Dankzij de oefenexamens ben ik geslaagd. Kan het alleen maar aanraden.
Ik ben heel tevreden dat ik examencentrum heb gebruikt. Door veel examens te oefenen, leerde ik goed en op een leuke manier. Daarna in 1x geslaagd! Tip voor anderen: lees na afloop van een oefenexamen de uitleg bij iedere vraag, ook al had je het antwoord goed. Er staat informatie bij die je soms nog niet wist.
Ik heb twee keer gehad dat ik mijn resultaat wilde inleveren en zodra ik aanklikte om naar het resultaat te gaan, was er opeens een techische storing waardoor het hele examen opnieuw moest worden gemaakt. Dat was erg vermoeiend. Verder heb ik inmiddels wel mijn theorie behaald mede door deze oefen examens te maken, dus het materiaal is goed.
Beste Marie, Sporadisch komt het inderdaad voor dat we storing hebben. Onze oprechte excuses voor het ongemak. Wel goed om te horen dat je desondanks je theorie hebt gehaald, van harte gefeliciteerd! Omdat je aangeeft dat ons lesmateriaal wel van goede kwaliteit zijn we toch blij met je review, waarvoor bedankt. Met vriendelijke groet, Team Examencentrum
Ik ben erachter gekomen dat de oefen examen op jullie website totaal niet overeen komen met het echte theorie examen. De examens worden bij jullie zodanig moeilijk gemaakt, terwijl het echte theorie examen niks is vergeleken met jullie oefen examens. Dit is gewoon gedaan voor geld te verdienen, omdat mensen er onzeker van worden dat ze elke keer zakken op de oefen examens.
Hoi Desi, Je hebt gelijk wat betreft dat wij onze examens nét iets pittiger proberen te maken dan die van het CBR, al verschilt dit natuurlijk wel per (CBR)examen. Alleen zijn we er absoluut niet op uit om mensen te neppen, geld uit de zak te kloppen, onzeker te maken, mensen expres te laten zakken, of om andere boosaardige redenen. Dat levert ons namelijk alleen maar negatieve reviews op. Wat is dan wel onze insteek? We willen met onze uitdagende vragen iedereen extra goed trainen, zodat de kans super groot is dat je ook daadwerkelijk slaagt bij het CBR. En zo te horen, is dat bij jou ook helemaal gelukt! :) Dat kan je negatief draaien, maar ook positief: juist fijn dat je het CBR examen als heel eenvoudig hebt ervaren, mede dankzij zo'n grondige voorbereiding, toch? We willen je in ieder geval nog even hartelijk feliciteren met je mooie resultaat! Met vriendelijke groet, namens het hele team van Examencentrum.
Het is jammer dat je een examen maar een keer kan maken, als je afmeldt, kan je de fouten die je gemaakt hebt niet meer terug zien want het examen is dan niet meer beschikbaar, als je hem opnieuw wilt openen, moet je 1,5 euro betalen en opnieuw gaan maken, dat vind ik wel belachelijk. Jullie moeten ervoor zorgen dat de examen die gemaakt zijn, beschikbaar blijven zodat de gemaakte fouten in alle tijd terug kunnen gezien worden.
Beste Gabi, We snappen enigszins dat je het vervelend vindt, dat je niet onbeperkt je resultaten kunt terug vinden. Je weet hopelijk wel dat je direct na het gemaakte examen je resultaten en fouten wel terug kunt zien? Uit ervaring met vele gebruikers blijkt ook dat je op deze manier het beste en snelste leert van je fouten. En doordat je de vraag alleen na afloop kunt inzien, voorkomen we ook gelijk dat mensen de vragen letterlijk uit hun hoofd gaan leren en er alleen voor heel even instampen. Door je valkuilen direct na het maken aan te pakken, wordt je écht even aan het denken gezet over de theorie in kwestie. Grote kans dat je daar veel meer aan hebt tijdens én na je examens. Met vriendelijke groet, Team Examencentrum
In veel examens werden vragen herhaald uit andere examens. Het zou dan beter zijn om ipv het enorme aanbod examens die jullie nu hebben, er wat minder aan te bieden maar dan zonder dat vragen of afbeeldingen herhaald worden. Verder heeft het me wel daadwerkelijk geholpen om me voor te bereiden op m’n theorie examen.
Beste Charel, Dezelfde vraag komt in maximaal in 2 examens voor (met uitzondering van de gevaarherkenning). Wij denken dat we zo een goede balans hebben tussen veel kunnen oefenen en toch niet veel dezelfde vragen te herhalen. Met vriendelijke groet, Team Examencentrum
Heeft mij erg goed geholpen.
