Super snelle levering.

Fijn dat de producten zo snel geleverd werden. De kolbász was vers en de houdbare producten met een lange tht. Zeker een aanbeveling waard!

Zeer snelle levering, zeer goede kwaliteit

Smaak van thuis

dankzij jou kan ik de smaak van thuis voelen (een Hongaarse)

Snelle levering!!!!

Heel fijn toch nog een beetje Hongaarse dingen in huis Als ik het zelf niet kan halen is dit echt top Dankjewel

Geweldig!

Veel keuze online en snelle levering!

Super snelle levering!

Product snel ontvangen.

uitstekend, leuk dat het bestaat.

Prima website, snelle en nette levering. Ben benieuwd naar de goulash soep die ik nu kan maken! De producten nog niet geprobeerd.

Exactly what I was looking for !!!

Delivery on time . Site clear and friendly !! If only you could add some desserts like Bejgli :-)

Geweldig snel en grandioos verpakt gelijk de keuken in

Iedereen zit op de kolbasz te wachten im proberen vervolgens stukje te bemachtigen. Ha ha niks ff wachten eenmaal aangesneden stopt iedereen bij de koelkast om ff te proeven. Snel ff eisoepje gemaakt

Lang geleden nam een vriend van mij worsten mee uit hongarije. Eindelijk weer deze worsten teruggevonden ! Erg lekker.

Good

All right

Super lekker correct en snel geleverd

Positief...

Veel en eerlijke aankoop..... Ik aanbeveel iedereen!

snel en betrouwbaar!!

Bestelling binnen 2 dagen in huis en producten zijn erg goed! Chapeau

Heerlijke producten!

En snel geleverd! .... vaak met een klein cadeautje erbij wat het extra leuk maakt!

Toppie!

Snelle levering, heerlijke authentieke producten! Me happy...

Fantastisch!!!!

Prima assortiment, snelle, keurige levering! Complimenten!!!!

Duidelijk en overzichtelijk

Alleen een telefoonnummer is moeilijk te vinden misschien wel helemaal niet aanwezig. Maar voor de rest is alles erg duidelijk

Goede producten & zeer snelle levering !

Betrouwbaare winkel

Goede kwaliteit, snel en netjes afgeleverd

Helemaal tevreden

Alles volgens afspraak!!snelle en nette levering.Ik hoop dat in de toekomst de assortiment nog verbreed wordt

Herz Salami

heerijke verse worst

Top producten supersnel geleverd

Ik ben heel blij met mijn bestelling: echte Hongaarse producten van uitstekende kwaliteit, snel geleverd, netjes ingepakt. Ik zal nog zeker bestellen. Kan het aanbod misschien nog uitgebreid worden met maanzaad/darált mák...?

Als kleindochter van een Hongaar ben ik als kind vaak naar Hongarije geweest. De herinnering aan lekker eten, de geur van échte paprika was voor mij pure nostalgie!!

Voortreffelijk

Perfect allemaal goede producten. Bij een vraag direct antwoord

147 Postbus

Vlaardingen 3130 AC