Snelle levering en prima kwaliteit

Ik bestel al langer snacks bij Dogbite. Prima website, reactie en levering/

Altijd snel en correcte leveringen

Hen via de fokker van mijn hond leren kennen, nu al 5 jaar geleden. Altijd correcte en vlotte levering. Maar bovenal de hond lust de lekker snacks.

Onze honden zijn er dol op en prijs/product verhouding is oké.

Goedemorgen verantwoorde snacks

Blij met deze snacks en snel geleverd

Ruime keus snelle levering.

uitstekend

Geen opmerkingen wél een gelukkige viervoeter

Kwaliteit en snelle levering

Goede kwaliteit en prima prijs

super producten

heerlijke kauwsnacks voor onze hond

Goed bedrijf

Vlotte afhandeling, goede website.

wij zijn fokkers van Australian labradoodles en erg tevreden over jullie.

Ik zou alleen graag eens willen overleggen of wij als fokker geen korting bij jullie kunnen krijgen, we bestellen erg veel en met regelmaat en verwijzen al onze nieuwe eigenaren van de pupjes naar jullie. Misschien eens een idee om daar over na te denken. groetjes Rion Jacobs van het Doodlehof.

Zeer tevreden over de producten

Mijn hond is gek op hun producten

Betrouwbaar en ruim assortiment

Mijn vaste adres voor hondenkoekjes

Goed product en snel geleverde

zeer goed

snelle levering en goede service

Top Qualität

Super schnelle Lieferung. Gute Qualität zu anständigen Preisen. Ich bestelle hier regelmäßig

vriendelijke en snelle service

al jaren klant en altijd zeer tevreden, snelle, zeer vriendelijke service en de doggies zijn gek op de snacks!

Top.

Snelle levering, goed verpakt, veel keuze

Goede producten, snelle levering. Fijne klantenservice

Goede producten, snelle levering. Fijne klantenservice.

Altijd weer betrouwbaar

Wederom hondenvoer en snacks besteld bij Dogbite. Snelle levering. Voor ons het meest betrouwbare adres om het hondenvoer te bestellen. Pip is er blij mee :-)

Groot assortiment prima snacks Snelle levering

Goeie producten

Goeie producten en een snelle levering.

Een betere service

Positief. Bestellingen zijn steeds correct en compleet. Bij vragen snel een antwoord. Steeds tevreden.

Snelle levering en me hondjes smullen ervan

Steeds top!

Zeer snelle verwerking en verzending van bestellingen. Goede klantenservice en top producten .

Perfect geregeld

Ik bestel bijna alle snacks bij Dogbite. Alles altijd snel geleverd en blije honden gegarandeerd

Nieuwstraat 21

7496AN Hengevelde

Over Dogbite

Wij zijn gespecialiseerd in gedroogde snacks voor de hond maar ook een klein gedeelte voor de kat. Wij kopen alles in bulk. Hiervan sorteren we de snacks op kwaliteit, zorgen voor de juiste maten, daarna selecteren en verpakken. Dit doen wij om een goede kwaliteit en uiteraard verse snack te kunnen aanbieden. Wij proberen een groot assortiment hiervan aan te bieden. Al onze snacks zijn zonder toevoegingen! U kunt voor vragen altijd bij ons terecht.