De diverse pakketten waren goed verzorgd
Prima bollen en werden snel geleverd. Kwaliteit ga in dit voorjaar merken, maar zagen er prima uit!
Snel geleverd. Over de kwaliteit en betrouwbaarheid kan ik nu niets zeggen, dat zie ik in het voorjaar wel.
IK heb voor de eerste keer een bestelling geplaatst en tot volle tevredenheid.
Alles ok
Paperwhites en hyacinten op glas gekocht. Nalevering verliep erg voorspoedig.
Bollen zijn vers.
Ik heb paperwhites besteld, waar ik niet tevreden over was, ze groeiden eerst niet, daarna heel langzaam. Ik heb dit gemeld en heb een andere set bollen gekregen, gratis! TOP SERVICE vind ik dit!! Ik ga ook zeker vaker bestellen!
Het bestelproces op de website ging makkelijk, ruim assortiment biologische bollen. De artikelen waren snel bezorgd en goed verpakt.
Top ,jarige heel blij gemaakt met dir bollen pakket.
De tulpen en narcissen zijn goed aangekomen. Of ze mooi gaan bloeien moet nog meegemaakt worden. De tulpen zitten in de grond en de narcissen gaan deze week een plekje krijgen.
Prima product snelle levering
Duidelijke levertijd, mooie bollen en scherp geprijsd.
Snelle levering en alles was keurig verpakt.
De bollen komen elk jaar opnieuw uit en er verschijnen prachtige bloemen.
Snelle levering mooi optijd
Elk jaar koop ik bloembollen voor de tuin. Soms dezelfde maar ook andere. Bij koopbloembollen.nl kan ik door het grote aanbod altijd wel een keus maken. Prachtig
De levering van de bestelde bloembollen voldoet helemaal aan mijn verwachting.
Mooie bloembollen, goed verpakt, duidelijke aanwijzingen op verpakking. Groot assortiment.
Geleverd zoals afgesproken. Deftig , snel en goed gerief. Een aanrader !
Ruime keuze op de site. Goede informatie te vinden op de site. Bollen op tijd geleverd volgens afspraak.
Geweldige service, bestelling met adres in het buitenland, ruimschoots op tijd geleverd. Flexibiliteit vwb adreswijziging zeer geapprecieeerd.
Goed uitziende bollen; van eerdere jaren weet ik dat ze het altijd allemaal goed doen.
Schipholweg 1088
2141BG Vijfhuizen