They took my money

They charged my card but never gave me credits to use

• Would you recommend us? No

Mijn examen in 1x behaald, mede door examencentrum

Vond het erg prettig en leerzaam de examens van jullie, vragen komen overeen met de cbr vragen! En ook de gratis examens die je kreeg na 5x geslaagde examens......het enige min puntje was dat als ik even wat anders ging doen werd ik uitgelogd!

Zeker grote rol gespeeld in halen theorie examen

Het oefenen van examens bereid je goed voor op de "instinker vragen" van het cbr, ook kom je, terwijl je dacht alles goed te weten telkens weer dingen tegen die je niet wist.

Adem

Ik heb gisteren een examen gedaan. Daarin staat volgens mij een fout. Namelijk bij de vraag hoeveel cm mag er vooraan uitsteken. Jullie geven aan 1 meter. Het CBR geeft echter aan dat het 0 meter is. Daarnaast staan er nog meer fouten in. Doordat ik veel geoefend heb met jullie programma waar dus fouten in staan ben ik helaas gezakt bij het CBR.

Hele goeie plek om theorie-examens te oefenen

Ik heb eerst bij een andere site geoefend, daarna heb ik mijn theorie op 1 fout bij inzicht niet gehaald. Ik was benieuwd hoe het op andere sites was en toen zag ik dat het bij examen centrum precies zoals op het cbr theorie-examen was. Hierdoor heb ik met in totaal 1 fout op beide kennis onderdelen mijn theorie examen gehaald!

Goed maar erg duur

Het is een goede oefening voor je theorie. Echter vind ik het heel duur.

Perfecte voorbereiding op het CBR examen.

Vragen komen goed overeen met het CBR examen, 10 examens gemaakt en daardoor mijn motor theorie gehaald.

Makkelijk, duidelijk en overzichtelijk

De avond voor het theorie-examen wilde ik toch graag wat oefenen. Ik heb vijf oefenexamens gekocht voor een redelijk bedrag en ze allemaal gemaakt. Het examen de volgende dag haalde ik met hakken over de sloot. Het staat voor mij vast dat de oefenexamens me geholpen hebben. Beter had ik eerder en wat vaker kunnen oefenen.

Alles prima zo als het is . Bevalt heel goed

X

Top vrouwen achter de balie.

Ze zien gelijk of het niet lukt met de kluisjes en stappen dan op je af. Word zeer gewaardeerd. Dit is en Schelluinen.

Is gelijkwaardig met CBR examens

Gebruiksvriendelijk site helaas wel wat aan de dure kant

Zonder Examencentrum had ik het nooit gehaald.

Je kan het boek volledig uit je hoofd kennen, maar de vragen van het CBR zijn zo uniek opgesteld dat je hier echt een examentraining voor nodig hebt! Ik heb er verschillende gedaan en die van examencentrum lijken het meest op die van CBR.

Onnodige vragen

De oefenexamens voor brommer bevatten veel vragen die onnodig waren

Overzichterlijk en representatief voor het examen.

Wat ik vooral waardevol vind is de aanbevolen test op basis van het behaalde resultaat. Zeer nuttig.

Veel ste moeilijk vergeleken met het echte examen

Ik helemaal in de stres blijkt het echte examen mee te vallen

Ik heb bij jullie oefen examens gekocht en ben opzich wel te vreden maar als je een fout maak zou het misschien handig zijn als er filmpjes beschikbaar zouden zijn die je kan kijken en die alles dan nog even behandelen en uitlegt en dat je misschien als je vragen heb over een bepaald onderwerp dat er iemand is die we kunnen appen en daar onze vragen kunnen stellen over de theorie Ik hoop dat jullie hier iets mee kunnen Met vriendelijke groeten Fleur

Pretty solid for American English users

The exam questions on the site were closer to the actual test than I found on other sites. There is no feedback ability built into the tests though, and some questions/explanations were not entirely clear from an American perspective.

Goede site als voorbereiding op je examen!

Ik oefende eerst op een andere site en daar waren de vragen vaak een beetje hetzelfde. Daarna ging ik ook nog hier oefenen en ik zag allemaal nieuwe vragen die ik nog niet gehad had. Dit oefenene heeft mij erg geholpen want eeen aantal kwam ook terug op het examen! Ook is de opmaak en indeling enzo hetzlefde als bij het CBR en dat is handig.

Excellent way to practice my exam

So much clearer than other sites. There are not so many places to practice exams in English. If I would have known about this before, I might have passed my exam sooner.

De juiste oefenexamens

De perfecte voorbereiding voor je theorie examen

Goede vragen en uitleg.

Alles wat je moet kennen wordt besproken en getoetst. Dit in tegenstelling tot andere sites.

Kut

Ik had bij alles gezakt en ik doe exsamen bij cbr 1 x geslaagd met 1 fout! Die vragen slogen nergens op zijn geen cbr vragen die je keijgt geld verspilling

Goeie examens, wel moeilijk

De examens zijn goed en omdat ze moeilijk zijn wordt je wel goed voorbereid op je echte examen, maar ze maken ze wel extra moeilijk waarschijnlijk zodat je meer koopt om extra te oefenen, want het cbr examen was wel makkelijker.

Geweldig!

Ik vond het fijn verschillende soorten oefen examens te kunnen doen. Zoals; vragen die vaak voorkomen, moeilijke vragen, fundamentele vragen.

Prima geregeld en goed te doen met de juiste voorbereiding msar wel duur.

Mijn computer bij tafel 21 had wat moeite met het slepen van nummers bij bijv voorrangoefeningen.

Energiestraat 5

8051TE Hattem

Over Examencentrum

De snelste manier om je CBR theorie-examen te halen! Oefen je CBR theorie-examen voor de personenauto, motorfiets, bromfiets, snorfiets, speed-pedelec of brommobiel op examencentrum.nl