Kwaliteit nog steeds, als vroeger.

Nog steeds het beste!!!!

geweldig !!!

Uitstekende service

Werkelijk het pakket was in een dag binnen vele online bedrijven kunnen dat niet waarmaken maar u bent snel. Köszönöm szépen

Uitgebreid assortiment en perfecte levering

Mijn vrouw is van Hongaarse afkomst en ze bereidt heerlijke Hongaarse gerechten. De specifieke ingrediënten vinden wij bij De Smaak van Hongarije. Perfect op tijd geleverd en vers !

snelle en correcte levering

goede service

Arrived on time packaging was good

Positive experience with order again. Thanks

Heerlijke producten!

Goede website, snelle levering en een cadeautje. Met zorg ingepakt ! .... en neemt mij mee naar mijn roots van mijn Homgaarse vader. Hartelijk dank! En ik blijf bij jullie bestellen :)

Heerlijke producten, snelle levering! Top!

Heerlijke producten, snelle levering! Top!

Top , snel , goede Information,

Vriendelijke mensen, snelles reagieren, goede service

les produits sont bons et la livraison rapide

la livraison était parfaite , nous avons utilisé le saucisson le soir même

Weeral een fijne ervaring door hun service !

Ben zo blij dat ik terug mijn Hongaarse producten mocht ontvangen .....met mijn favoriete Paypal betaald ....en zelfs de dag nadien reeds geleverd in België ! Waarvoor een dikke pluim aan dit bedrijf , alsook Postnl . Een webshop die doet wat ze beloven ......en dit zelfs tijdens deze moeilijke tijden .....ze zijn een voorbeeld voor andere webshops !!!

Alles was keurig verpakt en vers

Lekkere producten, betrouwbaar site, snelle levering : TOP

aanrader!

Snelle verzending en erg klantvriendelijk! De wintersalami (téli szalámi) is erg lekker

Uitmuntend

Zeer snelle levering. Top producten Daarbij een proefverpakking van een artikel

Zeer snelle service, perfect!

Hongarije!

Altijd lekker en zeer snel bezorgd!

Heerlijke producten en recepten.

Mijn Hongaarse oma en moeder konden heerlijk koken uit de Hongaarse keuken. Zij hebben heel vroeger een restaurant gehad in Budapest. De Smaak van Hongarije heeft de authentieke ingrediënten en producten, waardoor ik nu ook de recepten kan bereiden. Super!

Snelle levering en heerlijke worsten!

Schitterend service

Snelle levering, lekkere verse producten Zeker een aanrader

Duidelijke website, snelle levering.

Duidelijke website, snelle levering. Producten goed van smaak.

snel en correkt

snel en correkt

Great quality Food and good service.

We loved the sausages. I will order soon again.

A piece of Hungary abroad

We moved to Den Haag almost a year ago. We do eat foods of many different nationalities here, but there are certain Hungarian delicacies that we would not want to miss. Kolbász and Pick Salami are VIP in our household and De Smaak van Hongarije is a very professional online store that delivers these and much more, with easy payment and quick delivery.

147 Postbus

Vlaardingen 3130 AC