Slechte kwaliteit van de examens. De theorie kennis is duidelijk verouderd en de vragen zijn te moeilijk. Ook antwoorden waarvan ik wist dat ik deze goed had, worden fout gerekend. Wanneer ik naderhand mijn eigen boek nasla, staat daarin hetzelfde antwoord als dat ik gaf maar examencentrum rekent dit fout. Examencentrum zegt dat ze het wetboek volgen maar dat is een lekker makkelijke onzin excuses van jullie. Vragen komen totaal niet overeen met de examen die je echt krijgt op het CBR. (Ik moet weer opnieuw theorie examen doen.) Ik heb het volledige pakket credits gekocht. Kon ik lekker veel oefenen maar het is echt een miskoop van 40 euro geweest! Het proefexamen lokt je op een sluwe wijze binnen en vervolgens komen de aangeboden oefen examens totaal niet mee overeen. Ook voor antwoorden op de overige vragen op de site klopt de informatie niet. Als je vragen hebt kun je beter op de site van CBR zelf kijken of even de CBR - klantenservice bellen als de vraag of antwoord er niet bij staat. Ik heb goede ervaringen met CBR helpdesk dus dat kun je maar beter doen dan op deze waardeloze site kijken. Lekker makkelijk geld verdienen, dat is het gewoon. Zo kan iedereen wel een theorie examencentrum beginnen en allerlei labels en keurmerken kopiëren. Ben van plan om mijn account op te heffen. Zonde van het geld, want ik heb nog wat credits tegoed, maar als ik daarvoor werk met verouderd materiaal dan is dat natuurlijk ook niet de bedoeling. Besteed dus je geld aan een andere betrouwbare site.
Beste Marieke, Ik wil je een voorstel doen. Als jij ook maar één fout weet te ontdekken in onze examens, krijg je het gehele bedrag teruggestort. Zo niet, dan pas jij je beoordeling aan. Deal? Met vriendelijke groet, Team Examencentrum REACTIE VAN BEOORDELAAR: Geachte Examen centrum, Houd het geld maar lekker want ik laat me niet chanteren. En mijn beoordeling ga ik zeker NIET! aanpassen. Duidelijk?
Goede vragen, als je een antwoord fout hebt wordt het goed uitgelegd. Soms jammer van veel herhaling in de vragen.
Fijn om te oefenen in het systeem die hetzelfde werkt als het CBR systeem. De vragen zijn strenger bij examencentrum.nl. Dus een perfecte voorbereiding! Top dat je losse modules kunt bestellen.
Juist door de wat moeilijkere vragen leer je het meest en dat vind ik heel prettig want dan heb je op het echte examen minder kans dat je voor verassingen komt te staan
My experience is being wonderful. I didn't expect it because I do not trust most stuff on the internet. The fact that it was possible to test your services with such a small amount (€1.49) encouraged me to give it a trial. I just did the test yesterday and failed. However, I'm going to stick with you guys because I see that the questions in your practice exams is almost same if not exactly as the CBR's. I had wanted to do the exam in such a hurry amidst my busy work schedule but a few hours study and practice within 2day couldn't get me there so I just need abit more study and practice.
Dear Philip, Thank you for your honest review! We understand it must be difficult, fitting in some practice hours, considering your busy daily schedule. We hope you will succeed soon. But with such a great mindset, we are confident you will. Good luck, Examencentrum
Ik heb in totaal de dag goor mijn theorie examen nog 10 oefen examens gemaakg. Voor geen enkele geslaagd. Toevallig wel dat de vragen op mijn daadwerkelijke theorie examen lang niet zo moeilijk waren. Veel vragen op examencentrum waren verouderd of totaal irrelevant. Ik heb uiteindelijk in 1 keer met 0 fouten mijn theorie gehaald. Kortom, deze oefen site zegt helemaal njets
Beste Lenthe, Ons team doet regelmatig erg zijn best om alle examenvragen te updaten en te controleren aan de hand van de laatste wetgeving en dergelijke. Daarom zijn we nu heel benieuwd welke van de vragen jij precies verouderd vond en waarom. We zouden het dan ook erg kunnen waarderen, als je een email met die informatie naar onze helpdesk zou willen sturen [[email protected]]. Daar help je namelijk niet alleen ons mee, maar vooral andere gebruikers. Alvast bedankt voor je hulp (en nog gefeliciteerd met het behalen van je theorie), namens het gehele team van Examencentrum
Ik heb deze site gebruikt om voor mijn herexamen te oefenen, ik ben geslaagd. Sommige vragen van de oefenexamens kwamen letterlijk voor in het examen. Super handig die credits, kortom super fijne site.
Ik vond de vragen vaak niet voor een rijbewijs B, terwijl ik dat aanschafte! Ook vond ik de vragen te moeilijk, ik ben 5 x achter elkaar dik gezakt. Een dag later deed ik het echte theorie examen en was ik goed geslaagd met weinig fouten.
