Al heel lang klant en altijd goed verzorgd. Wanneer er iets mis gaat ook prima opgelost.

Supervriendelijke mensen, goede producten

Nemen tijd voor advies!

goede producten en betrouwbare levering

Ik bestel ongeveer elke 2 maanden dezelfde producten. Op 1 uitzondering na zijn de producten altijd van goede kwaliteit. Na mijn klacht heeft dogbite contact opgenomen uitgelegd waardoor dit kwam en verzekerd dat dit niet meer voor zou komen.

fantastisch bedrijf. heerliijke kwalitatieve snacks voor mijn hond

ik ben al jaren klant en beveel het ook aan mijn pupkopers aan

Alles naar wens

Super producten

Ik bestel al jaren bij Dogbite, ruime assortiment, snelle levering. Met altijd een extraatje bij mijn bestelling

Altijd op tijd en mijn hond is dol op de botjes

De kortingen zijn mega vergeleken als je botjes in de winkel los koopt,en geweldige snelle service .

Meedere keren besteld, bestellen grote aantallen. Krijgen altijd wat extra's (traktatie) erbij voor de honden. Ze smullen ervan.

Zeer betrouwbare leverancier met ook nog eens kwaliteitsspullen!

Altijd correct en bij jullie ben ik geen nummer maar gewoon een klant die gewaardeerd wordt. Erg prettig in deze kille wereld van nu!

Snelle service voor gezonde brokken en snacks.

Heel fijn bedrijf die staan voor gezonde brokken en snacks voor honden. Onze beestje zijn helemaal verliefd op de snacks. De brokken die speciaal voor de oudere hond gaan erin als koek. Ze waren gesloten met kerst en nieuwjaar, maar onze bestelling was er weer heel snel. In 1 woord top!

Tevreden

Goed product en snelle levering voor een juiste prijs

goede producten

Goede producten,goede service

Zoals altijd keurige levering

Dogbite levert keuringen super goede artikelen voor een eerlijke prijs

Iedere keer snel in huis, iedere keer vind de hond het lekker

Eigenlijk verraadt de titel al wat ik wil gaan zeggen, behalve over de houdbare kwaliteit van de worst waar het hier over gaat. Ongeopend zeer goed houdbaar. Geopend ook maar liever afdekken en in de koelkast leggen. Tot 2 weken heb ik nooit enige last ondervonden.

Goede service en goede kwaliteit

Denkt mee, reageert op vragen, kwaliteit is goed!

Super snelle levering en de hondjes blij wat wil je nog meer

Super snelle levering

kwalitatief goede brokjes voor de hond en snel bezorgd. :) Jammer dat jullie zoveel plastic extra verpakkingen overal extra omheen doen: minpuntje

Groot assortiment, goede prijs/kwaliteit, snelle levering

Al jaren tevreden klant, mijn hond is dol op de snacks, ruime keuze en goede kwaliteit/prijsverhouding tov dierenspeciaalzaken.

Prima producten, snelle service

De producten zijn van prima kwaliteit en de honden zijn er dol op.

Mooie, duidelijke en overzichtelijke website en altijd een snelle levering!!

Fijne betrouwbare webwinkel met altijd goede producten en een snelle levering. En tijdens vakanties altijd een mail met wanneer de vakantie is en wanneer ze weer bestellingen versturen. Ik ben al jaren een zeer tevreden klant van Dogbite!!

Je krijgt wat je er van kunt verwachten

Al jaren bestel ik hier de snacks voor mijn hond, kleine snacks, grote snacks, en belonings snoep. Nog geen enkele keer is het tegen gevallen, en met name de kwaliteit niet.

Bestelling altijd in orde en op tijd.

Alle keren dat ik een bestelling heb geplaatst, kwam het op tijd binnen en was altijd oké. Meerdere keren was er een extraatje bij gedaan voor de hond. Ook mijn mail werd snel beantwoord. Super!

Goede prijs/ kwaliteit verhouding en prima service

Goede producten tegen redelijk prijs, en als er een keer iets is, wordt het meteen een klachtvriendelijk opgelost

Prima levering bestelling volgende dag in huis Goed produkt goed verpakt

Goede kwaliteit, goede service, aanrader

Wij bestellen met regelmaat voor onze labrador dames bij Dogbite. De kwaliteit is top, de prijs is eerlijk, en de service is super goed.

Nieuwstraat 21

7496AN Hengevelde

Over Dogbite

Wij zijn gespecialiseerd in gedroogde snacks voor de hond maar ook een klein gedeelte voor de kat. Wij kopen alles in bulk. Hiervan sorteren we de snacks op kwaliteit, zorgen voor de juiste maten, daarna selecteren en verpakken. Dit doen wij om een goede kwaliteit en uiteraard verse snack te kunnen aanbieden. Wij proberen een groot assortiment hiervan aan te bieden. Al onze snacks zijn zonder toevoegingen! U kunt voor vragen altijd bij ons terecht.