De sneeuwklokjes komen op een meisjesgraf in midden Zweden. Helaas heeft ze maar 11 dagen geleefd.
Koopbloembollen.nl houdt je goed op de hoogte hoe het met de bestelling en levering staat. Heel prettig.
Vlotte levering. Goed verpakt. Geen beoordeling vragen voordat artikel geleverd is
Als de bollen uitkomen in het voorjaar kan ik pas zien of ze ook zo mooi zijn als op de verpakking aangegeven wordt. Kan niet wachten tot het voorjaar is
Ik heb een bestelling geplaatst en betaald. Het was bedoeld als verjaardag cadeau voor een vriendin. Als bevestiging van mijn aankoop kreeg ik een email. Tot mijn verbazing stond er in de email dat mijn bestelling eigenlijk in voorverkoop is en dat mijn pakketje pas de eerste week van september verstuurd zal worden, 5-6 weken later dan de verjaardag waarvoor bedoeld was. Deze informatie stond niet bij de bloembollen die ik besteld had. Mijn teleurstelling was groot
Geachte mevrouw Carmen, Wij begrijpen uw teleurstelling, enkel word dit duidelijk bij elk product en in de winkelwagen weer gegeven. Ook staat dit vermeld op de homepagina. Wij doen er alles aan om dit zo duidelijk mogelijk over te laten komen. Mocht u de bestelling willen laten vervallen kan u contact met ons opnemen via [email protected] Met vriendelijke groet, Team Koopbloembollen
ZEER GOED.
Goede snelle levering.
Mooie hoge stevige kweek kappen Doet wat ‘t hoort te doen .
Vlot en snel geleverd netjes verpakt
Zeer goed ervaring
als altijd alles goed verzorgd heb mijn bestelde bollen nog niet binnen komen pas in februari.
Bestelling via de website ging makkelijk en de bestelling werd snel geleverd. Kortom, prima service.
De andere dag was de bestelling al binnen. De verpakking gaf aan hoe de doos moest behandeld worden. Top. Dit voorkomt schade aan de produkten.
Zeker een aanrader om hier bloembollen online te kopen. Ik werd snel en vriendelijk verder geholpen. De afspraken werden correct nagekomen. De bloembollen werden de volgende dag reeds geleverd.
Goede kwaliteit snel verzonden
Zeer vlugge levering met foto en aantal van elke soort bloembollen. PRIMA
Erg klantvriendelijk en meedenkend aan de telefoon. Snelle nette levering!
Alles ok.
Veel van de bollen die ik kocht heb ik ook bij andere leveranciers gezien voor hogere prijzen. Maar of ze het doen weet ik natuurlijk volgend jaar pas. In elk geval zijn ze snel geleverd.
Erg tevreden, was een kleine onvolkomenheid wat kan gebeuren maar de klantenservice was goed bereikbaar en hebben het direct netjes opgelost. U kunt hier met gerust hart bestellen.
Snelle levering van de sneeuwklokjes
Precies wat ik nodig had. Precies op tijd. Goeie kwaliteit !
perfecte service
De site was overzichtelijk. De producten erg betaalbaar en de levering snel bezorgd en keurig verpakt.
Schipholweg 1088
2141BG Vijfhuizen