Super!!!

Geweldige verkoper

Ik had het beter verwacht

De naaf is wel heel oud. en het nexus 11 delig setje 7 speed.past detandwielborgrind ook niet. Het spaken betreft ben ik wel tevreden ik heb zelf bij een fietsen zaak gewerkt de keuze is ja en nee

Snelle en juiste levering !

Top service.

vakwerk met geweldige service!

Mijn oude fiets achterwiel was toe aan revisie. Nieuwe naaf en het oude wiel ingeleverd. Een dag later al bericht dat het klaar was. Wat ik thuis ontving was een stuk vakwerk. Als ik weer wat wil laten doen aan mijn wielen, weet ik waar het naar toe gaat! bedankt Vlechtservice!

Super snel verzonden, helaas verkeerde kleur besteld direct netjes verholpen. Top bedrijf!

Super snel verzonden, helaas verkeerde artikel besteld. Top geholpen bij het retourneren/ruilen! Snelle reacties van de klantenservice.

Top Zaak.

Hebben ons geweldig geholpen met een Baboe achterwiel met Electro motor. Steeds problemen met gebroken spaken. Deze Zaak perfecte Service en mijn Dochter helemaal Blij.

Opsturen en binnen 3 dagen retour

Prima webwinkel

Een webwinkel met veel keuze. Snelle en goede service

Mooi wiel voor een prachtige prijs

Ik was op zoek naar extra dikke spaken en een misschien een velg om het achterwiel van mijn bakfiets op te knappen. Toen zag ik hier een 2e hands wiel. 2e hands Nexus7 naaf met nieuwe G12 spaken en velg voor een prijs waarvoor ik zelf niet ga klooien. Rem en tandwiel overgezet van het oude wiel en nu rij ik weer vol vertrouwen met 2 kids rond :)

Snel en goed

Snel geleverd tegen een goede prijs.

fijn geholpen en goed personeel

ik ben goed geholpen top mensen

Goede service, vriendelijke mails

Snel geholpen, fijne reactie op vraag via mail en bestelling rap verstuurd.

Zeer slecht

Pakket weer te laat. Zoveelste keer. Mijn klant wacht op zijn fiets. Dit is te slecht voor woorden

Goed en snel!

Goed product, goede prijs en snelle levering.

Snel ontvangen goed materiaal.

Ik miste 4 spaken die werden binnen 24 uur alsnog afgeleverd. Prettige communicatie en snelle actie.

snelle levering zonder fouten

Ik heb mijn bestelde spaken en nippels snel en zonder fouten na mijn bestelling ontvangen. Prima site om wiel benodigdheden aan te schaffen.

Snelle levering, prima producten.

Velg, naaf en spaken super snel geleverd.

Ruime keus, snelle levering

Had snel even 2 spaken nodig van een raar maatje. Hoef er hier geen 144 te kopen zoals bij de meeste webshops.

Vakkundig! Professional!Ontzettend tevreden klant!

Super73 verkoopt fietsen met tandenstokers als spaken, gelukkig wist Vlechtservice dit voor een schappelijke, redelijke prijs enorm snel op te lossen, en het wiel op nieuw te vlechten met spaken, heb een aardig rondje gefietst en hij fiets naar mijn weten beter als uit de fabriek.

vakkundige specialist

Prima prijs voor een uitstekend onderdeel. Snel na bestelling bericht dat het onderdeel klaar lag om afgehaald te worden. Alles op een halve dag geregeld. De keus in onderdelen had wellicht groter kunnen zijn, maar ik geloof dat ze een bewust beperkte kwaliteitskeuze hebben gemaakt.

goed advies en snelle levering

Vooraf goed advies gekregen en daarna snel geleverd

Goede service, uitstekend geholpen

Onlangs een velg laten vlechten incl. Nieuwe body voor mijn MTB. Binnen 2 werkdagen kon ik weer fietsen.

Handig

Met de informatie op de site van Vlechtservice werd mijn projectje haalbaar. Nu heeft het achterwiel in mijn stadsfiets een nieuwe moderne naaf, met strakke Sapim spaken, zelf gevlochten met het boekje van Wiel van den Broek bij de hand. Levering was zeer vlot.

Prima service.

Snelle verzending, de volgende dag in huis, en goede kwaliteit.

Als je je fiets wat gunt dan wordt je hier wel vrolijk!

Klantvriendelijk, accuraat en snel. Als het goed moet zijn is het aan deze mensen wel toevertouwd.

Coloradodreef 3032

3565BV Utrecht