Beste Lisa, We begrijpen dat het misschien raar op je overkomt dat er ook kennisvragen over andere voertuigen in onze examens zitten. Maar ook deze komen af en toe voorbij in de officiële CBR examens. Zo wordt er bijvoorbeeld van je verwacht dat je weet dat een motor in de file mag inhalen, en op welke plekken dat dan precies mag. Hierdoor weet je als automobilist immers wat je moet verwachten in het verkeer. Ook maken wij onze examens met opzet net iets uitdagender dan die van het CBR, zodat je super goed getraind bent. Wij zien dat daardoor de meeste mensen in 1x bij het CBR theorie-examen slagen. We zijn daarom juist blij dat jij een zelfde ervaring hebt gehad en dus in 1x bent geslaagd. Nog gefeliciteerd! Namens het gehele team van Examencentrum.
Got what i paid for, and more. Truly helps you grasp theory of driving a car
Thank you for the compliments, Filip! We appreciate it. Kind regards, Examencentrum
i finally passed my Theory Exam today at the Cbr location in Amsterdam, thanks to this Site/Program, The questions here might be Harder than the one you would find at the CBR Exam hall, but it makes you understand things better, alongside some concrete details, so i would highly recommend and advise anyone who wishes to pass their Theory test to use this program. it's way better than the one i used before which is this [https://www.theorieexamen.nl/theorie-examens], i had failed the exam 4 times using that one, untill i discovered this site, all questions here are updated unlike on this site, makesure to pay extra attention to the Insight, Hazard & perception questions, the inner details, traffic signs, also use logic somwetimes, believe me it helps; it may be confusing sometimes but trust me it's worth it. once again i am grateful for bumping into this site, i wish did earlier enough, i wouldn't have failed the exam 4 previous time, what a relief i have now.........
Lijkt exact op CBR examen
Ik was de eerste keer gezakt voor mijn theorie examen dus moest ik een nieuwe manier vinden om te leren om het deze keer wel te halen. Toen kwam ik Examencentrum tegen en ben ik hiermee gaan oefenen. Door iedere dag twee examens te maken, leerde ik de vraagstelling en de vraag types goed kennen omdat deze veel op de type vragen van het CBR lijken. Dankzij Examencentrum ben ik de tweede keer geslaagd!
Na een examen bevelen ze je een ander examen aan waardoor je goed voorbereid ben
Zeer goede site om je voor te bereiden op je theorie examen
De oefenexamens zijn zeer up-to-date en accuraat met de echte cbr examens. De examens laten je de stof beter nog begrijpen.
Ik denk dat een prijs van 50 cent per theorie examen een stuk beter is. Dan die hoge prijzen en die pakketen
Makkelijk aan te schaffen en account te naken. Werkt gelijk
Helaas schoot mijn theorieboek ernstig tekort op het gebied van technische kennis op het gebied van motors. Door veel te oefenen met de examens van examencentrum heb ik dit lekker kunnen bijspijkeren. Tijdens mijn examen kreeg ik een paar vragen die erg leken op de oefenvragen en dat gaf een fijn gevoel. En wat ik leuk vond: na 5 gehaalde oefenexamens krijg je een credit. Een minpuntje is de maximumsnelheid op de snelwegen. Naar wat ik kan vinden op de site van de rijksoverheid is dit echt 100, maar in de oefenexamens staat het nog op 130. Op dat puntje na: Enorme aanrader!!
Beste Marije, Hartelijk dank voor je beoordeling! Graag wil ik even uitleg geven bij de maximumsnelheid op autosnelwegen. De wettelijke maximumsnelheid op een autosnelweg is nooit gewijzigd. Als je in de wet kijkt bij de maximumsnelheden, staat bij de autosnelweg nog steeds 130 km/u. Als deze verlaagd zou zijn naar 100 km/u, zou dit namelijk betekenen dat je ook 's nachts nergens meer 130 km/u mag rijden. En dat mag nu nog wel. Het enige dat is gewijzigd, is dat er langs alle autosnelwegen nu borden staan die aangeven dat je overdag nog maar 100 km/u mag. Die wettelijke 130 km/u geldt immers alleen als er geen borden zijn die iets anders aangeven. Let op: soms staan er ook borden van 100 km/u zonder onderbord, dan mag je dus 's nachts ook maar 100 km/u. En er kunnen natuurlijk ook andere maximumsnelheden worden aangegeven, zoals 120 km/u of 80 km/u. Met vriendelijke groet, Team Examencentrum
Energiestraat 5
8051TE Hattem
De snelste manier om je CBR theorie-examen te halen! Oefen je CBR theorie-examen voor de personenauto, motorfiets, bromfiets, snorfiets, speed-pedelec of brommobiel op examencentrum.nl