keurig geholpen

voor beetje ingewikkeld probleem lukte het mij niet vooraf reeds online te bestellen. Eea is ter plekke keurig in orde gemaakt, echt prima service!!

Tevreden

Snelle levering, precies zoals besteld. Goede prijs

Voordat de bestelling geplaatst is, werd ik vlot, kundig en duidelijk geholpen via email. Vervolgens snelle levering.

Perfecte service !

Snel geleverd en correct

Snel en goed

Wonende in een buitenwijk van Parijs, ga ik elke dag met mijn Haibike eMTB de binnenstad in (38km per dag). Na mijn achterwiel te hebben gebroken kon ik hier niet snel een passend wiel vinden (brede MTB velg, 27.5" met schijfrem maar met snelspanner (QR), een rare combinatie die de lokale FM niet snel en makkelijk kon leveren en die online niet te vinden was) Vlechtservice heeft voor mij in een recordtijd een zeer sterk wiel weten te vlechten en ik ben weer uit de trein en op de fiets ;-) Merci!

Makkelijk zoeken in database. Snelle levering.

Handige info gekregen na wat onduidelijkheden mbt spaakmaat, Karel heeft dit opgelost en kon de benodigde spullen bestellen en ophalen. Kwaliteit is uitstekend, spaken zijn wel wat aan de dure kant met andere webwinkels, de velg (Andra10) is top, wiel zit in elkaar en loopt als een zonnetje. Grt Zieniks ;-)

Snel, perfect met goed communicatie

Het was snel en perfect. Ik zou Vlechtservice aanbevelen.

Wide choice of bycicle wheel products

Placed an order on Friday evening and it was ready for pickup already on Monday at 8:30. All rims and hubs listed contain measurements needed for spoke length calculation.

Duidelijke webshop en snelle levering.

Prima vervangend voorwiel met trommelrem

Heel blij met een vervangend voorwiel met trommelrem voor mijn 30 jaar oude oldtimer Gazelle. Prima alu velg en goed werkende trommelrem. De fiets kan nu weer jaren mee.

Veel keuze is altijd fijn

Ik vind het makkelijk welke keuze om te kiezen.

Perfect geregeld!

Binnen een paar dagen een nieuw wiel met de originele, door mij opgestuurde naaf, keurig verpakt in huis. Wiel is geleverd zonder velgband maar die had ik er ook niet bij besteld, misschien iets wat in het bestelproces nog wat makkelijker kan worden gemaakt.

Super Service, Top Zuverlässigkeit.

Bestellung wurde prompt bearbeitet und Ware kam sauber an.

Perfecte service!

Levering netjes verpakt. Geleverde onderdelen exact zoals besteld. Gewoon een perfecte ervaring en vlotte communicatie. (Een vraag over een product, gesteld per email binnen enkele uren beantwoord.)

Prima en super snelle levering

Goede kwaliteit en veel keuze

Spaken zijn van goede kwaliteit en ik bestel ze in de avond en voor 10 uur ligt het al klaar.

Niet de goedkoopste maar wel goed

Duidelijke website en voorraadinformatie, goede communicatie over de voortgang van de levering, vlotte afwikkeling!

Fijne samenwerking en een kwalitatief product

Vlechtservice is ook voor de vakhandel een aanrader. Snelle service, hoge kwaliteit en fijne samenwerking.

In één woord fantastisch.

Op maandag verstuurd woensdag aangekomen bij Vlechtservice en dezelfde dag alweer retour gestuurd. Top service

Kwaliteit en snelle service

Wiel werd snel geleverd en er was tijd voor uitleg voor montage.

zeer goed

Bestelling zeer snel geleverd

Gered voor een mooie prijs

Fietswiel stukgereden, op internet gezocht naar een nieuw exemplaar. Schrikken van de prijs. Tot, Vlechtservice, een nagenoeg volledig nieuw wiel voor de helft van de prijs. Snel geleverd, snel opgelost. Bedankt Vlechtservice.

Top levering

top