Geweldige site, waar je echt 100% vlees kan krijgen en snacks zonder andere toevoeging.

Mijn teckelpuppy geef ik alleen maar vers vlees. Ik merk dat het bij trainers moeilijk is om 100 procent vlees te krijgen, en dan ook nog zacht is een flinke zoektocht. Maar bij Dogbite is gelukkig een groot assortiment dat ik voor mijn teckel ook nog eens in tweeën kan knippen om te trainen, zo kan ik vaker belonen zonder dat ze te zwaar wordt. Kortom, als je wilt weten wat je hond binnenkrijgt, is dit een supersite om te bestellen.

Zoals altijd dik inorde

Zeer tevreden over de hondensnacks!

Goede producten en snelle levering.

Goede producten, kwaliteit en service.

Goede producten, goede kwaliteit en herkomst vlees.

Perfect verpakt, en goed daardoor heel aan gekomen. Compliment

Mijn honden zijn hier gek op

Goede producten uit de EU voor een goede prijs. Elke keer als de doos binnenkomt is het weer een feestje voor de honden.

Goede kwaliteit en snelle levering.

Kophuid rollen besteld. Mooie kwaliteit en onze pup van 6 maanden doet er best lang mee. Prijs kwaliteit zeer goed.

Enige tijd geleden maakte ik een opmerking omtrent een vergelijk tussen kipfilets van een andere shop en die van Dogbite. Een snel en gepast antwoord volgde. Hoewel ik voldoende voorraad had ingenomen, besloot ik om later dit opnieuw bij hen te bestellen. De bestellingen worden goed opgevolgd én snel verwerkt en verzonden. Steeds correct en quasi altijd daags nadien zodat je nooit lang moet wachten wanneer je onvoorzien door jouw voorraad heen bent geraakt. Ik ben meer dan tevreden en kan Dogbite alleen maar aanbevelen.

Mooie producten, geweldige service

Deze mensen werken echt met hun hart voor dieren. Ze nemen de tijd voor advies en als er een enkele keer iets misgaat, wordt het meteen netjes opgelost. Tien met een griffel

Altijd goed

Ik bestel. En de volgende dag wordt het meestal gebracht. Geen gedoe. Prima!!!

Goede kwaliteit

De kwaliteit is goed en levering vlot. Door de fokker van mijn hond geadviseerd met een proefpakket en sindsdien altijd hier de snacks voor mijn hond besteld.

Fijn formaat snoepjes om te trainen en wat vooral fijn is, is dat ze zonder 'troep' zijn. Goede en snelle service.

Top kwaliteit!

De beste snacks voor onze hond. Super kwaliteit!

Goede kwaliteit en snelle levering

Plaatsen van bestelling gaat snel en je wordt goed op de hoogte gehouden van de levering. Snelle levering.

Kwaliteit

Onze honden genieten van de producten van dogbite.

Weer erg tevreden

Zoeken en bestellen gaat makkelijk. De aankoop wordt snel verzonden.

Prima prijs, snel verzonden

Helemaal prima!

Netjes.

Alles weer vlot en netjes in huis. Hugo helemaal blij met zijn verrassing.

Goede producten en snelle levering

Zeer tevreden, super kophuidplaten

Via een Facebook groep bij Dogbite terecht gekomen en gebruik gemaakt van de kortingscode die voor die groep was gemaakt. De grote hoeveelheid kophuidplaten besteld en de hond is er graag mee in de weer en is er langer zoet mee dan met de kophuidplaten die wij elders hebben gekocht.

Snel safe en goed!

Goed voer met snelle levering en goede service!

heel goed

vriendelijk en snel

De verzending via DHL ging behoorlijk mis. Dogbite ging er gelijk achteraan en heeft gezorgd dat het toch binnen paar dagen thuis werd bezorgt. Keurig en snel gehandeld, toppie.

Prima kwaliteit, grote keuze, snelle levering

Nieuwstraat 21

7496AN Hengevelde

Over Dogbite

Wij zijn gespecialiseerd in gedroogde snacks voor de hond maar ook een klein gedeelte voor de kat. Wij kopen alles in bulk. Hiervan sorteren we de snacks op kwaliteit, zorgen voor de juiste maten, daarna selecteren en verpakken. Dit doen wij om een goede kwaliteit en uiteraard verse snack te kunnen aanbieden. Wij proberen een groot assortiment hiervan aan te bieden. Al onze snacks zijn zonder toevoegingen! U kunt voor vragen altijd bij ons terecht.