Gezonde voeding voor de hond

Ruime sortering van producten, gunstige prijs en snelle levering.

Altijd top

Bestel er nu ongeveer een jaar regelmatig en altijd top. Veel keus en zeer goede prijs-kwaliteit.

Snelle levering en goede kwaliteit

Heel tevreden

Snelle levering!

Veel verschillende soorten voeding voor een mooie prijs. Ook voor allergische honden, zoals onze hond. Hij is er dol op. Voor de beste site, ga naar Dogbite!

Super kwaliteit voor een goede prijs

Deze keer snacks besteld. De keuze is ruim en gevarieerd. Zeer tevreden met deze levering! Erg goede kwaliteit snacks. En voor hele nette prijzen. Hier ga ik weer bestellen.

Een betere is er niet

Al jaren vaste klant. Eerste klas snacks voor een normale prijs. Onze honden genieten !

Perfecte honden snacks!

Al meer dan 2 jaar bestel ik hier de snacks voor mijn hond! Geen toevoegingen zitten er in, snelle levering. En mijn hond vind de snacks geweldig!

Prachtige producten, goede prijs

Onze allereerste bestelling mogen ontvangen. De producten worden allemaal erg mooi verpakt en zien er erg goed uit. We kregen ook nog een welkomstkadootje, een zakje sprotjes. Super attent, dank jullie wel! We gaan absoluut weer bestellen!

Altijd een feestje

Onze teckel is gek op de runderoren van dogbite. Als de bestelling wordt geleverd, stuitert ze door het huis en iedere avond als ze een oortje krijgt is het weer feest. De bestelling en levering verlopen altijd super goed. Echt een aanrader!

Top producten voor nette prijs

Goede bezorging, top kwaliteit aan producten voor nette prijs.

Goede natuurlijke producten

Onze honden zijn dol op de producten van dogbite. De afhandeling van de bestelling gaat ook altijd supervlot. Kortom wij zijn zeer tevreden

Top snacks

Intussen al bijna 3 jaar vaste klant bij Dogbite. Zeer tevreden over de gezonde snacks, kluiven en lekkernijen voor onze labradors. Keurig geleverd en verpakt. Onze honden herkennen de doos al bij binnenkomst.

goed verpakt en verzonden.

je krijgt wat je ziet en goed verpakt met hersluitbare verpakking.

Goede producten, goede prijs, snelle levering!

Al jaren koopt ik kauwsnacks en beloning snoepjes bij Dogbite. Eerst voor één hond, inmiddels voor drie honden. Ruim assortiment, de prijzen zijn ook aantrekkelijk en het belangrijkste is: de honden zijn dol op alles en pakken graag de doos mee uit als de bestelling binnenkomt.

Genoeg keuze en snel geleverd

Zeer veel keuze aan diersoorten en betaalbaar en snel in huis.

producten zijn top, en snelle levering

Als we bestellen bij Dogbite zijn we er zeker van dat alles tip top in orde is, voor zowel de voeding/snaks als de levering zelf. ik zou zeggen top doe zo verder.

Altijd prima snacks en voeding snel geleverd!

Iedere 6 weken bestel ik weer bij Dogbite. Onze hond heeft diverse allergiën waardoor ze bepaalde vleessoorten niet kan verdragen. Gelukkig heeft Dogbite een ruime keuze en is ze dol op de kauwbotten.

Goede gezonde diverse producten

Lekkere gezonde producten. Mijn honden lusten het graag. Heel divers.

Super goed

Zeer goede producten en zeer snelle levering

Makkelijk, deskundig en goedkoop

Bestellen voor onze viervoeter is niet alleen simpel op de website van dogbite maar ook nog eens goedkoop. Om niet te vergeten dat de informatie prima is en de levertijden perfect. Zeer aan te bevelen dus! Namens onze viervoeter Bodhi

Super, geweldig assortiment

Wat een fantastische webshop, alle producten vallen in de smaak bij mijn hond en deze zijn ideaal voor hersenwerk en/of snuffelspelletjes. Vooral de elandburgers waren heel populair, ook goed te scheuren om een handig formaat te krijgen.

Makkelijk, snel en betrouwbaar

Telkens ík een bestelling plaats, wordt ze snel en correct afgeleverd binnen de kortste keren.

Altijd goede snacks.

Klantvriendelijk zelfs toen ik een fout maakte. Zeer goede snacks . Prijs ook zeer goed. Gewoon dik tevreden

super

Voor mijn honden geen andere snacks alleen van Dogbite

snelle levering, goede producten

snelle levering, goede producten

Nieuwstraat 21

7496AN Hengevelde

Over Dogbite

Wij zijn gespecialiseerd in gedroogde snacks voor de hond maar ook een klein gedeelte voor de kat. Wij kopen alles in bulk. Hiervan sorteren we de snacks op kwaliteit, zorgen voor de juiste maten, daarna selecteren en verpakken. Dit doen wij om een goede kwaliteit en uiteraard verse snack te kunnen aanbieden. Wij proberen een groot assortiment hiervan aan te bieden. Al onze snacks zijn zonder toevoegingen! U kunt voor vragen altijd bij ons terecht.