Positief

Bestelling werd op tijd geleverd en de producten zijn heel smakelijk

Geweldige producten om thuis heerlijk te koken

Mijn bestellingen worden keurig thuis geleverd en geven waar voor je geld ! Ik ben vooral fan van de tubes smaakmakers en de Hongaarse majonais ( heerlijk )

correct en snel geleverd

correct en snel geleverd

Ik heb sinds lange tijd weer een echt hongaars wijntje besteld. In een woord heerlijk. Een ware aanrader om deze te bestellen bij de smaak van hongarije. Tokaj halfzoet!!

Altijd tevreden

Levering volgens afspraak, producten mooi vers met een goede houdbaar datum

Super service

Top quality and delicious taste every product

Originele, traditionele Hongaarse producten.

De producten zijn vers, goed verpakt en 100% origineel van smaak. De prijzen zijn betaalbaar en de levering is snel (van de ene op de andere dag). Sterk aanbevelen!

Vlot

Vlotte en snelle levering. Heerlijke producten.

Prima website en snelle levering

Goede producten en goede informatie

snel en correct

bestelling snel en compleet ontvangen

Duidelijke site met producten

Besteld en de volgende werkdag geleverd.

Goed assortiment

Super producten, snelle levering

Omdat wij niet meer in de mogelijkheid zijn om onze favoriete Hongaarse producten naar hier re halen, mijn schoonouders brachren in 2018 ongeveer 40 tubes mee, hebven wij gezocht nr een leverancier om toch verder te kunnen genieten. Deze hebben wij gevonden bij " de smaak van Hongarije". Vlotte bestelling en betaling, snelle verzending en levering. Toppie

Smooth

Very straight forward. Order the product …received informative mails on my order and delivery… promptly. Product was as expected and packaged well. Will definitely return to do business.

Super snelle levering

Netjes en snel geleverd

Producten voldoen. Alles netjes en snel geleverd.

PERFECT

De producten waren prima, Een aanrader!

4 januari besteld en 5 januari binnen, echt top. Site is leuk maar zou graag bijde wijnen uitleg willen zoals, ziet, droog of smaakt goed bij....bijvoorbeeld. kip..verder top site

Perfekt!

We ordered first, but we are satisfied with everything :) The package was carefully prepared and arrived on time! We will definitely order a lot more, thank you :)

Zeer goede producten en levering.

Zeer goede producten zeer snelle levering minder dan 24 u.

Makkelijk, snel en goed

Voor het eerst besteld als verrassing voor een Hongaarse vriendin. Eenmaal besteld, snelle afhandeling en bezorging, zelfs in deze drukke lockdown decembermaand. Enige opmerking: Als niet Hongaar zou de website iets makkelijke kunnen. Nu moet je naar een gerecht om bij producten te komen, omdat je de namen niet kent..dit zou beter kunnen door bijvoorbeeld toevoeging van categorieën zoals: vleeswaren, etcetera. Dan zie je alle vleeswaren bij elkaar en kan je zo makkelijker vergelijken/kiezen.

Echt Hongarije

Heerlijke kerstboomsnoepjes.

prima kwaliteitsproduct wel duur

Ik vind de producten prima, de kolbasz is wel te duur " to little value for money". Jullie distribiteur postnl heeft het pakket verkeerd afgeleverd. Wij hebben het zelf 2dagen later terug gevonden op een ander adres. Omdat het voor een cadeau was was dat een enorme tegenvaller.

Snelle levering , goede producten

Makkelijk bestelt en snel geleverd , de salami is gewoon top

Super om van Hongaarse lekkernijen te kunnen genieten in Nederland

Postbus 147

3130 AC Vlaardingen

Over De Smaak van Hongarije

Welkom bij De Smaak van Hongarije Wij brengen de Hongaarse smaak bij je thuis! In onze webshop vindt je alle Hongaarse specialiteiten en lekkernijen zoals je die gewend bent. Kijk ook eens op de recepten pagina. Hier wordt beschreven hoe je zelf bekende en minder bekende Hongaarse gerechten kunt maken. Je zult merken dat de Hongaarse smaken prima zijn te combineren met talloze alledaagse gerechten. Het assortiment wordt continu uitgebreid met nieuwe producten, blijf de site bezichtigen voor nieuwe Hongaarse producten en recepten.