Superfijne en goede snacks

Ben erg blij met de natuurlijke snacks van jullie.

Goede kwaliteit hondensnacks en voer. Snel bezorgd.

Overzichtelijke website, duidelijke omschrijving, ook qua ingrediënten. Snel geleverd.

Mooie producten voor goede prijs

De producten zijn altijd goed verpakt, zowel individueel als de doos waar het in geleverd wordt. De prijzen zijn ook netjes. De klantenservice is supergoed bereikbaar en reageert snel, adequaat en klantvriendelijk!

Er wordt volop genoten van al het lekkers

Prima service en kwaliteit

ik ben altijd Zeer tevreden

gewoon top in spullen en service

Mooie producenten en snelle levering.

Ik neem sinds enkele jaren de producten van Dogbite af naar alle tevredenheid. Mooie producten en veel variatie. De hond wordt al razend enthousiast als de doos binnenkomt.

Heel erg tevreden

Tevreden

uitgebreide keuze in gezonde snacks. Goede prijs - kwaliteit verhouding. Vlotte levering. Zeker een aanrader

Mooie en duidelijke website, snel geleverd, word goed op de hoogte gehouden middels e-mail. Goede prijzen !

Aan te bevelen

Goede natuurlijke producten

Mijn hond is allergisch voor kip en rund. De keuze voor andere producten zonder allerlei foute toevoegingen is groot bij Dogbite. Betrouwbare levering ook.

fijne webshop

Duidelijke en overzichtelijke website, snelle levering, alles in stevige dozen verpakt. Goede prijs-kwaliteit verhouding en altijd wat lekkers bij de bestelling voor de honden. Gewoon een fijne webshop, echt aan te raden!

Prima producten en prijs

Mooi sortiment en goede levering

Zeer vlotte levering

Mooie natuurlijke snacks

Veel keus in gezonde natuurlijke snacks waar onze Golden retriever gek op is. Snelle leveringen ook en goed verpakt. Ik heb jullie al aanbevolen aan de zoom van mijn kapster,zijn hond heeft hypoallergeen voer en snacks nodig,Hij was erg blij met mijn tip.

Goeie snacks voor een prima prijs

Goeie qualiteit snacks voor een prima prijs

TOP!!! Van producten tot snelle levering!

Al jaren bestel ik voor mijn 2 honden. Bijna altijd een staaltje erbij. Zo kan je eens iets nieuws geven aan je hond en als zij het lekker vinden dan bij de volgende bestelling toevoegen!!! Altijd goed verpakt zodat er geen scheuren in de doos komen, en zeker niet niet vergeten, snelle levering!!!!! Dus niet twijfelen en zeker bestellen! Voor iedere hond/kat is er altijd iets nieuws/lekkers te ontdekken. DOEN !!!!!

Probleem met de bezorging snel opgelost en direct een andere zending ontvangen. Prima producten waar onze hond blij mee is.

Service op maat!!!!!!!

Ik had door mijn eigen fout veel te veel letters online ingevuld op de dierenpenning. Ik werd netjes gebeld, en het werd in overleg aangepast. Voor mij was dit klantenservice van vroeger. Zeer mooi plaatje, en de bestelde gedroogde scheermessen hebben een zeer goede prijs. Voor mij was dit een TOP-ervaring!

Goed assortiment, snelle levering

Uitgebreid assortiment natuurlijke snacks, bestellingen worden altijd binnen 1 a 2 dagen geleverd. Super service!

Nette bezorging

Had mijn bestelling gedaan op zondag, dinsdag was het al in huis! Ik had zalm olie en wat snoepjes besteld, zelfs de zalm olies zaten helemaal dicht gesield. Had het dan nog gaan lekken had het niet door de hele doos gezeten! Echt super netjes dit!!

Altijd goed, gezond en lekker voor de hond

Altijd op tijd bezorgd, er is in de 5 jaar dat ik hier botjes en snacks bestel, nog nooit iets misgegaan En dat kunnen naar weinig winkels zeggen, lijkt me. En Marvel vind alles heerlijk! Haar tanden zijn hartstikke schoon en sterk. Haar gevoelige maag en darmen doen het prima op de snacks. En er is heel veel keuze. Dus... Ik ben echt een heel tevreden klant!

Groot assortiment, goede producten en snelle verzending

ideale plek om zelf te shoppen voor je hond. goede portiegrootte en voldoende keuze.

Ze hebben een goede site. Er wordt snel geleverd en de geleverde spullen zijn van goede kwaliteit

Mijn honden zijn er gek op!!

Elke x als dit pakketje aankomt dan roken de honden het al. Ze worden er dol van! Zelfs goedkoper dan in de winkel en veel betere kwaliteit!

Nieuwstraat 21

7496AN Hengevelde

Over Dogbite

Wij zijn gespecialiseerd in gedroogde snacks voor de hond maar ook een klein gedeelte voor de kat. Wij kopen alles in bulk. Hiervan sorteren we de snacks op kwaliteit, zorgen voor de juiste maten, daarna selecteren en verpakken. Dit doen wij om een goede kwaliteit en uiteraard verse snack te kunnen aanbieden. Wij proberen een groot assortiment hiervan aan te bieden. Al onze snacks zijn zonder toevoegingen! U kunt voor vragen altijd bij ons terecht.