Filter

Tegenvaller

Wat een afknapper. Bestel je een lampje waar 6 tot 8 weken levertijd op zit maar dit is niet erg . Want zo lang gezocht en eindelijke een gevonden die ik graag wilde. Ze hebben er waarschijnlijk nog een ergens in het magazijn gevonden. Dat ze het durven te sturen. Een dikke deuk in de voet van de lamp. Zo scheef als wat. Zeer ontevreden

Product is zoals verwacht

Prima product

Top lamp!

Prachtige lamp ontvangen voor onze keuken. Het was i.v.m Corona even wachten op de lamp, maar dit werd netjes verteld. De lamp was super goed beschermd en verpakt bij aankomst. En hij hangt super!

Bij vragen krijg je direct antwoord en krijg je een goede uitleg.

Goede koop

In december dezelde lamp gekocht in de winkel. Goede koop, veel licht. Dus nog eentje besteld via webshop.

Geen klachten!!

Geen klachten

Zeer tevreden.

Kost even geduld en tijd om de juiste lengtes van de lampen te bepalen, hij hangt en ik vind hem prachtig. Keurige levering en perfect verpakt.

goede kwaliteit

Duidelijke website en foto's. LED Schilderij lampje besteld, op foto goed te zien dat er een snoeropening zit. Snelle levering en de handleiding is simpel en in het Nederlands. Het lampje hangt nu mooi boven ons schilderij.

Top resultaat

Voor een paar tientjes mooie down led lights gekocht. Zoveel sfeer! Snelle levering zelfs in Corona tijd!

Goed en snel

Snel en duidelijk wordt er gehandeld

Snelle levering, goed ingepakt

Goede lamp, degelijk en praktisch

mooie strakke minimalistische lamp

Makkelijk in elkaar te zetten. Degelijke constructie. Lichtsterkte is goed te dimmen, van leeslamp naar sfeer verlichting. Lamp is ook goed van richting/hoek te verstellen. Heel blij mee.

Zeer goede service en bereikbaarheid.

Wij hebben twee vloerlampen gekocht, die snel en goed geleverd zijn. Bij in gebruik nemen bleek de led lamp toch witter dan verwacht. Met hulp van de medewerker is dit zeer snel en goed verholpen. Nogmaals dank daarvoor

Hele snelle bezorging en goed verpakt

Twee keer de volgende dag in huis (ondanks corona/kerstdrukte en de niet op voorraad melding), en erg goed verpakt, fijn. Materiaal is mooi, luxe uitstraling.

Leuke verlichting en model.

Vlotte en nette levering. Mooi en strak model. Sterkte led verlichting had iets feller kunnen zijn Om goed te kunnen lezen.

Prachtige staande lamp, goede service

Een staande roestvrijstalen, dimbare led-leeslamp besteld, die vlot werd geleverd. De handleiding voor het monteren was niet heel duidelijk, maar een winkelmedewerker gaf telefonisch prima uitleg. We zijn blij met de aanschaf en de service.

Keurig geholpen

Tevreden

In eerste instantie, was de bestelling niet afgeleverd op de afgesproken dag. een email gestuurd naar Barco en meteen een reactie gekregen. De lampen zijn inmiddels binnen en we zijn er heel blij mee

Top zaak

Top product

super

prima service en levering. een lamp had storing , deze werd de volgende dag vervangen , de kapotte werd opgehaald, gratis. zeeeeeer tevreden

Snelle levering en wat wij er van verwachte. Foto geeft zeer realistisch beeld.

Mooie led lamp, niet duur. snelle levering

Wederom een bestelling gedaan bij Barco. Geleverd zoals afgesproken.

alles was in orde.

levering en producten waren zoals afgesproken

Goede en snelle levering

Wij hebben 2 schitterende lampen gekocht, ze staan heel mooi in ons interieur.

62 Nijbracht

Emmen 7821CA