Filter

zeer goed

ik had ze geproefd bij vrienden en vond ze erg lekker daarom heb ik ze besteld bedankt

Remek.

Minden korrekt és jó volt.

• Ajánlnál minket? Yes

Very pleasant online shopping

Found the products I have been looking for a long time to make an excellent goulash on the no nonsense webshop. Smooth delivery within one day as promised.

Echte bekende Hongaarse produkten

Ik kon jullie niet maar ik zak meer gebruik van jullie site maken

Mooie collectie van waardevolle producten. Zelf wil ik altijd de kleine letters lezen tevoren, zoveel voedsel is door chemie niet meer verantwoord te eten, wat is toegevoegd, E nummers en ingredienten. en dat alvorens te kopen. Ben opgegroeid met een Hongaarse moeder, met altijd verse producten, en uit de natuur. Puur.

Heerlijk.

Heerlijke salami worsten.

Nemen meteen contact met je op als je mail stuurt

Eindelijk de Goulashcreme gevonden. Levering binnen 2 dagen. Ook lekkere recepten op de site. Dankjewel de Smaak van Hongarije

Precies zo als verwacht en lekker snel geleverd

Zeker een aanbeveling, netjes en keurig aangekomen.

Heerlijke Hongaarse specialiteiten.

Voor de eerste keer artikelen besteld en alles keurig verpakt afgeleverd gekregen.

Kwaliteit en Service

Goede kwaliteiten op een overzichtelijke website. Professionele verpakking en verzending.

heerlijke delicatessen uit Hongarije

Ik heb op de markt en via de website heel erg lekkere wijn en de beroemde ganzen- en eendenlever gekocht.

Goede communicatie, snelle levering. De ham was gelukkig op tijd aangekomen voor húsvét :-)

Mooie kwaliteitsproducten

Voor de tweede keer besteld bij de Smaak van Hongarije. Keurig netjes mijn producten verpakt en zonder vertraging geleverd. Producten zijn kwalitatief goed en smaakvol! Door recepten word je aangemoedigd nog eens wat te bestellen!

Makkelijk te bestellen, uitstekende service, onwijs lekkere ham!

Ik ben zeer tevreden over De Smaak van Hongarije. Het is heel makkelijk te bestellen. Op alle vragen kreeg ik gelijk antwoord via de chatbox. De levering ging ook vlot en de ham is overtreffelijk! Voortaan bestel ik ham sowieso alleen maar bij jullie! Chapeau!!

Tevreden

De bestelde ham was netjes voor de Pasen binnen, dus wordt smullen,lekker met mierikswortel.

Sinds het LHBT beleid van Victor Orban komen wij niet meer in Hongarije. We wachten betere tijden af om weer naar dit boeiende land te reizen met zijn fantastische keuken. De Smaak van Hongarije komt als een geschenk. Precies het aanbod dat wij zoeken en nodig zijn voor overheerlijke gerechten uit dit land. Zeer vlot besteld en geleverd. Een grote pluim van ons!

Excellent products and service.

I am very satisfied with the products and their communication with the customer too. Fast, efficient, friendly.

Snelle en correcte levering.

MARINA

Ik vond het product heel goed.

Lekker

Ik vind het erg aangenaam om gewoon lekkere produkten uit Hongarije te kunnen bestellen. En de worsten die ik besteld heb zijn superheerlijk. En lekker vers. Ik moet eerlijk zeggen dat ik de worsten uit mijn vaderland het lekkerst vind. En niet uit chauvinisme maar uit eigen ervaring.

heerlijke paprika

is een topprodukt. Is niet te vergelijken met die rommel uit de supermarkt. Super lekkere smaak en een prachtige felrode kleur.

Alles is prima.

Ik ben al een paar jaar een kleine klant. Reageren snel, versturen snel, chatten gezellig en to the point, geven advies m.b.t. de bereiding en leveren prima kwaliteit.

Snel en goed

Snelle bezorging. Volgende dag alles al in huis. Goede kwaliteit producten.

Snelle levering, netjes verpakt en hele lekkere producten.

Super bedrijf

Ben heel tevreden, goed ingepakt en snelle levering, Toppie.

147 Postbus

Vlaardingen 3130 AC