Goede punten voir een goede prijs.

Duidelijke website en snelle verzending.

Ziet er zoals altijd weer top uit en mijn d's smullen ervan

Uitstekend product

Snelle levering. Gebruik al jaren het schapenvet met knoflook voor de hond. Werkt goed tegen teken en vlooien. Mooie vacht en hij vindt het smakelijk door zijn brokken.

Geweldige snacks redelijke prijs

Goed product, redelijke prijs en snelle levering. De hond geniet volop, wat wil je nog meer.

Altijd goed verpakt en snel bezorgd!

Het hondje vindt het super

Als ik weet dat het niet ongezond is en de hond het heel fijn vindt is alles ok.

Kwalitatief zeer goed, maar......

Kwalitatief super snelle levering als je er om vraag top service. Maar mijn maar is dat telkens de prijzen stijgen wij kopen merendeel de pelsstaafjes 5 kg en die zijn het afgelopen jaar meer dan verdubbelt niet leuk meer. Wij snappen dat de energie prijzen stijgen ed maar dit is telkens zo'n groot verschil jammer

Goede ervaring en fijn om het te kunnen ophalen aan de zaak

Goede kwaliteit, groot assortiment snacks

Bestel al jaren bij Dogbite. Zeer tevreden.

Snelle levering.

Het product werd netjes verpakt en snel geleverd. Of mijn hond deze worsten ook lust weet ik nog niet. Ben moeten veranderen omdat de paardenworsten die hij eerst at moeilijk leverbaar waren.

Goede snacks

Goede snacks, veel keuze en snelle levering

Duidelijk , betaalbaar ; snel ; goed verpakt

Altijd goed

Ben jullie vaste klant, bestellen die ik altijd bij jullie, want dan weet ik dat het goed is.

Al heel lang alleen maar goed. Nu de bullepeespunten weer besteld, deze zijn echt favoriet, samen met de konijnen oren met vacht.

Snelle levering tegen goede prijs

Aanbevelen: 1x nee en 1x ja

Vanwege geplaatste reviews bestelde ik (helaas) 2x achillespees premium. Er werd vermeld dat de achillespees niet hard ruikt …. Het is een verschrikkelijk irriterende stank. Ben zo dom geweest om gelijk 2 pakjes te bestellen. Dat zal niet meer gebeuren, mijn hond heeft geen last van de geur. Maar wij vinden het niet te harden. Ook Kalfspeesjes. besteld om te proberen. Deze ruiken veel minder en mn hond geniet er ook van. Voortaan dus alleen nog kalfpeesjes.

De producten zijn fantastisch....

Zoals altijd zijn de producten erg goed. Het enige minpunt waar ik nu tegenaan liep is dat de zakken achillespees niet hersluitbaar zijn, wat voorheen wel het geval was. En dat vind ik toch heel jammer, zodra je ze open knipt is er te weinig ruimte om er nog een klem op te zetten! Dat zal de kwaliteit vrees ik niet ten goede komen.....

Het adres voor bullenpezen, vers en groot.

In de loop der tijd op diverse sites bullenpezen besteld, maar die waren of klein of erg droog. De bullenpezen van Dogbite zijn constant van zeer goede kwaliteit. Mijn vaste adres om mijn hond te verwennen, bedankt.

Altijd goede service

Je belt de eene dag en meestal heb je het de volgende dag al in huis.

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk en kwaliteit snacks

Snelle service!

Ik ben heel tevreden met Dogbite. De levering is snel en correct. Keuze genoeg. Kleine tip, soms is het lastig om te zoeken op de website naar de juiste artikelen voor pups. Bij zoekopdrachten krijg je vaak verschillende resultaten.

Super aardige klantenservice.

De honden snacks zitten goed, luchtdicht verpakt. De snacks zijn gemaakt van vlees zonder toevoegingen dus super geschikt voor mijn allergische hondjes en ze zijn ook nog eens betaalbaar. Ze worden netjes in een stevige doos opgezonden zonder verzendkosten als men meer dan 40 euro besteld en dat vind ik schappelijk. Daarmee kan je met vragen over de snacks enzo terecht bij een hele vriendelijke klantenservice die de tijd voor je neemt om al je vragen te beantwoorden, echt heel fijn, want zo leer je ook nog eens wat over je hond in het algemeen. Dank u wel hiervoor!

Excellent!

Natuurlijke snacks, verschillende keuzen voor honden met een voedselallergie, uitstekende service, snelle levering!

Super producten

Mijn hondjes ruilen al van ver de dogbite doos met inhoud..erg goede producten, ook hypoallergeen. Prijs is soms wel een beetje over de top..

Zeer tevreden.

Geen rotzooi, betaalbaar, duidelijke website, hond is er gek op, snel in huis. Top!

Nieuwstraat 21

7496AN Hengevelde

Over Dogbite

Wij zijn gespecialiseerd in gedroogde snacks voor de hond maar ook een klein gedeelte voor de kat. Wij kopen alles in bulk. Hiervan sorteren we de snacks op kwaliteit, zorgen voor de juiste maten, daarna selecteren en verpakken. Dit doen wij om een goede kwaliteit en uiteraard verse snack te kunnen aanbieden. Wij proberen een groot assortiment hiervan aan te bieden. Al onze snacks zijn zonder toevoegingen! U kunt voor vragen altijd bij ons terecht.