super mooie lamp

Heel blij met deze lamp. Hij is wel wat breder dan we in ons hoofd hadden maar door de relatief geringe hoogte komt het nog mooier uit dan verwacht. Hadden eerst een grotere besteld maar die kon zonder problemen terug, alles goed, snel en duidelijk geregeld.

Alles goed geregeld en in Perfecte staat.

Mooie lamp die voldoet aan onze wensen. Levering was snel en goed.

Snel geleverd en goed verpakt

Kwaliteit is erg goed. Snelle levering en erg goed verpakt.

Zeer tevreden!

Snelle levering, netjes verpakt en product voldoet aan mijn verwachtingen.

Binnen 48 uur de lamp in huis.

Bij toeval las ik in een tijdschrift over de door U aangeboden lamp. Dat was precies wat ik zocht. Goed ingepakt voor verzending was het voor mij '' een uitpakken van een cadeau''. En dagelijks maak ik er gebruik van.

Super goed

Info per tel zeer correct Levering 100% en zeer snel

Adequate afhandeling en klantvriendelijk bedrijf.d

Barco heeft een verrassend en uitgebreid assortiment, waardoor je eigenlijk altijd wel slaagt. De presentatie van de producten op de website is duidelijk, kort en zakelijk. In ieder geval geen wollige verhalen. Verzending en aflevering was prima. Goed gedaan!

Goede snelle levering

Prima verwerking van mijn bestelling. Snel geleverd. In een woord perfect

Uitstekende en snelle service

Een van de twee bureaulampen die ik meer dan twee jaar geleden bestelde bij Barco Lichttotaal vertoonde een klein defect. Bij navraag bleek dit binnen de garantie gerepareerd te kunnen worden, dat was een positieve verrassing! Ik heb het product opgestuurd en na een week ontving ik de bureaulamp gerepareerd retour. Dank voor deze uitstekende service!

Dit was onze tweede ervaring en ook nu was alles weer top. Snelle levering en goede verpakking. Mooi product met goede prijs/kwaliteit verhouding.

Prima 1e ervaring

Voor het eerst bij Barco besteld. Ze hebben een ruime keuze voor redelijke prijzen. Verrassend assortiment wat je elders niet vaak ziet. De lamp die we kozen werd erg vlot en zorgvuldig verpakt geleverd.

Het snoer van de staande duo-leeslamp is te kort.

Het snoer is te kort, moet minstens een meter langer zijn. Daarnaast is de informatie van de vervoerder belabberd, als zij aangeven op 5 mei te bezorgen dan moeten zij zich daaraan houden en niet pas een dag later komen, bovendien moeten ze Corona niet als excuus gebruiken voor het niet na kunnen komen van het tijdslot van levering. Dan moeten ze beter plannen. Ik zal me 2 x bedenken als ik Packs weer als vervoerder zie bij een webshop!

mooie lamp netjes geleverd

lampen zagen eruit zoals ik ze op internet gezien had. waren heel netjes verpakt en waren binnen de afgesproken tijd geleverd. erg blij mee

Heel goed tevreden

Netjes verpakt en geleverd volgens afspraak!

Alles klopt!

Snelle levering. Mooie lamp ontvangen zoals beschreven en getoond werd op de website .

Correcte en snelle service!

Ik heb 2 moderne wandlampen (blok zwart) gekocht en ben zeker tevreden over de kwaliteit en het uitzicht. Ook de service en snelle levering zijn top! Niks op aan te merken.

Snelle en correcte levering van prima produkt

Dinsdag een schoollamp besteld, woensdag hing hij al aan het plafond. Goede prijs/kwaliteitsverhouding

Heel tevreden.

Ben tevreden met de aankoop : ook hele snelle levering tijdens de coronatijden.

Via internet besteld na telefonisch overleg met Barco. Product voldoet vooralsnog aan de verwachting. Mooie lamp!

Goede lamp met genoeg licht weergave. Het enige is dat je de kabels heel lastig kwijt kan vanwege de compacte binnenkant.

Was lekker snel geleverd

Prima verpakt

Ik had de lamp s'avonds om 8 uur besteld en de andere morgen om 11 uur thuis. Top

Uitstekende service

Een geweldige ervaring, online bestellen, prima afwikkeling werd zelfs gebeld om e.e.a. toe te lichten. Geen gedoe, alles wordt snel en netjes afgeleverd. Geven ook goede adviezen en testen zelfs uit of artikel werkt.

prachtige voorraad en vlotte afhandeling bij bestellen

de inbusschroefjes en inbussleuteltjes zijn niet echt hard bij het aandraaien draaien ze gauw door. voor de rest mooie materialen die gebruikt zijn.

62 Nijbracht

Emmen 7821CA