Heerlijk, kwaliteit en betaalbaar.

Elke dag een heerlijke snack voor onze Doodle, ik heb er vertrouwen in, dat alles wat ik hier koop van goede kwaliteit is. Alleen het allerbeste is goed voor onze vriend. Ook de verse worsten vallen hier in de smaak. Snelle levering en de prijzen zijn denk ik prima.

Geweldig!

Mooie produkten voor een mooie prijs!!

Goeie producten en hele snel en keurige verzending

Heel veel keus voor goede prijzen!

Ik maakte altijd al een keus uit het vele “snoep” materiaal…: veel lekkere, natuurlijke knabbeltjes waar mijn hond gek op is! Nu heb ik ook het voer gekocht (Cenaturio kip en rijst, waar ik hoge verwachtingen van heb! Mijn hond vindt het heel lekker en ze heeft er goede (weinig) ontlasting op. Dit heb ik na een gesprek en uitleg van Dogbite gekozen! Ben heel tevreden over de benaderbaarheid van Dogbite.

Goede ervaring met Digbite. Snelle leverin. Ziet er goed uit en mijn hond is er verzot op!! Veel beter dan in de dierenwinkel.

Bestelling is nooit aangekomen

Ze proberen het bij Dogbite wel op te lossen. Maar de levering door DHL werkt totaal niet. Na een week (het staat in de app) nog steeds niks ontvangen. Teleurgesteld!! Ik hoop dat het wordt opgelost en er volgende keer wél een mooie score komt te staan....

Breed assortiment en snelle levering.

Breed assortiment en snelle levering.

geweldig

mijn hond Teuntje was zo blij met zijn kauwhoefjes

Kwaliteit

Snel verstuurd

Goede producten en goede service

Zeer klantvriendelijk

Mijn hondjes weten het... maak open maak open... pure producten zonder troep ook hypoallergeen voor mijn jongens.

Dogtastic

De beste hondensnacks aan de beste prijs. En wat een assortiment :-)

Snel besteld, verzonden en geleverd. Goed verpakt. Hoop verschillende kauwsnacks besteld en ze zijn er gek op. Aanrader, ook de flessen schapenvet, die zijn een stuk voordeliger dan in de plaatselijke dierenwinkel.

Geweldige producten en service

Ik ben zeer tevreden over dogbite, de producten zijn super en de prijs is goed. Snelle service en mocht er een klein foutje gemaakt word dit goed opgelost. Ook ben ik erg blij met de gratis puppypakketjes die ik altijd kan bestellen voor mijn klanten die hondentraining bij mij afnemen. Er zijn er al heel veel die daardoor ook bij jullie zijn gaan bestellen.

verantwoorde snoepwinkel voor mijn hond

zeer uitgebreid assortiment, met als topper de eendenborst filet. allemaal verantwoorde snacks en de hond smult er van.

Super bedrijf!

Altijd accurate levering en goede prijs kwaliteit verhouding

Kwaliteit en snelle levering

Wat een variatie in snacks

Kwaliteit voor een goede prijs.

Het bestelgemak, de service, snelle levering, de kwalitatief goede producten. Dit bedrijf heeft het allemaal prima voor elkaar.

Uitstekende producten en snelle levering!

Uitstekende producten en snelle levering!

Producten zijn van goede kwaliteit en worden na bestelling snel geleverd. Er is wel één puntje van aandacht en dat is het verpakkingsmateriaal. Er lag een soort van matje van kartonsnippers op de producten om beschadigingen te voorkomen waar een erg vieze geur vanaf kwam. Het kan toeval zijn maar het was een heel penetrante vieze geur waar in eerste instantie ook de inhoud naar rook! Gelukkig vervloog die toen de producten een tijdje konden “luchten”.

Uitstekende service

Directe en goede en snelle levering

Tijdige levering

Altijd betrouwbare levering en goede kwaliteit.

Kwalitatief top!

Snelle levering, goede kwaliteit.

Steeds weer zeer snelle verzending en alles correct. Zeer tevreden!

Nette site met goede producten. Afhandeling zonder gedoe

Nette site met goede producten. Afhandeling zonder gedoe

Nieuwstraat 21

7496AN Hengevelde

Over Dogbite

Wij zijn gespecialiseerd in gedroogde snacks voor de hond maar ook een klein gedeelte voor de kat. Wij kopen alles in bulk. Hiervan sorteren we de snacks op kwaliteit, zorgen voor de juiste maten, daarna selecteren en verpakken. Dit doen wij om een goede kwaliteit en uiteraard verse snack te kunnen aanbieden. Wij proberen een groot assortiment hiervan aan te bieden. Al onze snacks zijn zonder toevoegingen! U kunt voor vragen altijd bij ons terecht.