Kon niet alles vinden wat ik graag zou willen.
Ik heb mijn bestelling super snel bezorgd gekregen.
goed en snel geleverd
correcte levering
Snel geleverd en goed verpakt
Prima ervaring Hi
Toen bleek dat de bestelling niet helemaal compleet was en dus nog niet verstuurd kon worden, werd ik daar netjes van op de hoogte gebracht. Op mijn vervolgvraag werd ook vlot en correct gereageerd. Prima communicatie dus. En de bestelling kwam alsnog prima op tijd binnen.
Ik had 30 doosjes vergeet mij nietjes besteld, deze stonden heel netjes opgestapeld in de dois6.
Mooie keus uit cadeauzaden, makkelijk te bestellen en snelle levering!
Heb nog geen ervaring met de kwaliteit van zaden, ze zijn te zaaien pas in de lente
De zaden die besteld zijn, worden correct uitgeleverd en de kwaliteit van de opkomst na het zaaien is prima. Ook de presentatie aan diversiteit is geweldig.
Snelle levering, correcte communicatie, en goede producten.
Leuke vergeet mij nietjes besteld voor een afscheidsfeestje. Zaten in een erg leuk doosje. Levering was snel, bedankt!
prima zaak
Geweldig heel veel assortiment, mooie overzichtelijke website. Alles gemakkelijk te vinden en heel betaalbaar. Snelle levering.
Varied assortment, easy order and very quick delivery
Goede kwaliteit en snelle levering
Snel bezorgd. Geen problemen ervaren.
heb nog steeds geen bestelling ontvangen na 10 dagen ondanks mail dat het wel in orde komt ook verwarrend dat er 2 rekeningnummers voorkomen
Geachte mevrouw Anouk, Vervelend om dit te horen. Wij zien dat u al contact met onze klantenservice heeft opgenomen. Met vriendelijke groet, Team Koopzaden.nl
De bestelling was precies goed en precies op tijd.
De keuze is reuze, erg overzichtelijk, goeie beschrijving. Vooral als beginnende moestuinier is dit fijn
Het is reeds ruim 10 dagen geleden dat de bestelling verzonden is,helaas heb ik tot op heden nog niks mogen ontvangen. Heeft u voor mij de track and trace zodat ik kan zien hoe of wat ..
Geachte meneer Anton, Vervelend om dit te horen. Wij zien dat u ook zojuist contact heeft op genomen met onze klantenservice. Zij zullen u uiteraard gaan helpen. Met vriendelijke groet, Team Koopzaden.nl
Niks mis mee, supersnelle levering
Hartelijk bedankt
Duidelijk en snel, zal in t voorjaar kijken of de zaden het doen zoals verwacht