Altijd lekker!

Het is super dat ik alle ingrediënten controleren kan want mijn hond is gevoelig en allergish. Het is makkelijk te bestellen en levering is ook snell. Ik ben super tevreden!

De honden herkennen dozen van Dogbite

Bij alle gebrachte pakketjes beginnende honden te blaffen. Vreemd genoeg niet bij een doos met stikkers van Dogbite. Dus ik denk dat de honden helemaal fan zijn van hetgeen in de doos

altijd heel tevreden, goede spullen en prijs kwaliteit is top

goede spullen en prijs kwaliteit is top, en ook blij met hun meedenken

prima verlopen, zoals het hoort

bestelling geplaatst, duidelijke website, makkelijk te bestellen, snel verzonden met duidelijke communicatie. Product goed verpakt geheel zoals een bestelling bij een webshop behoort te lopen.

Snelle levering en goede producten.

Honden zijn dol op de snacks.

Goede produkten

Onze honden zijn dol op alle snacks Goede kwaliteit

Prima(zie toelichting)

Artikel prima in orde, netjes verpakt, snelle levering alleen het bezorgen van DHL is zwaar beneden peil, ik was gewoon thuis krijg ik bericht dat ik het de dag erna bij een service punt moet afhalen en dan duwen ze bij de buren een een briefje in de bus dat zij niet thuis is terwijl ik extra thuis ben gebleven.

Goede kwaliteit producten, snelle verzending

Dogbite heeft precies de goede hoeveelheid keuze aan bites. Mijn honden eten het graag, het is goed verpakt en de verzending is snel. Ik heb vier honden en bestel dan een grote hoeveelheid, zodat ik maar eens per half jaar hoef te bestellen. Ze eten het heel graag en er zijn vaste momenten voor een tussendoortje. Een prettige bijkomstigheid is, dat de site eenvoudig en duidelijk is.

Mooie grote droge stukken

Snelle levering en de hond is er erg blij mee!

Voorraadbeheersing kan beter

Bij vrijwel elke afname van nature dogfood (400gr) blijkt de gewenste hoeveelheid van 24 stuks niet beschikbaar.

Prima, voor de hond lekkere, ‘snacks’, bij telefonische vragen goed advies en snelle levering !

Super fijn bedrijf!

Ik koop hier al een paar jaar hondenvoer. Echt een aanrader!

Uitstekende kwaliteit

De snacks zijn van prima kwaliteit, inderdaad op grote gesorteerd en mooi van afmeting wat wel eens anders is. De hond is er erg blij mee.

fantastisch product en service

mijn tweede bestelling - heel snel ontvangen

Altijd perfect

Dogbite zou ik zeker aanraden. Goede kwaliteit brokken die ze erg smakelijk vinden. Heel erg veel keuze in hondensnacks die ook nog eens heel scherp geprijsd zijn evenals de voedingssupplementen. Hele vriendelijke medewerkers en alles word vlot geleverd of nadat je hebt besteld krijg je keurig een telefoontje dat je het kunt afhalen

Donderdagmiddag besteld volgende dag in huis! Eerste keer bij Dogbite besteld voor mijn lieve hond, mooi natuurlijk gedroogd Snacks. Mijn Hond op veel allergisch maar Dogbite heeft ruime keuze aan hypoallergieën snacks! Superblij!

Fijne, betrouwbare leverancier

Dogbite is een fijne, betrouwbare leverancier. Levering is altijd netjes verpakt en snel.

Snelle levering. En mijn Bull terrier heeft hier wat aan.

Vandaag besteld en meestal met 1 of 2 dagen al in huis. Veel producten op de site, goede prijs kwaliteit. Mijn honden zijn er blij mee!

Fijne webwinkel voor onze natuurlijke snackjes..

Snelle levering, netjes verpakt, fijne producten. Snelle en prettige reactie bij vragen. Ook fijn gratis verzending bij een schappelijk bedrag.

Dogbite uitstekende producten en snelle levering

Al jaren bestel ik mijn "knabbels" bij dogbite. De producten zijn altijd van zeer goede kwaliteit. De honden smullem ervan. Ik blijf hier bestellen.

Eindelijk goede kwaliteit.

Voor de tweede keer bullpees zakken gekocht. Gelukkig van dezelfde kwaliteit. Vaak gehad bij andere online zaken is het de eerste keer okee, en de tweede is het shit . Dus vandaar dat ik blij ben dat ik Dogbite ontdekt heb waar ik dat niet heb.

Producten zijn zoals omschreven en van uitstekende kwaliteit voor een eerlijke prijs. Snelle levering en goed verpakt.

Goede kwaliteit Snelle verzending Neemt notie van wensen klant : BV Neerzettoestemming op pakket vermelden

Ze hebben veel en leveren snel :)

Nieuwstraat 21

7496AN Hengevelde

Over Dogbite

Wij zijn gespecialiseerd in gedroogde snacks voor de hond maar ook een klein gedeelte voor de kat. Wij kopen alles in bulk. Hiervan sorteren we de snacks op kwaliteit, zorgen voor de juiste maten, daarna selecteren en verpakken. Dit doen wij om een goede kwaliteit en uiteraard verse snack te kunnen aanbieden. Wij proberen een groot assortiment hiervan aan te bieden. Al onze snacks zijn zonder toevoegingen! U kunt voor vragen altijd bij ons terecht.