TOP
Graag wil ik een verhaal delen over mijn keukenlamp en de service die ik kreeg. Zou leuk zijn als dit bedrijf een vermelding krijgt,
Eindelijk in maart 2019 vond ik de perfecte lamp voor in mijn keuken. Bij Barco Lichttotaal in Emmen. Vijf goudkleurige bolletjes op een rij, met led lichtjes, helemaal leuk.
Thuis gelijk opgehangen en inderdaad dit was DE lamp.
Maar na enige tijd begaf 1 lampje het….. en later nog 1. Het waren dure lampjes, dus belde ik de winkel. Geen probleem mevrouw, kom er maar mee hierheen en we vervangen ze. Zo gezegd zo gedaan. Nieuwe lampjes mee, geen probleem, geen kosten. Maar binnen een paar maanden weer het zelfde eufel maar nu met andere lampjes. Weer kreeg ik nieuwe gratis mee.
Inmiddels waren we anderhalf jaar verder en nu begon het helemaal kermis te worden in mijn keuken.
De lampjes flikkerden om beurten zo maar. Dan een tijdje de een dan de ander. Niet allemaal maar wel soms 1 soms 2. De volgende dag waren het anderen die begonnen te knipperen. En dan weer een tijdje niet. De lampjes waren niet kapot maar om nu te zeggen dat de kermisverlichting beviel. Nee. Jan en alleman klom op de tafel om te kijken of ze de oorzaak van dit vreemde verschijnsel konden vinden. Overleg met Barco leverde suggesties op maar niets verhielp het. Na nog weer een jaar (coronatijd speelt hier ook in mee) zo in kerstverlichting geleefd te hebben, zei de winkel: “Kom maar met de hele lamp hierheen, dan gaan we het voor eens en altijd uitzoeken.
Wat bleek, de pootjes van de led lampjes bleken te dun gemaakt en werden door de fabriek vervangen. GRATIS.
En zo ruim 2 jaar na aankoop heb ik al twee maanden een lamp waarvan alle lampjes branden, blijven branden en continue ook nog.
Barco Lichttotaal bleef meedenken tot er een oplossing was, lang na het verstrijken van de garantieperiode. Dat verdient wat mij betreft een dikke pluim en een vermelding in de consumentengids.