Een 10...Fantastisch, vriendelijk en super vers!

Fijn om direct antwoord te krijgen via de chat op hun website. Het is goed verpakt en alles vers. Snel verstuurd en heeeeeeerlijk om zelfs op Ibiza de pick salami te kunnen eten!

Perfekt , snel, goede Qualität

een goede betrouwbare leverancier, top !

verrassend veelzijdig

Met een plezierige herinnering aan de vele vakanties in Hongarije was ik op zoek naar levensmiddelen die ons deze vakanties konden doen herleven. De Smaak van Hongarije was precies waar we naar op zoek waren en de levertijd was kort. Het enige probleem waar we tegenaan liepen was dat de tht van de majonéz vrij beperkt was, voor de overige producten gold dat niet.

Verse producten en goed verpakte verzending

Zal hier weer bestellen

Super snelle correcte bezorging

Heerlijk hongaarse kruiden

Super goede producten

Snel en netjes geleverd voor redelijke prijzen!

Snelle levering en prima kwaliteit.

Het wordt weer smullen, o.a. heerlijke pickszalámi besteld en lekkere házi kolbász. Erg tevreden met de levering en ook snel prima. Kwaliteit erg goed.

Snel, correct en levering conform verwachtingen

Snel, correct en levering conform verwachtingen

Snelle levering van bestelde artikelen in degelijke verpakking. De dag erop gelijk al gebruikt en volgens recept op de site heerlijke rundergoulash gemaakt.

Snel, goed en gemakkelijk.

De kwaliteit van de producten is goed. De snelheid van verwerken en leveren bestelling uitstekend. Via chat toch nog even de gelegenheid om vragen te stellen maakt het persoonlijker.

Snel geleverd en heerlijke producten

Altijd lekkere en verse producten en snel geleverd

Uitstekende service

Enorm snelle levering . Producten van uitstekende kwaliteit.

snelle,goede service!!!! wij zijn zeer tevreden!

dnsdag besteld was woensdag binnen , goed ingepakt, zelfs een kadootje erbij! fijne afhandeling!

Snelle levering, goed eten en duidelijke website

Een goeie ervaring, lekker stukkie worst. Top!

Mijn bestelling is keurig gelev3

Super snelle levering

Had een vraag, en kreeg meteen een belletje van hun! Super! En besteld volgende dag geleverd!

Bestelling ontvangen binnen de beloofde tijd en de juiste lekkere producten.

Netjes en snel

Altijd tevreden en het smaakt heerlijk

Zowel de bestelling, levering als kwaliteit waren prima in orde

Dit was mijn eerste bestelling bij De Smaak van Hongarije. Alles klopte. Goede omschrijving van de producten, het bestelproces, het betalen en de (goede verpakking en) levering binnen een etmaal. De bestelde artikelen hadden alle een ruime houdbaarheidsdatum. De házi huisgerookte kolbász (milde variant) is geweldig van smaak, soepel te snijden en het vel er omheen laat zich gemakkelijk verwijderen. Slechts één opmerking over de kolbász: er ontbrak een indicatie van de houdbaarheid; anderzijds: hij zag er goed en vers uit. Klasse! Ik zal met zekerheid ook volgende keer bij deze onderneming bestellen.

Goede kwaliteit..

De echte Hongaarse producten. Makkelijk te bestellen. Snel geleverd.

Allen maar goed

Goede producten, snelle levering geweldige service!!

Regelmatig plaatsen wij bestellingen. Goede service. En bij probleempjes snel chatcontact. Goede producten. Zouden wel wat uitbreiding willen zoals, zouden augurken, ingemaakte appelpaprika al dan niet gevuld met zuurkool en kaantjes. Maar wie weet ....

Good

Good

Goede hongaarse producten! Kiváló

Uitstekend!

Het is gemakkelijk en overzichtelijk te bestellen. Snelle levering. Naygon Finom!

147 Postbus

Vlaardingen 3130 AC