Ik wil voor het eerst zelf hyacinten op glas zetten. Gezien bij mijn ouders, maar nooit zelf gedaan. Hier vraag over gesteld en kreeg zeer snel duidelijk antwoord. Op de door jullie afgesproken tijd de bollen ontvangen.
Ik weet het nog niet. Omdat ik nog niets heeft ontvangen pas de eerste week van september met vriendelijke groeten Leo
niets
Geachte meneer Tom, Wij hebben uw bestelling erbij gepakt, wij zien dat u bloembollen in de voorverkoop heeft besteld. Dit word meerdere malen aangegeven op de webshop, zowel op de voorpagina als op de product pagina's en op nog een aantal plekken. Mocht u de bestelling willen annuleren dan kan u ons een email sturen en stort wij het bedrag retour op uw rekening. Met vriendelijke groet, Team Koopbloembollen.nl
Prima geleverd, ik had een bloemenzee verwacht maar helaas amper een bloem te zien, het was zelf telbaar. Op 11 juni een update naar klantenservice gestuurd maar jammer, niets meer gehoord.
Geachte mevrouw Inge, Vervelend om te horen. Ik zie dat er in de tussentijd contact is geweest met één van mijn collega's over dit probleem. Wij gaan ervan uit dat het goed word opgelost. Met vriendelijke groet, Team Koopbloembollen.nl
Veel keuze in betaalbare bijzondere bollen. Vooral de voorverkoop is leuk kan ik uitkijken wat ik in September krijg. Vorig jaar ook gedaan dus echt een aanrader
Ik was op zoek naar seramis plantenkorrels. Snel gevonden en besteld op koopbloembollen.nl. Vervolgens super snel geleverd in een net compact pakketje.
Vlotte bezorging.
Het pakket werd besteld binnen de opgegeven leverringstermijn. Alleen zou er een bericht gestuurd worden wanneer dit zou gebeuren. Onaangekondigd stond de bezorger aan mijn deur om het gevraagde aan te bieden. Gelukkig was ik thuis.
Geachte meneer / mevrouw, Vervelend om dit te horen. Helaas gaat het nog niet altijd goed met de track en trace codes naar het buitenland, hierdoor kan het gebeuren dat u deze niet ontvangt. Wij zullen weer achter dit probleem aangaan zodat iedereen een track en trace code ontvangt. Met vriendelijke groet, Team Koopbloembollen.nl
Snel geleverd bestelling compleet gewoon goed
Als cadeautje de bloemzaadjes gekocht, verpakt in een zakje. Het ging hierbij om de vergeet-mij-nietjes en het bijenmengsel. Ik had hierover nog een vraag gesteld en deze werd zeer snel beantwoord (via de site). Levering was snel, verpakking prima.
Makkelijk bestellen, en een snelle levering !
Fijn assortiment, en goede snelle levering naar Finland (want daar woon ik ;)), altijd feest om een partij bloembollen via de post te ontvangen. Nu maar hopen op een mooie, lange zomer voor de dahlia's die ik bij jullie heb besteld... :D
Ik had de bollen ondanks dat er wat leveringsproblemen waren binnen een week thuis. Ik heb wel even zelf gebeld nadat ik na drie dagen nog geen verzend vestiging had maar prima telefoongesprek.
Ik heb bloembollen online besteld en afgehaald bij de Oosteinde.
Keurig op tijd bezorgd. 2 zakjes klopten, de 3e qua aantal bollen niet.
Geachte meneer / mevrouw Emmeloird, Vervelend om te horen dat er bollen miste, als u contact met ons opneemt via [email protected] zullen wij met een gepaste oplossing komen. Met vriendelijke groet, Team Koopbloembollen.nl
zie boven
Las in de krant over tulpen die ieder jaar terug komen. Overal uitverkocht maar bij Koopbloembollen niet. Besteld en snel geleverd en niet duur :)
De bestelling is goed aangekomen. Over de kwaliteit van de bollen kan ik nog niks zeggen, eerst wachten tot het voorjaar wordt!
Helaas was mijn bestelling niet geheel leverbaar, maar er is een goed alternatief samengesteld, zodat wij toch het gewenste resultaat kunnen bereiken.
geen problemen: vlot besteld en geleverd
Ik bestel elk jaar, goede kwaiteit, op tijd geleverd
Zie boven.
Veel van de aangeboden bollen waren niet op voorraad terwijl er werd aangegeven dat ze er wel waren
Schipholweg 1088
2141BG Vijfhuizen