Superfijn allemaal

Goede spullen voor een nog betaalbare prijs. Mijn 5 Goldendoodle meisjes smikkelen er goed van! Super leuk ook dat ik puppy pakketjes mee kan geven aan de nieuwe baasjes. Weet zeker dat dit erg gewaardeerd word en er bestellingen gedaan zullen worden. Ik waardeer het ieder geval énorm!

Nette levering

Alles netjes op tijd!

Alles compleet, netjes verpakt en op tijd aangekomen! TOP!

Flicka vindt ze heerlijk

Snelle levering, heeeel lekker (volgens stabij Flicka)

Snelheid en kwaliteit

Snelle levering en de honden snacks zien er onbewerkt uit.

Goede kwaliteit en service

Snelle en correcte levering

Snelle levering van het bestelde

Goed en snel geleverd. Moet nog afwachten.of mijn hond de grote stikken paardenlong weg kan krijgen. En anders in kleine stukjes knippen.

De snacks xijn van zeer goede kwaliteit. Honden zijn er dol op. Dus geeoon perfect

Honden vinden het heerlijk

Snelle service en goede kwaliteit

Het duurde allen wat lang voordat het geleverd werd.

Bestelling snel geleverd en ziva de hond weer helemaal tevreden!

Te gek

Altijd iedere keer opnieuw, snelheid in de levering. Levering is altijd compleet of er wordt iets lekkers toegevoegd. En wanneer het wat later is, dan zijn ze aan de telefoon net zo behulpzaam. Echt te gek!!

Beste kwaliteit hondensnacks

Bij diverse online winkels al hondensnacks besteld. Niets kwam in de buurt van de kwaliteit/prijsverhouding van Dogbite. Vooral de bullepezen zien er altijd mooi uit, de juiste lengte en dikte voor onze hond.

Gezonde snacks voor de hond, veel keus

Bestellen gaat makkelijk en bezorging is snel. Leuk dat extraatje in pakket maar dat is ook gelijk mijn minpuntje. Onze hond is allergisch voor granen, varken, kip en rund. Het extraatje houdt daar geen rekening mee. Bij de zoekopties kan ik wel aangeven dat hond allergisch is maar niet waarvoor. Maar verder super tevreden.

Wij zijn erg tevreden

Dogbite heeft snacks voor de hond die niet overal te krijgen zijn. Zoals bijvoorbeeld heel veel konijn en zelfs ook struisvogel. Heel fijn voor onze hond die dit naast paard en eend mag hebben. Ook is het een duidelijke site en een snelle levering.

Goede kwaliteit

Betrouwbare levering en goede producten. Klantencontact over een mogelijk nieuw product was ook prettig.

Ruim aanbod, snelle service

Top kwaliteit

Super kwaliteit van producten. Mijn hond vind het erg lekker. Geur valt reuze mee met producten waardoor herhaling vatbaar. Hond ruikt ook minder uit zn bek door het kauwen van natuurlijke producten.

Goede producten en top service

Mooie producten van goede kwaliteit, en een uitstekende service. Ik ben meer dan tevreden over Dogbite en bestel botten al enige tijd alleen nog maar hier.

Fijn product

Goede verzending

Prima kwaliteit hondensnacks

Al jaren bestel ik snacks voor mijn honden, ook de houdbare worst is favoriet. Onze jongste hond is inmiddels overleden maar ons oudje van 14 geniet er nog steeds van.

De bullepezen zijn van uitstekende kwaliteit.

Ik heb al op diverse sites bullepezen besteld, De ene keer kreeg ik ze zo dun als potloodjes, de andere keer weer uitgedroogde takjes. Bij dogbite zijn ze van uitstekende kwaliteit.

Perfect!

Onze teckel is een onwijs moeilijke eter, maar de natuurlijke producten van Dogbite zijn een groot succes! Wij zullen zeker vaker bestellen, want de snacks zijn onweerstaanbaar!

Nette levering, goede kwaliteit.

Alles altijd keurig verpakt. Goede kwaliteit voor een redelijke prijs.

Kwaliteit en betaalbare prijzen

Hun site zit heel goed in elkaar. Je kan ‘snackfinders’ gebruiken om te zien welke snacks bij je hond passen. Bij elk item legt de site heel goed uit welke producten er inzitten. Als er iets is kan je communiceren naar hun en krijg je snel antwoord. Bestellingen worden snel geleverd en zit altijd goed en veilig verpakt. Mijn hond is dol op de snoepjes. Ze zijn ook allemaal 100% dierlijk en dat maakt dat ik steeds een terugkerende klant ben.

Nieuwstraat 21

7496AN Hengevelde

Over Dogbite

Wij zijn gespecialiseerd in gedroogde snacks voor de hond maar ook een klein gedeelte voor de kat. Wij kopen alles in bulk. Hiervan sorteren we de snacks op kwaliteit, zorgen voor de juiste maten, daarna selecteren en verpakken. Dit doen wij om een goede kwaliteit en uiteraard verse snack te kunnen aanbieden. Wij proberen een groot assortiment hiervan aan te bieden. Al onze snacks zijn zonder toevoegingen! U kunt voor vragen altijd bij ons terecht.