Zeer correct en snel geleverd

Snel en goed geleverd, je wordt goed op De hoogte gehouden van de status van je bestelling

De lamp waar ik al lang naar op zoek was

Bij jullie heb ik de lamp gevonden die ik al een tijdje zocht. Was wat bang voor de levering want was vrij groot, maar de levering is perfect verlopen!

ik heb gebeld met de winkel om meer informatie over een lamp. die informatie is mij keurig gegeven. lamp besteld en twee dagen later was hij er. en hij is prachtig!

Betroubaar, grot assortiment, mooi geprijsd.

Op mijn vraag per mail werd snel, zowel per mail als per telefoon, behulpzaam gereageerd.

Ze doen wat ze beloven

Ze doen wat ze beloven, service staat hoog in het vaandel.

Top service, snel, behulpzaam en betrouwbaar

Had een lamp gekocht maar helaas was het niet meer leverbaar. Hebben zij in de mail zelf een andere lamp die erop leek aanbevolen. Telefonisch contact loopt ook erg goed. En binnen twee dagen , de lampen, het teveel betaalde geld, alles netjes op tijd binnen gekregen. Ontzettend blij mee!! Zo hoort een bedrijf zaken te doen!

Keurige levering op tijd en heel goed verpakt

Zeer goede ervaring

Goede prijzen en levering

Ik ben heel tevreden. Barco heeft een uitgebreid assortiment. De lamp die wij besteld hebben werd netjes en op tijd geleverd. Ook de prijs was heel gunstig ten opzichte van andere leveranciers van soortgelijke lampen. Lampen hoeven niet zo duur te zijn. Ik zou hier zo weer bestellen! Aanrader!

Mooie Lampen en prima service

Prachtige hanglamp gevonden op de website. Hangt heel mooi in onze woonkamer.

Pluspunten

Een erg mooie lamp voor een goede prijs!

Er zat jammer genoeg bij de lamp geen gebruiksaanwijzing. Uiteindelijk is het alsnog goed gelukt!

Pluspunten

Doet wat het belooft

Geen idee

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooi product, snel geleverd.

Het product werd geleverd in een veel te grote doos. Wellicht is het beter om de verzenddozen op maat van het product te kiezen.

geen verbeterpunten

62 Nijbracht