Wat een mooie producten en snel geleverd

Gulash maken? dan moet je voor écht goede smaak écht Hongaarse producten hebben.. dat geld óók voor Pesca en voor goede salami's... ik vond alles dat ik nodig had bij 'De smaak van Hongarije'...duidelijke winkel, mooie producten en ook nog eens snel geleverd.

De bestelde producten zijn van zeer goede kwaliteit en werden snel geleverd.

De salami, kolbàsz, honing, kruiden en chocolade zijn erg lekker. Hongaarse salami is niet alleen in Nederland al jaren een bijzondere delicatesse.

Good quality

Good quality

Heel goed!

Bestelling wordt heel snel geleverd en keurig verpakt.

Snelle levering, goed product.

perfect

1e klas waren

Prima en netjes

Snelle levering dus prima geregeld.

Weer heerlijk Hongaarse kruiden

Vanwege mijn Hongaarse roots kook ik graag Hongaarse gerechten. Met de spullen van "de smaak van Hongarije " is dat een feest van herkenning.

Snelle levering en keurig verpakt.

Fijn om deze producten ook in Nederland te kunnen kopen. Het assortiment zou mss nog uitgebreid kunnen worden? Evt op bestelling? Het is maar een idee.

Zeker voor herhaling vatbaar

Heerlijke worstjes en heel snel geleverd!

Snel en keurig geleverd

Besteld en keurig geleverd. Echte Hongaarse producten

Ken het van m’n Hongaarse collega

Superrrrrrrrr lekker

Was op markt in IJburg afgelopen zaterdag . De mooie kraam viel gelijk op. Vriendelijke jongeman. Enkele producten gekocht en folder van webshop meegekregen . Geïnspireerd een bestelling geplaatst. Kwam keurig verpakt op tijd aan. Marjolein Hendriks

Goede producten!

Goede producten, goede kwaliteit en snelle levering

Snel en vriendelijk. En lekker!

Vlotte en vriendelijke afhandeling, en een aamtrekkelijk assortiment

Super tevreden

Super snelle levering En heel tevreden over de produkten die ik ontvangen heb Met dank jenny.

Fijn dat we de pasta creme voor goulash hier hebben ontdekt. In Hongarije altijd gekocht hier in Nederland nu ontdekt op deze site. Onmisbaar in de goulash

De lekkerste honing

Ik hou zelf niet van honing. Ik gebruikte honing om mijn yogurt zoeter te maken ipv suiker. Maar deze honing is de enige die ik lust en ook echt lekker vind.

Kon niet beter

Mooie smaakvolle artikelen .

Wonderful

Nagyon hálás vagyok. Minőségi és ízletes terméket kaptam, ami Magyarországon is kihívásokkal téli tudott lenni. Nagyon szépen köszönöm és további sok sikert kívánok szeretettel!

Betroubaar en snel

Uitstekende producten en goede service

Kwam dit bedrijf tegen op internet was op zoek naar ingrediënten voor goulashsoep producten besteld en snel geleverd. Een aanrader voor wie van koken houdt l.

snelle levering de producten zien er goed uit allen korte datum

Snelle levering, alleen jammer dat de paprika kruiden al dicht tegen de houdbaarheid datum zitten bv de pittige paprika kruiden zijn nog maar een maand houdbaar dat vind ik wel erg kort.

Op tijd en erg lekker, niet zo heel duur..

De prijs is voor wat je verwacht, en op tijd bezorgd. De pasta smaakt als Hongaarse bij een gerecht als goulash.

Snel geleverd en de producten zijn heerlijk :)

147 Postbus

Vlaardingen 3130 AC

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire