Goed product, en vlotte levering

Product zoals verwacht, prima. vlotte levering en goed verpakt.

De bestelde spullen waren een dag later al binnen, top !

Prima, duidelijke website en bestelling vlot geleverd.

Niets op aan te merken - duidelijke website, bestelroute prima.

Heerlijk

Snelle levering, goede producten

Lekker!

Heerlijke Producten waar ik vroeger Hemel en Aarde moest voor bewegen, nu binnen handbereik. Vooruitgang heeft voordelen. Toch mits er iemand wil aanpakken. Köszönöm voor de service dus.

Great service

I have contacted the vendor with my questions about the shelf life of one of their products. The response was quick. The delivery was also very fast.

Mooie producten

Goede en snelle service

Super service

Mijn eerste bestelling gedaan. Vlotte site om de aangeboden artikelen te bekijken! Goed overzicht. Bedankt voor de vlotte levering!

10/10

Het was alles perfect en snelle levering ook in België!

Goed verpakt en goede smaak

All products arrived, expiry dates near Alle producten zijn aangekomen, vervaldata dichtbij

Hi De Smaak van Hongarije Team! The product arrived, thank you. The only issue I see is that in the remarks section I specifically asked for the expiry dates to be as long as possible, while the product I received 6 items have expiry date of 21.12.2021 and two is 21.01.2022. This is just one month from now. I know that is product can be stored for months - so this expiry date means that - it is very near the expiry dates. So I will have to consume the whole batch just before Christmas or throw it away. Next time, when I request such products, please recheck expiry dates for me. Thank you! Best regards Hallo, De Smaak van Hongarije Team! Het product is aangekomen, dank je wel. Het enige probleem dat ik zie is dat ik in het opmerkingen gedeelte specifiek heb gevraagd om de houdbaarheidsdata zo lang mogelijk te laten zijn, terwijl het product dat ik heb ontvangen 6 items een houdbaarheidsdatum hebben van 21.12.2021 en twee is 21.01.2022. Dit is slechts één maand vanaf nu. Ik weet dat dit product maanden kan worden bewaard - dus deze vervaldatum betekent dat - het is zeer dicht bij de vervaldata. Ik zal dus de hele partij vlak voor Kerstmis moeten consumeren of weggooien. Als ik de volgende keer om dergelijke producten vraag, controleer dan alstublieft de houdbaarheidsdata opnieuw voor mij. Dank u wel! Vriendelijke groeten

Snel, duidelijk, vriendelijk en gewoon goed

duidelijke website, snelle reacties, snelle levering, keurig verpakt en goed luisteren naar de klant...kortom perfecte service

Snelle levering ! Uitstekende producten en dankjewel voor de kleine attentie (szaloncukor)

Geweldige ervaring

Snel geleverd en vragen beantwoord

Zoals het hoort.

Goede duidelijke site

Makkelijk en snel kiezen en bestellen. Snelle levering. Goed verpakt.

Authentiek en snelle levering

Ik had donderdag bedacht dat ik Hongaarse Lecso wilde maken, zaterdag hadden we een heerlijke pan authentieke Lecso met paprika krem, goede paprika poeder en zo'n overheerlijke kolbasz worst. Helemaal top! Authentieke producten en een snelle levering. Ik mis wel de Turo Rudi in het assortiment. :-)

Snel geleverd, goede producten

Snel geleverd, goede producten. Verder geen aanmerkingen hierover

eenvoudig bestellen en op tijd geleverd

De producten zijn eenvoudig te vinden op de website en het bestelproces loopt soelpel. Tot nu toe, ik heb twee keer besteld, werd de bestelling de volgende dag afgeleverd.

steeds opnieuw zoals het hoort

Snel, stipt, foutloos, steeds opnieuw zoals het hoort

Supersnelle levering

Product lag volgende ochtend al op tafel.

Bestelling opgegeven en de volgende dag geleverd, ook al was dit een zaterdag en dus geen werkdag

Perfect!

ik heb verschillende zoete paprikapoeders in Nederland gekocht, maar geen enkele was van dezelfde kwaliteit en smaak als degene die ik in Hongarije had gekocht. Eindelijk heb ik datzelfde zoete paprikapoeder hier bij gevonden!

147 Postbus

Vlaardingen 3130 AC