De bestelling snel in huis en na een klacht over beschadiging , snel een oplossing gevonden en uitgevoerd.

Super snel bezorgd

Bestelling geplaatst en volgende dag prima verzorgd geleverd. Compleet en strak verpakt!

Nvt

Nvt

Toplamp!

Deze lamp in andere winkel gezien maar in kleur zink en naturel. Verliefd op de lamp maar kleur paste niet in ons interieur. Al google'nd bij Barco terecht gekomen en dezelfde lamp in klassieke kleuren gevonden. Goeie prijs/kwaliteit en snelle levering, ben helemaal blij!

Goed telefonisch contact gehad

Geweldige lampen.

Zeer correcte afhandeling. Complimenten

Place to be

Ruime keuze , mijn oog viel op een industrieele lamp , website zag er betrouwbaar uit dus ben ervoor gegaan , donderdag besteld , maandag in huis in tijden van crisis !! Top . Prijs kwaliteit goed.

zeer snelle levering

goed assortiment en directe reactie op bestelling en levering

Mooie lampen snel geleverd

mooi model

Goede kwaliteit en heel mooi model

Prima levering, alles naar wens, alleen die beoordeling altijd . . . .

zie eerste regel

Super service snel geleverd

De lampen waren precies zoals we ze verwacht hadden, en de snelle levering was helemaal top

Snelle levering daar houd ik wel van

Scherpe prijs; snelle levering

Scherpe prijs; snelle levering. Verbeterpuntje: transporteur laat geen dagdeel weten wanneer de levering plaatsvindt.

Twee wandlampen gekocht

Betere prijs dan elders, goede communicatie omtrent bezorging. Netjes verpakt. Goed advies over bijbehorende verlichtingsbron. Samengevat , erg tevreden en zou het aanraden.

Mooi item

Levering prima, helaas een klein krasje op het product. Ik miste wel een ingang voor het snoer, die hebben we er uiteindelijk zelf in geknipt. Al met al zijn we er erg blij mee.

Goed ontvangen en hangt al aan de muur.

Snel geleverd en in goede staat.

Het bestelde product werd de eerstvolgende dag gezorgd. Goed verpakt en eenvoudig in elkaar te zetten volgens de bijgeleverde handleiding.

Lampen waren op tijd

Lampen die ik besteld had waren zeer goed ingepakt. Echter op de plank waar ze op gemonteerd zaten waren de schroeven te klein voor de gaten zodat deze los raken als je de lamp verzet. Deze heb ik zelf aangepast

Een erg fijne aankoop.....

Deze fantastisch mooie en eenvoudige vloerlamp (38660) snel de volgende dag bezorgd. De lamp was ontzettend goed verpakt en was met 4 handen en een duidelijke handleiding makkelijk te monteren. Jammer dat de led niet vervangen kan worden. Maar als die 30.000 branduren echt bewaarheid kan worden, is dit geen probleem. Dit is dan waarschijnlijk een heel goede aankoop!

Grote keuze, en zeer snel en netjes geleverd

De lamp die we bij jullie bestelde werd de volgende dag al bij ons afgeleverd. Wij waren blij verrast dat het met zoveel zorg ook was verpakt. Zijn dan ook erg tevreden, en zeer blij met onze aankoop. Mochten we weer lampen nodig hebben zullen we zeker weer op jullie website gaan kijken, want de keuze is zeer gevarieerd.

ruime sortering

Perfect geregeld zowel de bestelling als de aflevering. TOP

Prima service, prettige dienstverlening.

Ik was op zoek naar een nieuwe leeslamp. Kreeg via vrienden de naam van Barco Lichttotaal B.V. Ter plekke stond ik versteld van het grote aanbod. Tussen dit mooie assortiment vond ik precies de lamp die ik nodig had. Mooie vormgeving, functioneel leeslicht, zacht sfeerlicht. In de winkel een prettige, benadering van de klant. Bij thuiskomst bleek de lamp helemaal goed op de bedoelde plek te passen. Vervolgens heb ik er nog eentje besteld. En....wat bleek? De lamp kon gewoon gratis worden thuis bezorgd! En dat was reeds een dag later het geval! Prima klantgerichte dienstverlening!

Zeer keurig en vlot geleverd

Snel en correct geleverd en super tevreden met mijn keuze. De lampjes zaten er ook bij. Warm licht wat tegenwoordig ook niet meer vanzelfsprekend is. Kortom heel blij.

62 Nijbracht

Emmen 7821CA