Goede producten voor onze hond met allergie.

Snelle service, overzichtelijke site. Goede producten voor onze hond met allergie.

Zeer tevreden over Dogbite, zowel qua producten als qua verzenden

heel goede service en lekkere snacks voor de hond !

Ik he jullie gegevens gekregen van een vriendin en heb het geprobeerd. Ik ben heel tevreden van de produkten, de prijzen en de service !

Goed voer en snelle verzending

Ben blij met Dogbite, mijn favoriete webshop voor het voer en de snackjes van mijn hond. Ze doen er ook altijd een extra'tje bij. Heel fijn.

geweldig

bestellingen komen altijd op tijd aan, mijn hond heeft veel kauwplezier en is gelukkig mat wat ik van de site geef

Goede producten en fijne service

De levering van mijn bestelling verliep niet volgens planning, maar er was volop aandacht en actie vanuit DogBite. Nu is de bestelling gelukkig geleverd en heb ik weer een blije hond. Geweldige service!

Ook deze laatste bestelling weer perfect afgeleverd. Max is gek op de snacks van Dogbite.

Prima producten voor goede prijs

Ik gebruik dit bedrijf al zeker 6 jaar. Kwalitatief zeer goed en voor een concurrerende prijs. Levering is altijd voorspoedig gegaan en komt ook snel

Op af en toe een klein dingetje na , altijd prima in orde.

Soms bestel ik oren of pensstaafjes in een bepaalde maat en krijg ik een andere maat binnen. Verder altijd goed.

Zeer goede producten

Meedenkend eerlijke producten waar ze zelf achterstaan.

Onze honden zijn super enthousiast

Zeer correcte behandeling van de bestelling.

Alles is 100 vlees . Er is genoeg keuze en het allerbelangrijkste is de hond vindt het heerlijk.

Snel en goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit snacks

Betrouwbaar

Dogbite heeft een grote diversiteit aan snacks; zowel qua dier (paard, rund, kip enzovoorts) als qua hardheid van de snacks, grootte bv. De levering is betrouwbaar. Ze zijn makkelijk te bereiken en het contact is persoonlijk.

Goede producten snel geleverd.

Eerste bestelling en heel tevreden. Ziet er allemaal goed uit en de honden vinden het erg lekker.

Goede producten, snelle levering

Ik geef mijn hond alleen de beste producten en die vind ik hier!

Blij

Super. Ik bestel altijd olie voor mijn honden. Ze glimmen als een spiegel. De hondensnoepjes vinden ze heerlijk. Genoeg keuze.

Billy is gek op de paarden strips.

Wij knippen de strips van dit merk in kleinere stukjes en geven dat aan onze hond als beloning of gewoon tussendoor. Hij is er gek op. Als hij buiten in de tuin is en blaft dan hoef ik maar te fluiten en dan komt hij en krijgt hij een paar stukjes.

Goed spul

De service is goed. Ik koop voornamelijk snacks. De keuze hierin is reuze! Wat niet wil zeggen dat mijn hond alles lekker vindt. Maar dat wát ik koop eet ze met smaak op. En ze kan alles goed verdragen!

Super!!!

Kwaliteit, goede prijs, snelle levering!

Wordt altijd erg snel geleverd.

De levering is iedere keer ontzettend snel. De kauwsticks zijn de beste die wij hebben geprobeert. Deze vallen niet uit elkaar. Ze zijn iets duurder maar onze hond heeft er langer plezier van. We hoeven het niet af te pakken want ze vallen niet uit elkaar. Ik hoop dat ze snel weer in de aanbieding komen.

Super producten

Hele mooie producten. De honden vinden het heerlijk. Wij zijn zeer tevreden

Blij hondje!!

Mijn 7 mnd oude pup is altijd héél blij als ze de zak (ik haal het altijd op, normaal zit het in een doos) met de besteling ziet/ruikt-:) Weer uitgebreide info/tips gehad toen ik vroeg wat ik voor de volgende keer het beste kan bestellen. Mijn pup wordt gesteriliseerd en dan moet ik daarna toch even extra oppassen dat ze niet te veel aankomt omdat ze te veel/vette snacks krijgt. Nou, dan is de keuze nog steeds reuze bij Dogbite:-)!

Honden zijn groot fan!

Fijne spullen, snel in huis. Honden blij!

Nieuwstraat 21

7496AN Hengevelde

Over Dogbite

Wij zijn gespecialiseerd in gedroogde snacks voor de hond maar ook een klein gedeelte voor de kat. Wij kopen alles in bulk. Hiervan sorteren we de snacks op kwaliteit, zorgen voor de juiste maten, daarna selecteren en verpakken. Dit doen wij om een goede kwaliteit en uiteraard verse snack te kunnen aanbieden. Wij proberen een groot assortiment hiervan aan te bieden. Al onze snacks zijn zonder toevoegingen! U kunt voor vragen altijd bij ons terecht.