prima levering

het verbaasde me dat mijn bestelling zo vlug in orde was. Proficiat én dank u wel

Spaken gekocht, snelle levering

Geweldig en snel

Velg opgestuurd en binnen 3 dagen weer terug. Hele goede service. Velg ook netjes ingepakt voor het verzenden. Meer dan lof!!!!

Klantvriendelijk en correct.

Het is de tweede keer dat ik een zeer goede ervaring heb met Vlecht service. Telefonisch klantvriendelijk en het is een vakkundig bedrijf. Ben er zeer tevreden over.

Topzaak! knappe prijzen en eerlijke service.

Nvt

Spaken besteld , klaar volgens afspraak niet aan op te merken. Afspraak is afspraak

nette snelle levering

prima, gewoon wat ik nodig had en ik kon het met een paar uur afhalen.

Geen klachten, snelle levering, prima!

Goed!

Snelle en goede service

Perfect aanbod in een niche markt van fietsonderdelen

Mooie velgen voor een mooie prijs.

Goede site, snelle levering, scherpe prijs

Goede site, snelle levering, scherpe prijs

Snelle en juiste levering

Duidelijke webshop met voldoende beschrijving. Correcte prijzen. Vlotte levering. Tevreden klant!

razendsnel verzonden en ontvangen

In de namiddag spaken en nippels besteld, volgende dag geleverd! Zo hoort het!

Snel het juiste voorwiel

In België kon ik geen as voor mijn urbanarow vinden. De producent zal dit jaar waarschijnlijk geen nieuwe meer leveren. Vlechtsevice kon me de juiste as en velg aanraden en leveren.

Ruim aanbod

Vlotte levering

Een band besteld die ik nergens kon krijgen, volgende morgen was hij al in huis, keurig verpakt.

Wat een snelheid van levering

Geweldige service eerst aan de telefoon voor info daarna supersnelle levering binnen 19 uur !!! En hoor de beste prijs top ga zo door

Vlechtservice, dejuiste verbinding, daar kun je van op aan.

Behulpzame professionals. Goede samenwerking. Daar kun je op bouwen. Vlechtservice - de juiste verbinding.

Teleurstellende afhandeling naar aanleiding van afspraken gemaakt over telefoonper telefoon

Mailwisseling naar aanleiding van afspraken niet correct en zeker niet professioneel

Al vaak wat besteld altijd snel en zeer correct geleverd

mooi wiel, keirecht, goede service

mooi wiel, keirecht, goede service

Een geweldige winkel toppie

Alleen de vervoerder DPD LAAT WAT TE WENSEN OVER ERG JAMMER

Prima, snelle service

In eerste instantie mail contact gezocht om advies over welke velg. Kreeg een kort mailtje terug. In dit mailtje stond niet de juiste info, naderhand werd ik gebeld dat ik de verkeerde velg geselecteerd had. Gelukkig is het toch opgemerkt. Ben dus tevreden.

Alles in huis en een bijzonder prettige service

Erg fijn geholpen door vriendelijke mensen. Echt een specialist.

Coloradodreef 3032

3565BV Utrecht