snel geleverd

Na 1 dag al binnen, velg is volgens beschrijving.

Specialist in spaken groot assortiment

Snel de juiste spaken gevonden op de site, het assortiment is groot en de levering snel. Gewoon goed!

Top!!

Zeer voordelige aanbieding, razendsnel thuis, binnen 24 uur, zorgvuldig verpakt, helemaal klasse!!

eerlijk advies en vakmanschap

echt een top bedrijf met eerlijk advies en vakwerk, wiel weer als nieuw (beter als nieuw) voor een nette prijs en snelle service!

Mijn bestelling was ergens bij DPD verdwaald en ze hebben mij daar mee geholpen dat na een week alsnog mn bestelling terecht kwam

Makkelijke site. Goed bestelbaar

Heb alleen erg lang moeten wachten op de levering Er was een incompleet adres opgegeven

Super ,correct en snelle levering gewoon top.

Eerste maal iets besteld en zonder enig probleem geleverd en netjes verpakt.

Snelle opvolging

Na verzending pakket in DPD depot blijven liggen, vlechtservice .nl heeft hier op zeer snel gehandeld en alles netjes opgelost. Bestelde spaken netjes afgeleverd

Na eerst telefonisch kontact goede uitleg gekregen

Vriendelijke dame aan de telefoon

Duidelijke website. Goede opvolging van de bestelling mogelijk. Snelle levering van het prima materiaal!

Vakkundige service en onderdelen

Snelle levering van de juiste losse onderdelen! Top, de volgende keer weer.

goed material, en snel geleverd

alles zoals besteld

vlotte levering zoals beloofd

prima voor elkaar

prima voor elkaar

Heb nog niets ontvangen van mijn bestelling.

Wacht op mijn bestelling

Alles perfect gelopen het is ook kwaliteit ziet er goed uit

duidelijke web side

Niet goed.

Ik heb tijdens het telefoongesprek duidelijk aangegeven dat ik geen ervaring heb deze artikelen en dat ik zou bestellen wat mij geadviseerd wordt. Dat heb ik gedaan. De bestelling is keurig en compleet geleverd. Maar incompleet. Het advies bleek niet te kloppen, waardoor de order en de levering niet klopten. Ik heb alles terug gebracht en een credit dezelfde dag nog ontvangen. Blijkbaar schaamden ze zich voor hun domme advies. Conclusie: ga niet af op hun advies. Zorg dat je deze branche 100% begrijpt.

Supersnel het juiste product

Verzending was super snel. En hetgeen op de site goed beschreven ook zo geleverd.

Goede service, redelijke prijs, snelle levering

Goede service, veel keuze, redelijke prijs, snelle levering. Zoeken op mobiele website wat lastig.

Deskundig en uitstekende service

Denken mee, komen met oplossingen en niemand kan wielen beter vlechten, dus van nieuwe spaken voorzien.

Niks mis mee

Snel , vlot en duidelijk.

Prima spaken. Niet zo blij met de rest.

De spaken waren prima, en dat was de reden dat ik de bestelling plaatste.

oke

Beste Goed dat jullie bestaan Soms zijn losse onderdelen moeilijk te vinden En al die soorten velgen - spaken op de markt Groetjes Fietsen Dirk Waregem

Goed assortiment, snelle service. Ik raad het aan!

Coloradodreef 3032

3565BV Utrecht