Fijne hondensnacks.

Omdat mijn hondje nogal gevoelig is, uiteindelijk op Dogbite uitgekomen voor z'n snacks. Hij vindt ze heerlijk en reageert er goed op! Hond blij, ik blij.

Snel, volledig en een tevreden hond

Snel volledig en een tevreden hond

Betrouwbaar en persoonlijke afhandeling

Ik vertrouw bij Dogbite altijd op een goede afhandeling van een order. En vaak zit er bij een grote order een kleine extra snack bij. Wordt zeer gewaardeerd. Op klachten wordt adequaat gereageerd.

Al jaren de beste kauwbonken voor mijn hollandse herder.

Goede snacks voor mijn hond die graag even bezig is met kauwen. De kophuid bonken en platen bestel ik al jaren bij Dogbite.

Goede prijskwaliteit verhouding en snel verzonden

Prima, lekker bot ontvangen

Goede snelle service!

Zegt eigenlijk al genoeg!

Top artikelen & snelle service.

Mijn hond is gek op de snacks. Af en toe leuke aanbieding. Altijd snelle levering. Niks op aan te merken. TOP!

Ik bestel al een hele tijd de gestoomde worsten voor mijn honden en ze eten het graag. Ook droog ik verschillende worsten voor honden koekjes ook deze worden heel goed gegeten.

Goede producten, levering en prijs

Kwaliteit voor een redelijke prijs

Mooie producten en altijd op tijd met leveren

Toppers!

Betaalbare prijzen, snelle service, mooie producten, overzichtelijke site!

gewoon goed

Prima kwaliteit voor een redelijke prijs en vlot geleverd

Super goede snacks

Gezonde en goed snacks. Mijn hond is er gek op, zonder toevoegingen dus erg fijn

Geweldig.....

Super goede kwaliteit Snel geleverd .. altijd kadootje erbij

Fantastische snacks voor onze Border Terrier, hij is er dol op. De bestelling is snel en keurige verpakt afgeleverd.

Niks dan goed te zeggen over Dogbite

Altijd super vriendelijke en goede service

Prima kwaliteit snacks, heel veel keuze, snelle levering.

Snelle levering, mooi assortiment

Hele goede service, elke keer dat ik een zak eten bestel zit er altijd wel een leuk extratje bij. Is altijd snel geleverd. Ik bestel hier al bijna 4 jaar en nog nooit een probleem gehad.

Top product en snelle levering

De elandburgers zijn van goede kwaliteit. De bestelling wordt snel geleverd. Zeer tevreden!

Snelle levering en de hond is gek van de paardeworst

Snelle levering Hier blijf ik bestellen Hond is gek van de paardeworst

Goede punten voir een goede prijs.

Duidelijke website en snelle verzending.

Ziet er zoals altijd weer top uit en mijn d's smullen ervan

Uitstekend product

Snelle levering. Gebruik al jaren het schapenvet met knoflook voor de hond. Werkt goed tegen teken en vlooien. Mooie vacht en hij vindt het smakelijk door zijn brokken.

Geweldige snacks redelijke prijs

Goed product, redelijke prijs en snelle levering. De hond geniet volop, wat wil je nog meer.

Nieuwstraat 21

7496AN Hengevelde

Over Dogbite

Wij zijn gespecialiseerd in gedroogde snacks voor de hond maar ook een klein gedeelte voor de kat. Wij kopen alles in bulk. Hiervan sorteren we de snacks op kwaliteit, zorgen voor de juiste maten, daarna selecteren en verpakken. Dit doen wij om een goede kwaliteit en uiteraard verse snack te kunnen aanbieden. Wij proberen een groot assortiment hiervan aan te bieden. Al onze snacks zijn zonder toevoegingen! U kunt voor vragen altijd bij ons terecht.