Netjes

Bedankt

Voortreffelijk

Heerlijke producten om de smaak van Hongarije in huis te krijgen!

Lekker en snel

Alles was prima

Snel levering, goed smaak...

betrouwbare en snelle service

Goede producten die, eenmaal in je winkelwagentje geladen, snel worden bezorgd. Schappelijke prijzen en goede kwaliteit.

Zeer tevreden over de service!

Snel bezorgd, supernetjes verpakt. En natuurlijk heerlijke producten van mijn land.

Gewoon top

Alles supersnel geleverd. Perfect verpakt en als kers op de taart nog een leuk recept erbij. In plaats van ons recept dit gebruikt en echt! Super lekker. Dankjewel. Tot binnenkort! Een hele leuke kennismaking. Tot binnenkort want alles gaat snel op zijn vrees ik😂

Echte kwaliteit Hongaarse artikelen

Super kwaliteit artikelen...mis je iets in het assortiment dan staan ze ervoor open om het gevraagde aan het assortiment toe te voegen. Je wordt persoonlijk te woord gestaan om je feedback te bespreken en zo worden ze alsmaar beter...ga zo door!

Uitstekend!

Artikelen waren zeer goed ingepakt, en de gratis extraatjes is zeer leuk! Wij zijn zeer tevreden! Blanka&Sam

Zo fijn dat alles snel geleverd is. En zo fijn als ik de doos open maak en ik ruik Hongarije. Heerlijk.

We hebben een heel prettige ervaring mee.Hartelijk dank!

De producten waren van goed kwaliteit.Alles als beloofd keurig verpakt en op de aangegeven tijd bezorgd.

prima !

producten lekker en origineel, snelle betrouwbare levering .

It was very good :)

It was really nice to have some food from home, the delivery was very quick! Thanks for the Gulyaskrem!

100% satisfied

great products, fast delivery. I can just recommend!

Fast shipping

Shipping was fast. The products are good! Problem only: little choice of goods

Zoals altijd weer goed en snel geleverd. En wederom uitstekende kwaliteit!

uitstekend

ik had een bestelling ontvangen en er bleek dat tijdens het transport wat goederen beschadigd waren.er werd gelijk excuses aangeboden ondanks dat de heren van De Smaak van Hongarije hier niets aan konden doen,ook werd er aangeboden de beschadigde artikelen kosteloos te vervangen. super mannen dank hiervoor en ik zal zeker weer bestellen bij jullie.

Goed verzorgt pakketje heerlijke wordt

De worst is heerlijk pakketje goed verzorgt ben blij

Geen enkel negatief punt.

Snelle levering! Goede producten en een leuk extraatje bij de bestelling!

Ik bestel hier vaker. Ben zeer tevreden over de produkten, recepten, de snelheid van leveren, service. Noem maar op. Toppie

Prima snelle bezorging

Alles de volgende dag binnen, netjes verpakt, niks op aan te merken

Ruime keuze; goede communicatie; snel en goed verpakt

Ruime keuze; goede communicatie; snel en goed verpakt

Fantastisch winkel met uitstekend assortiment!

Complimenten!

Zoooooo fijn,eindelijk de heerlijke pick salami weer in huis🙏🏻😋😋

147 Postbus

Vlaardingen 3130 AC