Had ik het maar eerder ontdekt

Mijn kleine senior hond met voedsel allergie had steeds minder zin om te eten, kreeg maandelijks een prik voor zijn allergie en leek steeds minder vitaal te worden. Nu krijgt hij de vleesworsten, die ik kan uitkiezen en dus kip, rund en lam kan laten staan, en toch voldoende variatie. Alle snacks vind hij geweldig, en samen met de omega3 en schapenvet met knoflook heb ik weer een vrolijke hond die nu maar af en toe medicatie nodig heeft. Wat een verschil. Altijd een cadeautje bij de bestelling, zo kan je nog eens wat nieuws uitproberen. Blij met dogbite !!

Vlot, netjes, en vriendelijk.

correct

Snel geleverd, goed verpakt, snacks zien er goed uit. Goeie kwaliteit!

Snelle levering, goede snacks voor de hond.

Zie titel

Ik bestel altijd de kophuidplaten XL via Dogbite. Goede kwaliteit en onze hond heeft er uren plezier van (per plaat)

Mijn honden zijn gek op alle natuurlijke snacks

Mooi assortiment van natuurlijke kauwsnacks en beloningssnacks. Mijn honden zijn dol op de knieschijven, achillespezen en ook een favoriet de luchtpijpsleutelhangers. Er werken fijne mensen! Super leuk bedrijf.

Ze vinden het heerlijk!!

Nooit problemen ziet er altijd super uit!

Goede snacks en voer

Ruimte keuze, vlotte afhandeling, goede snacks en kauwbotten

Heel erg tevreden over producten en service

Dogbite heeft goede producten en goede informatie. Mijn hond geniet ook erg van de producten. En complimenten over de klacht afhandeling. Product werd snel vervangen. Complimenten Dogbite!!!

Goed verpakt, goede kwalitatieve producten

Blij met mijn bestelling, zat nog een klein cadeautje bij ook als aardigheidje! Zeer tevreden!

Fijne producten

Prima producten

Goede gezonde producten

Snelle levering en goede natuurlijke producten die voor mijn hond lekker en gezond zijn

Top adres voor onze hondjes

Super gezonde snacks besteld waar onze honden gek op zijn en heel blij van worden ; runderkophuidplaten. En heel scherp geprijsd. En er zaten ook nog 2 zakjes met kleine snacks bij dus wij zijn klant!!! En ik heb het al aan diverse mensen doorgegeven.

Duur maar goed

Ik vind het duur maar ben toch super tevreden..en Harrie de teckel ook

Zoals altijd weer een snelle levering. Honden blij, vrouwtje blij

Snel en goed

Tot nu toe is aan mijn verwachting voldaan

Enorm veel keuze. Snacks die je elders niet vindt. Correcte prijzen. En vooral. Mijn hond heeft heel lang plezier met de XLkauwplaten

Netjes geprijsd en op tijd

Ik bestel al enige tijd bij dogbite, de bestelling g is altijd netjes op orde. Goede maten en goed geprijsd.

Prima voeding

Snelle levering, goed verpakt. Hond geniet van de snacks.

Gezonde en lekkere snacks voor honden.

Fijne webshop, duidelijk en overzichtelijk. Versturen snel, honden zijn dol op snacks van Dogbite.

Onze honden vinden de snacks echt heel lekker.

Super snel en netjes geleverd.

Topproducten

Betrouwbaar bedrijf met topproducten en goede klantenservice!

Geldig. Heel blij mee weer.

Snelle levering en goede prijzen.

Nieuwstraat 21

7496AN Hengevelde

Over Dogbite

Wij zijn gespecialiseerd in gedroogde snacks voor de hond maar ook een klein gedeelte voor de kat. Wij kopen alles in bulk. Hiervan sorteren we de snacks op kwaliteit, zorgen voor de juiste maten, daarna selecteren en verpakken. Dit doen wij om een goede kwaliteit en uiteraard verse snack te kunnen aanbieden. Wij proberen een groot assortiment hiervan aan te bieden. Al onze snacks zijn zonder toevoegingen! U kunt voor vragen altijd bij ons terecht.