Leuke webshop

Eerste keer besteld en zeer tevreden over de producten. Mooi verpakt en hygiënisch

gaat wel, had meer verwacht.

de smaak van mijn colbasz valt wat tegen in vergelijk met vroegere jaren. Misschien moet ik ze nog even laten liggen?

Fantastic service

Good products and great quick delivery

Goede webshop met lekkere en authentieke Hongaarse producten

Ik heb bij deze webshop een aantal authentieke Hongaarse producten besteld om een Kipgoulash - Csirkepörkölt te maken. Bestelling snel en goed geleverd. Goede kwaliteit producten waardoor de Kipgoulash - Csirkepörkölt ook erg goed en karakteristiek Hongaars smaakte.

Snelle levering.

Ruime keus uit originele en kwalitatief goede Hongaarse producten. Ruime houdbaarheidsdatum. Bestellen en de volgende dag geleverd. Scheelt tijd en reiskosten.

Echt thuiskomen

Heerlijk om gewoon in Nederland de lekkerste spullen uit Hongarije te kunnen kopen. Netjes en snel geleverd.

Hongarije aan huis

Ik hoef niet meer naar Hongarije om de authentieke Hongaarse etenswaren te kopen, oif een vriend te vfagen of hij wat wil mneenemen wanneer hij naar Hongarije gaat, nu kan ik de specialiteiten als " Erõs pista" vagy "Piros Arany" vagy a "Fokhagymakrém" gewoon laten bezorgen. Heel fijn. Nagyon Kényelmes.

Heerlijke producten!

Ik moest voor mijn recept paprikapasta hebben en niet te vinden in de supermarkten. Gelukkig ben ik gaan zoeken op internet en jullie gevonden met veel mooie producten en zelfs recepten die ik zeker ook nog ga proberen. In mijn recept moest ook rauwe ham en heb die ook bij jullie gekocht. Snelle verzending, heel tevreden en zal zeker nog bestellen bij jullie.

Ze leveren precies wat je besteld. En snel

Uitstekend!

Voor de eerste maal (en wellicht niet voor de laatste) plaatste ik een bestelling nadat ik kennis nam van het bestaan van de zaak. Tot mijn blijde verassing werd prompt op mijn bestelling gereageerd en werd deze, geheel volgens het opgegeven tijdsplan, op zéér korte tijd (binnen 24 uur) correct afgeleverd. Dit is Service met een grote "S", vooral ook doordat de gevoerde communicatie over levering "second to none" was, m.a.w. uitstekend! Enige min punt: de leverkost is schandelijk duur maar ik ga er van uit dat het bedrijf hieraan niets kan verhelpen (veranderen van distributeur??) en veroorzaakt wordt door het transport bedrijf. Het product zelf i.e. paprika pasta: Onvoorstelbaar lekker! Sterke smaak die als smaakmaker voor vele gerechten kan. De juiste balans tussen aciditeit, scherpte en kruidigheid. Erg goede nasmaak die lang blijft hangen. TOP product!

Uitstekend!

Hele lekkere producten van super kwaliteit! Goede en snelle service!

Lekkere ingrediënten

Ik ken de smaak al meer dan 30 jaar!!!

Hongarije is mijn vakantieland, de smaak heb ik daar leren kennen. Ik breng een heleboel producten mee naar België maar gelukkig kan ik terecht voor aanvulling op de website.

alles is hier prima echt hongaars

Alles is hier prima, echt hongaars

Eindelijk een site gevonden waar ik levensmiddelen uit Hongarije, kan bestellen. ka

Snelle levering Top.

Snelle en goede levering

Goede en snelle levering. Mooie authentieke ingrediënten voor Hongaarse recepten.

Snel en juist

Mooie producten, snel en netjes geleverd

Goede producten en een persoonlijke service

Hongaarse lekkernijen zijn snel en gemakkelijk te bestellen met een uitstekende persoonlijke service.

goede kwaliteid

De kwaliteit is perfect. Als zeer netjes en optijd geleverd. Alleen jammer dat de tubes maar 3 maanden houdbaar zijn zodat je ze snel moet opmaken anders gaat de versheid er af

Heerlijke verse kolbasz

Ik bestel iedere twee maanden vier Kolbaszen twee gaan er naar mijn broer en twee voor mezelf en dat is toch steeds weer smullen. Zachtjes uitbakken of gewoon een stukje afsnijden heerlijk.

Snel, netjes verpakt en duidelijke informatie

Ik had de ingrediënten binnen een paar dagen nodig en de zending kwam ruim op tijd binnen.

Mooi assortiment met een goede prijs

Mooie recepten op de site en de site is overzichtelijk.

Snelle service en goede producten

Mijn eerste ervaring met 'de smaak van Hongarije' was zeer positief. Website was overzichtelijk, het bestellen verliep eenvoudig en de levering kwam zoals aangegeven op de site. De producten waren van goede smaakvolle kwaliteit. Samenvattend: deze site staat onder mijn favorieten, voor als ik nogmaals Hongaars ga maken.

147 Postbus

Vlaardingen 3130 AC