geweldig

makkelijke website snelle levering gemakkelijk te betalen

Kan niet beter.

Ik ben vaste klant en zal altijd blijven bestellen . Tot op vandaag steeds correcte levering en goede service.

1 woord : Top !

Vaste klant hier, uitgebreid aanbod en snelle levering. Mijn honden zijn elke maand content als de nieuwe doos vol snackjes toegekomen is.

Goeie spullen, snelle levering.

Goeie spullen, snelle levering. De hond vind het heerlijk.

Altijd goede service en top producten

Ik bestel altijd bij Dogbite. Ze hebben top producten en heel veel keus. De service is altijd goed. En de viervoeters worden altijd blij als het pakket aankomt.

Mijn hond houdt van de gezonde tussendoortjes.

Snelle levering van topproducten! Dank u!

Uitstekende producten en snel geleverd

Inmiddels meerdere keren besteld bij Dogbite. Uitstekende snacks, snelle levering, nette prijzen.

Uiterst tevreden

Al meermaals besteld en nog nooit iets mis gegaan. Altijd vrij snelle levering met goede producten. Wij bestellen hier graag!

Veel keuze gezonde snacks en snelle levering

Mijn hond is dol op de gezonde snacks van dogbite. Haar favorieten zijn de zalm en kabeljauwsnacks. Levering ging ook heel vlot!

Super service!

Altijd al tevreden, maar nu extra. Zonder gedoe kon ik nog iets bij mijn bestelling bijvoegen. Snelle reactie/communicatie TOP

Zeer goede service

Heel snelle levering, goede klantenservice, àlles correct

Goede trainers

Erg blij met de natuurlijke trainers.

Ben super tevreden en mijn honden ook.

Ik bestel graag bij jullie en beveel jullie aan bij mijn pupkopers

Heeeeel blije hond!!

Ben zo blij met jullie website, alles puur natuur en geen bewerkte troep. Ben alweer een nieuwe bestelling aan het verzamelen, de buurthonden zijn er ook zo blij mee.....

Goede producten

Snel geleverd Goede producten Valt allemaal erg in de smaak

Het is genieten voor mijn honden

Ik ben erg blij met de natuurlijke snacks, teven betaal je goede prijs voor.

Gewoon heel goed

Al verschillende keer besteld, altijd goed verzorgd en goede kwaliteit, misschien iets sneller verzenden, maar op zicht is dat geen probleem, met een dag of 5 heb je het meestal in huis

Zeer tevreden!!

Duidelijke website Snelle levering En top producten!! Mijn hond vind het allemaal super lekker !!

Fijne producten voor mijn Labradoodle

Mooie site, overzichtelijk. Prijs kwaliteit verhouding is goed. Enige wat ik jammer vind is dat wanneer je een product hebt bekeken je eerst weer de hele lijst door moet voordat je terug bent waar je was geëindigd.

Duidelijke website en keurig afgehandelde bestelling

De website is helder en maakt de keuzes makkelijk. Na de bestelling wordt je keurig op de hoogte gehouden. De bestelling kan worden afgehaald bij een servicepunt. Hoef je niet de hele dag thuis te blijven.

Mijn hond is gek op de botjes

Grote sortering, goede prijs snelle levering.

Goede natuurlijke snacks

Snacks zien er echt goed uit vergeleken bij de natuurlijke snacks die ik wel eens in de winkel koop. En omgerekend goedkoper!

Vlugge levering lekker eten zeggen mijn hondjes

Vlugge levering en mijn hondjes zeggen dat het erg lekker. Dus blijven wij dit eten gebruiken

Goede kwaliteit hondenbotten.

Snelle en adequate levering

Nieuwstraat 21

7496AN Hengevelde

Over Dogbite

Wij zijn gespecialiseerd in gedroogde snacks voor de hond maar ook een klein gedeelte voor de kat. Wij kopen alles in bulk. Hiervan sorteren we de snacks op kwaliteit, zorgen voor de juiste maten, daarna selecteren en verpakken. Dit doen wij om een goede kwaliteit en uiteraard verse snack te kunnen aanbieden. Wij proberen een groot assortiment hiervan aan te bieden. Al onze snacks zijn zonder toevoegingen! U kunt voor vragen altijd bij ons terecht.