Filter

Overzichtelijk en goede kwaliteit!

Overzichtelijke website, informatief en kwaliteitsproducten.

Goede service, juster produkten

Fast delivery and great quality

Delivery is very fast. Product is shipped in great packaging

Vrijdagmiddag om 15:45 besteld, zaterdagochtend netjes afgeleverd!

Ik wilde goulashsoep maken en iemand attendeerde mij op de smaak van Hongarije waar ik recepten kon vinden en kruiden bestellen. Op de site stond voor 16:00 besteld de andere dag in huis. Ik snel nog de bestelling gedaan en op zaterdagochtend werd het netjes afgeleverd. Recept was duidelijk, kruiden waren top en de soep is goed gelukt als ik de visite moet geloven ;-)

Prima service en aflevering

Goede producten

Snelle levering van deze authentieke producten voor het maken van lekkere recepten zoals duidelijk beschreven op de site.

Great

The communication was excellent and the product arrived at the stipulated time and it was in perfect condition. If possible can your label include information in English and/or Dutch.

Super snelle service

Heerlijke producten en snel geleverd. Even de smaak van Hongarije bij je thuis!

Snelle levering, perfecte producten.

De goederen worden zeer snel geleverd. Kwaliteit is perfect. Voor herhaling vatbaar. Ik beveel jullie zeker aan en zal in de toekomst nog producten bestellen. Doe zo verder.

gewoon lekker spul

de kruiden waren snel geleverd en de website heeft best wel leuke keus. ook al is het soms onduidelijk wat het precies is omdat ik niet genoeg kennis heb van de Hongaarse keuken. wel vond ik het jammer dat de verzendkosten standaard 6,95 zijn ook voor 2 zakjes kruiden waardoor het mij sneller tegenhoudt kruiden los te bestellen.

Goede vleeswaren uitstekend service

Vlotte bezorging en vriendelijk contact

Betaling via de website lukte niet, daarover netjes nagebeld en opgelost. Bezorging was vlot en producten zijn top.

heerlijke producten

Ik maak sindsdien toch 1 of 2 maal per week een hongaars gerecht dat ook echt hongaars smaakt

Een bedrijf dat goede (en lekkere) spullen levert en gewoon doet wat het moet doen.

Snel mijn gewenste producten gevonden (en meer) en efficiënt besteld. Snelle levering (als PostNL meewerkt). Heel klein minpuntje is dat niet het hele assortiment uit Hongarije beschikbaar is.

Uitstekende producten en snelle levering.

Super lekker en zeer snel hier!

Bestelling was zeer snel hier. En de worst is super lekker

prima service

Had mijn bestelling snel binnen, verpakking ziet er keurig uit, nu nog ermee koken...

De echte producten uit Hongarije

Snelle en nette levering

Snel verzonden en geleverd, goed verpakt

Goede Lard! Vanaf nu haal ik het alleen nog maar hier!

Top product en snelle levering

Snel en smaakvol

Ook al werd mijn bestelling vertraagd, werd ik snel op de hoogt daarvan gebracht, even als het opsturen van mijn bestellen. Super fijn!

Alles wat ik zocht op voorraad en snel geleverd.

zeer goed

ik had ze geproefd bij vrienden en vond ze erg lekker daarom heb ik ze besteld bedankt

147 Postbus

Vlaardingen 3130 AC