Veel keus

Snelle verzending, veel keus en niet duur.

Wat een klantvriendelijkheid !

Chapeau Dogbite, Ik had een bestelling gedaan van kophuidplaat en kophuidrollen, deze kwam binnen in de afgesproken tijd, netjes verzorgd. Echter de rollen bleken zo droog en hard dat het versplinterde en dat wil je niet met honden, dus een mail naar Dogbite. Ook zij wilden dit niet en er werden meteen nieuwe gestuurd, ik kon de eerdere weggooien. Ook werd ik nagebeld door dogbite met een goede tip de rollen heel even in lauw-warm water te leggen en ze dan aan te bieden. Deze tip bleek een gouden zet. Dank je wel Dogbite voor de service en het meedenken, ik bestel volgende keer gewoon weer bij jullie.

Ons ons is altijd blij met een pakket van Dogbite

Groot assortiment en een overzichtelijke website. Onze hond is blij als er een pakje van Dogbite komt.

Mooie snacks

Mooie snacks voor mijn hond. Hij is er dol op

super webshop met goede kwaliteit snacks en prima service

super webshop met goede kwaliteit snacks en prima service

Goede prijs kwaliteit verhouding

Prima in orde

Harrie de teckel geniet ervan dus ik ook

Snelle levering, goede producten

Goede zuivere kwaliteit snacks ,snel geleverd

Bij dit bedrijf weet je zeker dat je goede producten krijgt geleverd.Destijds was het een tip van de fokster van onze autralian labradoodle en ik raad het iedereen aan.Het zit verpakt(meestal)in zakjes die je weer dicht kan doen zodat het altijd goed blijft.

Fijne webshop met goede producten en goede prijs kwaliteit verhouding .

Darm spaghetti zijn mijn hondjes dol op! Snelle levering Duidelijke communicatie Goed verpakt

Zo blij met dog-bite!

Super mooie producten! Voor een nette prijs en ook nog razendsnel geleverd in Duitsland. Onze RR is gek op de runderpens, mooie grote gelijke stukken in een verpakking, de zalmsteaks, rundernekspier, snoekbaarsjes en maxi sprotten. Steeds kies ik een of twee nieuwe producten om af te wisselen.

Duidelijk en overzichtelijk

Altijd super snel in verwerken en versturen van de bestellingen. Goede klantenservice. Echt top!

zeer goede service en kwaliteit producten

zeer goed

Goede produkten

Fijne webwinkel met goede producten. Leuke prijs, goede verzendopties Erg tevreden!

Voor de eerste keer bij jullie besteld. Wij hebben drie old english bulldogs. Super snelle service. De doos werd bezorgt. Mijn man zet de doos op tafel en de honden roken gelijk dat er wat lekkers in de doos zat. Top snacks. Honden tevreden en wij ook. Met vriendelijke groet, Nathalie en de honden Moos, Sam en Saar

Geweldig!

Goeie prijs en snelle levering. Onze hond is altijd blij met de doos hahaha

Vlotte levering - goeie producten

Heel tevreden van de snelle service en de top producten! Mijn 2 labradoodles zijn er gek van! Zeker aan te bevelen

Mijn bestelling werd snel geleverd en is van goede kwaliteit. Dogbite heeft ook goede aanbiedingen.

Prima snacks

Voor de allergische hond

Prima snacks op tijd geleverd

Prima snacks op tijd geleverd veel keus

Snelle service, top product kwaliteit

Altijd goede ervaring met deze webshop!

fijne site

Fijne duidelijke site met veel producten. Betaalbaar en snelle levering.

Nieuwstraat 21

7496AN Hengevelde

Over Dogbite

Wij zijn gespecialiseerd in gedroogde snacks voor de hond maar ook een klein gedeelte voor de kat. Wij kopen alles in bulk. Hiervan sorteren we de snacks op kwaliteit, zorgen voor de juiste maten, daarna selecteren en verpakken. Dit doen wij om een goede kwaliteit en uiteraard verse snack te kunnen aanbieden. Wij proberen een groot assortiment hiervan aan te bieden. Al onze snacks zijn zonder toevoegingen! U kunt voor vragen altijd bij ons terecht.