Filtre

Goede online webwinkel

Makkelijk te bestellen een goede kwaliteit producten, kom zeker weer terug als ik weer iets nodig heb.

Levering prima, maar ALLES komt in de spambox

Erg onprofessioneel bedrijf dat niet eens de instellingen van hun mailserver op orde hebben. Letterlijk elke mail komt in de spam box terecht. Hierdoor heb ik de track and trace, bevestigingsmail en andere mails gemist en begon ik al lichtelijk argwaan te krijgen.

Goed product, keurig op tijd bezorgd.

Goed product, keurig op tijd bezorgd.

Onze lamp is prima. Niet tevreden met levering.

Tot onze grote schrik stond onze geleverde lamp buiten voor onze deur in de regen. Wij kregen een mail dat hij afgeleverd was, en gingen er vanuit bij de buren. Zoals alle koeriers doen. Wij vinden het schandalig dat zo duur product zo neer gezet wordt. Het heeft niets met jullie service en klantgerichtheid te maken,die is prima. Maar wij vinden wel dat jullie dit met je koerier moet opnemen.

Gewoon goed, je krijgt wat je besteld thuis geleverd.

Goed verpakt en ook een zeer aardige en nette chauffeur die het pakket kwam afleveren. Barco is echt een aanrader.

TOP

Graag wil ik een verhaal delen over mijn keukenlamp en de service die ik kreeg. Zou leuk zijn als dit bedrijf een vermelding krijgt, Eindelijk in maart 2019 vond ik de perfecte lamp voor in mijn keuken. Bij Barco Lichttotaal in Emmen. Vijf goudkleurige bolletjes op een rij, met led lichtjes, helemaal leuk. Thuis gelijk opgehangen en inderdaad dit was DE lamp. Maar na enige tijd begaf 1 lampje het….. en later nog 1. Het waren dure lampjes, dus belde ik de winkel. Geen probleem mevrouw, kom er maar mee hierheen en we vervangen ze. Zo gezegd zo gedaan. Nieuwe lampjes mee, geen probleem, geen kosten. Maar binnen een paar maanden weer het zelfde eufel maar nu met andere lampjes. Weer kreeg ik nieuwe gratis mee. Inmiddels waren we anderhalf jaar verder en nu begon het helemaal kermis te worden in mijn keuken. De lampjes flikkerden om beurten zo maar. Dan een tijdje de een dan de ander. Niet allemaal maar wel soms 1 soms 2. De volgende dag waren het anderen die begonnen te knipperen. En dan weer een tijdje niet. De lampjes waren niet kapot maar om nu te zeggen dat de kermisverlichting beviel. Nee. Jan en alleman klom op de tafel om te kijken of ze de oorzaak van dit vreemde verschijnsel konden vinden. Overleg met Barco leverde suggesties op maar niets verhielp het. Na nog weer een jaar (coronatijd speelt hier ook in mee) zo in kerstverlichting geleefd te hebben, zei de winkel: “Kom maar met de hele lamp hierheen, dan gaan we het voor eens en altijd uitzoeken. Wat bleek, de pootjes van de led lampjes bleken te dun gemaakt en werden door de fabriek vervangen. GRATIS. En zo ruim 2 jaar na aankoop heb ik al twee maanden een lamp waarvan alle lampjes branden, blijven branden en continue ook nog. Barco Lichttotaal bleef meedenken tot er een oplossing was, lang na het verstrijken van de garantieperiode. Dat verdient wat mij betreft een dikke pluim en een vermelding in de consumentengids.

Prachtig product

Mooi product voor keurige prijs

Alles was top, enige minpuntje is de verzendkosten.

Super snelle en goede service.

Goed advies, snel geleverd. Gemankeerd product sneller omgeruild dan teruggestuurd. Perfect.

Super service

Hallo Voor iedereen die een bestelling wil plaatsen vooral doen. Ik bestelde 2tafellampen super gemakkelijk snelle bezorging bleek bij ontvangst een lichtbron niet te werken even contact opgenomen En de dag erna alles tot volle tevredenheid geregeld. Dus en ik ben een tevreden klant.

Dik tevreden

Heel makkelijk bestellen en afrekenen. Alles snel en volgens belofte bezorgd. Mooi en degelijk product dat helemaal voldoet aan de verwachtingen. Dik tevreden dus!

Prima verlichting

Mooie lampen

Mooie lamp, goede prijs en op tijd geleverd

Op de overzichtelijke website alle gegevens makkelijk kunnen vinden. Ruime sortering. Top

Mooie lamp die klopt met de beschrijving, alleen het inkorten ging moeizaam

De lamp zelf ik mooi en klopt met de foto's op de website. Na overleg met een medewerker werd mij verteld dat de lamp ingekort kon worden. De fittingen die bij de lamp zitten, zijn alleen voor eenmalig gebruik. De draden zijn er niet meer in terug te doen. Daarom moesten wij zelf de fittingen aanpassen, niet aan te raden.

Mooie lamp, snel en netjes ingepakt bezorgd.

Fijne site waar ik een mooie lamp heb uitgekozen en besteld. De volgende dag werd deze al bezorgd. Super netjes en veilig verpakt.

Komt afspraken direct na.

Super service !

Na vaststelling van een fabricagefout direct geholpen en opgelost !

Hoogwaardige producten en uitstekende service

Uitstekende service.Prima producten!Zeker aan te bevelen!5 sterren!

Veel sneller dan gedacht een prachtige lamp ontvangen

Zorgvuldig ingepakt en snel bezorgd Mooie lamp

Prima firma

Ik heb op de website van Barco zelf een lamp gekocht. De levering was snel, verpakking goed. Communicatie prima. Geen gedoe, vlot geleverd. Kortom, voor herhaling vatbaar ;-D

top nazorg

de levering van de lamp was helaas door transport beschadigd. een belletje en een nieuwe lamp werd nageleverd. ik kreeg een goed gevoel bij dit bedrijf

Prima geregeld, ook telefonische voorlichting!

Nadat ik telefonisch contact heb gehad met een zeer attente medewerker, heb ik de bestelling geplaatst. Conform verwachting geleverd!

Slecht

Had een hanglamp besteld en een bericht gekregen dat hij verzonden was (bonzen lamp) dag later bericht dat die er niet meer was. Wij hadden verwacht dat er nog wel bij de leverransier navraag zou zijn gedaan Graag nog leveren als dat mogelijk is. Waar hij nog te krijgen is Om er toch nog moeite voor gedaan word. Mijn mail adres bij u bekent. Mevr van de Geer tel 0625548812

Verbouwing

Beste heb helaas de doos geopend. Ik neem aan dat ik goed heb aangekocht heb komende week ga ik ze op hangen.

Goede service en afspraken na gekomen i.v.m. verzenden. Keurig.

62 Nijbracht

Emmen 7821CA