Prima kwaliteit

De hond is er gek op…

Veel keus

Altijd naar tevredenheid

Klein probleempje netjes opgepakt door Jeroen! Altijd een blije kwispel in huis met dogbite snacks

Eindelijk goede kwaliteit

Regelmatig gezocht naar goede kwaliteit hondensnacks. Helaas viel de kwaliteit dan achteraf tegen ! En nu ? Eindelijk zeer goede kwaliteit voor een mooie prijs honden snacks ontvangen . Pens staven goed en groot en geen rommel er tussen ! Ook de zak hert kophuid bevat mooie en lange stukken ! Alles ook goed verpakt en het belangrijkste: hond is blij ! Hartelijk dank ga zo door en ik bestel wederom!

zeer meedenkend

Ik vind de communicatie prima bij vragen die je hebt en er wordt altijd meegedacht. Er goede producten voor goede prijs. Ik ben blij met Dogbite Ook leuke puppypakketjes en onlangs leuke bijdrage voor de KCM van onze vereniging

goede kwaliteit, snelle levering

Goede kwaliteit, snelle levering

Breed assortiment met goede producten

Ik bestel er graag lekkernijen voor mijn hqnd

Grote keuze

Grote keuze aan gezonde hondensnacks. Heel snel en vriendelijke service. Ik geef met elke nest de puppypakkets mee en raad het aan.

Mijn hond waardeert jullie snacks enorm!

Wij zijn altijd blij als jullie pakketjes aankomen!

Fantastische producten, snel bezorgd, voor een redelijke prijs. Zeker de dingen in de aanbieding.

Voor mijn allergische, maag en darm-gevoelige hond een feestje. Heerlijke botjes en snackjes. Puur en gezond. Voor mijn kleine portemonnee wel wat duur, maar nergens goedkoper te krijgen hoor... Dus duur maar een eerlijke prijs. En een uitstekende klantvriendelijkheid!

Als altijd geweldige kwaliteit, veel variatie en topservice

Consistent in kwaliteit, snelheid, grote variëteit en goede service! Mijn hond smult ervan!

Uitstekend!

Natuurlijke hondensnacks, goed verteerbaar, een goede oplossing voor honden met voedselallergie is, en voor honden met een gevoelige huid en gevoelige darmen omdat ze natuurlijk zijn. Verder groot assortiment, altijd zeer goede service, snelle levering!

eerste bestelling maar zeker niet de laatste

zeer uitgebreid aanbod, en zeker voor grote honden is er ruime keuze aan verschillende soorten kauwplaten die je in de normale dierenwinkels niet vind (kophuidplaten van paard/inktvis/geitenmaag/xl rundplaten,...) snelle levering en zeer goed verpakt! wij, en zeker onze hond, zijn super tevreden!

Goede service, ruime keuze

De service van dogbite is goed en verzending snel. Ze hebben een ruime keuze uit producten en tegen redelijke prijzen. Het is soms jammer dat de houbaarheidsdatum van de producten maar kort is.

Heel goed bedrijf

Prima producten snelle afhandeling van bestemming, vrien delijk personeel

prima kwaliteit snacks en snelle levering

Super service snel geleverd

Heerlijk vlees snel geleverd

Kwalitatief goede snacks, super snel geleverd. Ik bestel maandelijks en mijn honden smullen!

Snelle levering en goede service

Op zaterdag mijn bestelling geplaatst, zondag overleed mijn jongste hond. Heb een appje met de annulering gestuurd en kreeg meteen reactie. Geannuleerde zak voer is netjes gecrediteerd.

Super goeie service

Als ik bestel is er een snelle levering

Top producten.

Wij bestellen al geruime tijd de altijd goede en natuurlijke snacks bij Dogbite. Enkel goede ervaring en een vlotte verzending. Aanrader dus.

Snelle levering en prima producten

Snelle levering en prima producten

Altijd goed!

Honden zijn altijd tevreden met de snacks van dogbite. Zeker geschikt voor grote honden. Wij zijn vaste klant!

Al jaren bestel ik bij Dogbite, tot volle tevredenheid. Laatste bestelling had ik toch een vraag over. Mailtje gestuurd, binnen een uur werd ik teruggebeld en echt keurig opgelost. Dik verdiende 5☆.

ALTJD GOED VOOR ELKAAR TOP KWALITEIT

HOND IS ALTIJD BLIJ EN TEVREDEN EN DAAR GAAT HET OM

Nieuwstraat 21

7496AN Hengevelde

Over Dogbite

Wij zijn gespecialiseerd in gedroogde snacks voor de hond maar ook een klein gedeelte voor de kat. Wij kopen alles in bulk. Hiervan sorteren we de snacks op kwaliteit, zorgen voor de juiste maten, daarna selecteren en verpakken. Dit doen wij om een goede kwaliteit en uiteraard verse snack te kunnen aanbieden. Wij proberen een groot assortiment hiervan aan te bieden. Al onze snacks zijn zonder toevoegingen! U kunt voor vragen altijd bij ons terecht.