Gewoon geweldig !!!

Heel fijn bedrijf , met hele vriendelijke medewerkers. Ik bestel hier al heel lang mijn producten. Soms laat ik het bezorgen en soms haal ik het op. Ze hebben hier echt een mega selectie aan hondensnacks , ook kwalitatief goed hondenvoer en andere gezondheidsproducten voor een leuke prijs. Elke keer is het weer een feestje voor de honden als ik mijn bestelling binnen heb

Betaalbare en goed assortiment aan kauwbotten etc.

Fijne betrouwbare zaak met verantwoorde snacks

Gewoon goed en compleet

Erg tevreden over Dogbite; zowel aanbod, prijs/kwaliteit verhouding en communicatie.

Zeer goede beloning snacks voor een scherpe prijs.

* snelle levering. * veilig en natuurlijke beloning snacks. * Mijn hulphond doet alles voor deze beloning brokjes en overige snacks.

Snel geleverd top kwaliteit

Uitstekend op elk gebied

Uitstekende producten, fijne communicatie

Gekregen er n wat ik had besteld

Alleen de doos waar het in zat stonk wel

Snelle verwerking en verzending

Goede/fijne producten en niet al te duur. Ik hoop hier nog lang klant te blijven. Al met al zeer tevreden.

Gezonde snacks en ook nog eens goede service en snelle levering

Een gezonde snack is ook voor honden enorm belangrijk. Dat is de reden dat mijn eigen honden jullie lekkers krijgen én dat ik mijn klanten graag kennis laat maken met Dogbite. Tevens reageert Dogbite vlot en goed op vragen en geeft duidelijke adviezen. En het is heel fijn dat een bestelling snel in huis is! Mijn eigen honden en de honden die trainen bij hondenschool FLOS zijn heel blij met Dogbite!

Genoeg keus voor de allergische hond

Duidelijke site, snelle levering en volop keus.

Uitgebreid assortiment

Snelle levering en een uitgebreid assortiment. Voor mijn kieskeurige hond is er genoeg te bestellen wat ze lekker vindt!

Dik prima!

Op tijd verzonden, hangertje goed gegraveerd

Prima Snacks voor mijn rottie. Goede kwaliteit en prijsverhouding.

Alles netjes geregeld.

Snelle levering, netjes ingepakt. En het is een goed product.

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede service en mooie kwaliteit snacks

Snelle verzending en de snacks zijn van een zeer mooie kwaliteit. Mijn honden zijn er dol op!

Goede producten, klantvriendelijk en servicegericht

Goede producten, klantvriendelijk, servicegericht, meedenken en behulpzaam. Ook een grote plus is dat ze telefonisch bereikbaar zijn!

Top producten netjes verpakt

Super optijd altijd netjes geleverd. Goeie verpakkingen redelijke prijzen. En ruime assortiment.

Gewoon super

Beste service, steeds correcte afhandeling en levering.

De achillespees ruikt minder sterk, maar de hond vindt hem heerlijk! De gepofte yak heeft mij verrast, de hond knabbelt er dolgraag op!

ruime keuze in snacks voor onze hond

Ruime keuze in snacks en maatvoering. Snelle levering.

Goede producten, snelle verzending en bij een mooie bestelling altijd een cadeautje. Mijn (allergische) hond is gek op deze producten. Het baasje vindt het wel prijzig, maar dat is overal helaas.

Prima in orde

Ik bestel al heel lang bij jullie, het is altijd prima in orde. Groetjes van Evi mijn hond

Kwaliteit! En een snel bezorgd!

Kwaliteit, betaalbaar en een vlotte levering!

Goede producten en fijne service.

Mijn hondjes vinden de konijneoren superlekker. Snelle service. Goed verpakt. Ik wordt netjes gebeld als mijn bestelling klaar ligt en vaak zit er iets nog iets extra’s bij voor de hondjes.

Nieuwstraat 21

7496AN Hengevelde

Over Dogbite

Wij zijn gespecialiseerd in gedroogde snacks voor de hond maar ook een klein gedeelte voor de kat. Wij kopen alles in bulk. Hiervan sorteren we de snacks op kwaliteit, zorgen voor de juiste maten, daarna selecteren en verpakken. Dit doen wij om een goede kwaliteit en uiteraard verse snack te kunnen aanbieden. Wij proberen een groot assortiment hiervan aan te bieden. Al onze snacks zijn zonder toevoegingen! U kunt voor vragen altijd bij ons terecht.