Ik heb hier 2 keer een bestelling gedaan! 28 stuks klavertjes 4 in terra cotta potjes besteld! Alles keurig en stevig ingepakt, dezelfde dag verzonden en via de mail goed op de hoogte gehouden. Nu nog hopen dat de klavertjes 4 gaan bloeien ( en geluk brengen ;) )
Snel, netjes en perfect aangekomen!
Was aan het googlen en toen kwam ik op deze site voor mest voor mijn bamboe. Makkelijk bestellen mooie prijs en snel geleverd
De zaadlinten zijn nog drie en een half jaar bruikbaar, dus we kunnen er in onze kleine moestuin nog een poosje gebruik van maken. Het resultaat kunnen we kort na de levering nog niet vertellen
Veel keuze van zaden Redelijke prijzen en snelle levering
Makkelijk bestellen ,snel geleverd!
Ben benieuwd wanneer ik de zaden krijg mischien kan ik ze volgend jaar zaaien.....
Geachte meneer Zwolle, Bedankt voor uw bericht. Als u contact met ons opneemt via [email protected] zullen wij u uiteraard gaan bekijken waar u bestelling is, Met vriendelijke groet, Team koopzaden.nl
Fijn dat jullie nog wel posteleinzaad hebben! Het was snel en goed geleverd.
gewoon zo als wordt beloofd
Veel keus bij de zakjes met zaden. Zo kan ik weer vooruit. Ook de straat bezem is van een goede kwaliteit en mooi geprijsd. Mooie website en duidelijke uitleg. Ook de communicatie is duidelijk. Je weet wanneer je iets kunt ontvangen en of er wachttijd is.
Goede prijs en vlot geleverd.
Zie hierboven
Snelle levering, leuk als kadootje weg te geven
Direct gevonden wat ik nodig had. Volgende dag al in huis.
Pakket werd goed geleverd en kwam zonder scherven binnen.
Eigenlijk hoef ik niets toe te voegen. De zending was goed verpakt en snel geleverd. Gewoon een betrouwbaar bedrijf.
Bestelling op tijd ontvangen. Goede informatie tijdens het bestellingsproces.
Gevonden wat ik heb gezocht
Ruime keuze aan leuke producten. De pakketjes werden snel en netjes geleverd.
Correcte zending zaden en goed verzorgd en snelle levering
Op 4 juni zaadjes besteld. Zou door de brievenbus komen. Nog niets ontvangen.
Geachte mevrouw Noordwijk, Vervelend om dit te horen. Als u contact met ons opneemt via [email protected] zullen wij u uiteraard gaan bekijken waar u bestelling is. Met vriendelijke groet, Team koopzaden.nl
De website was duidelijk en handig in gebruik. Op de website stond hoe snel geleverd werd. Dit was conform de feitelijke levering. Dat ik te laat heb besteld was mijn probleem. Hoe de kwaliteit van de zaden zijn weet ik nog niet. Zit namelijk nog in de verpakking.
De bestelling is snel bezorgd en ik kan aan de slag!!