Filtre

Snelle levering en zeer attent!

Een artikel was niet voorradig, en mij werd telefonisch gelijk een ander artikel voorgesteld. Daarnaast ontving ik nog een extraatje als tegemoetkoming. Erg netjes en vriendelijk! De dag erna alles in huis.

Ik ben super tevreden met deze organisatie. Ik bestel regelmatig

top tier

very helpful, not received order yet but should arrive in the coming days but i have been looking for a supplier for years and i cannot thank this company enough for supplying the univer spices we have always enjoyed,

Uitstekend bedrijf

Goede producten, uitstekend service.

Overheerlijk

Dit is mijn eerste maar niet mijn laatste bestelling. Heel snelle levering. De kolbász is héél lekker en pittig! Van de Balaton szelet heb ik echt genoten. Er was een verrassing met mijn bestelling, een Grill kruidenmix. Dit apprecieer ik enorm. De Smaak van Hongarije is TOP!!!

positieve eerste ervaring

producten waren correct bij levering. Fijne ervaring. vraag gesteld voor nog andere producten die alleen in Hongarije verkrijgbaar zijn. ben benieuwd naar antwoord.

Top 2 dagen

2 dagen top , is in Belgié niet te koop

Goede website eerlijke prijzen en snelle levering

Jónak találom hogy magyar ízeket lehet online rendelni. Remélem hogy egyre több terméket lehet majd találni az oldalatokon. Ugymint melegszendvicskrém, töpörtyű vagy sőr, nógrádi ropi.... :-)

Snel en servicegericht

Snelle telefonische reactie op mijn mail. Product is niet geleverd, en komen met snelle oplossing. Goeie eerste indruk.

Gewoon geweldig

Super producten weer ff terug in mijn oma haar land als ik de heerlijke pörkölt maak of de kolbàsz eet brengt me terug naar mijn roots.

Prima producten!

heerlijke producten, prima service!

Prima service, website duidelijk, snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden. Heerlijke producten!

Quick service, tasty products!

We ordered a few meat products on a Friday and our order already arrived on Saturday on Belgium! They were kind enough to also include a free product “sample” (actually a full-sized product) in our package. Very satisfied, will order again!!

Good products, delivery in time

Good products, delivery in time

Reliable and fast

Easy platform, good products, I ordered for more than 40 €, delivery was free and very quick. And I received 2 bonus products too. Great experience!

Snel en goed verzonden. Heerlijke producten

Lekkere Hongaarse producten

Everything great

Everything went smooth and quick. Loved the extra surprise to try it out! Thank you!

Snelle levering, smaakvol product

Er is maar 1 drama en dat is post nl

zeer positief

Alles is altijd correct en heel snel geleverd. Er is altijd een gratis product bijgeleverd, zo kan je nieuwe producten leren kennen.

Top producten , Hongarije snel bij je thuis

Een goede en overzichtelijke web site. Eenvoudig te bestellen en af te rekenen. Snelle levering. En zeer lekkere Hongaarse producten

Vertrouwd, vlot en lekker

Lekkere recepten en producten met de vertrouwde Hongaarse smaken.

een van de heerlijke producten van desmaak van hongarije

ik heb heerlijk genoeten van juillie producten, jullie brengen echt de Hongaarse Smaak in huis met deKolbsz worsten en vele andere producten van top kwaliteit.

Heel lekker

Heel lekker Mangalica sausage én Pick salami.

Het geleverde is van goede kwaliteit.

Ik ben van Hongaarse afkomst en ben blij dat ik deze Hongaarse producten hier kan kopen, want vroeger nam ik ze zelf uit Hongarije mee.

147 Postbus

Vlaardingen 3130 AC