Niet gehaald

Videos zijn erg goed, leuk om naar te luisteren. Examens heb ik allemaal gedaan, gezorgd dat alles is gehaald. Alleen het echte examen bij cbr had veel meer vragen die ik niet heb geoefend, dus helaas gezakt. Om te slagen heb ik een andere website opgezocht met oefenexamens. Toen was alles gelukt.

Mooie overzichtelijk site

De sit is overzichtelijk en je scrollt er gemakkelijk doorheen. Ik ben helemaal niet zo van de computers, maar zelfs mij lukt dit allemaal zonder problemen.

efficient, unique, useful

geweldig

In een keer geslaagd!!!!

Dit is echt geweldig. Ik had 50 credits gekocht en ik heb de helft gebruikt. Mega fijn, je bereidt je heel goed voor en weet wat je staat te wachten. Ook leer je constant van je fouten en kunnen deze noteren in een boekje of knip je er een foto van. Ik ben in een keer geslaagd en ik weet zeker dat dat naast t leren komt door de oefening van deze oefen examens. Bedankt!

Geweldig!

Ik keer er erg tegen op, maar nu met die oefeningen voelt het alsof ik al steeds meer weet. Staan ook vragen in die niet in mijn theorieboek staan en dat zorgt voor een uitdaging. Altijd duidelijke uitleg erbij. Zeer tevreden.

Duidelijke vragen

Alles was prima om te leren, duidelijke uitleg

Prima maar wel wat haken en ogen

Locatie is natuurlijk niet ideaal, en het verbaast mij dat er geen (theorie-)toetsgelegenheid is in Nijmegen zelf. Verder is het gebouw een tikje lastig in te manoeuvreren maar het personeel was zeer vriendelijk en de theorietoets van een adequaat niveau. Zal ik het aanbevelen? Lijkt me geen relevante vraag aangezien er geen keuzevrijheid is als het om deze zaken gaat.

Not good

Hello First use your site is expensive and I can not practice good whith your site,because I can use test and if I need again see my wrong answer,I must paying again I'm use enother site ,they have more good side in site for practice and also more exam Good luck

Leert makkelijk

Goede oefeningen voor zacht prijsje

50 oefeningen met heel veel uitleg.

Het was ok geen koffie

Vond wel raar dat er geen koffie was verder was alles ok

kapot goed

dit is de reden dat ik geslaagd ben voor me theorie 10/10

Very usefull application!

It really helps!

Goede vragen, zoals bij het examen.

Ik begrijp makkelijk met jullie, bedankt!

Hoi, Ik begrijp makkelijk met jullie, bedankt! Omdat ik uit een ander land kom, kan ik niet alle vragen begrijpen. Daarom moet ik goed Nederlands leren. Dit kost ook enige tijd. Je trainingsprogramma is leuk, bedankt!

Fijn om een aantal losse proef examens te maken

Fijn dat je niet gelijk vast zit aan een aantal dagen maar juist aan een aantal examens. Verder waren de examens goed op niveau en bereiden je goed voor het echte examen

Precies de vragen die op het examen kwamen

Ik heb in totaal 30 toetsen gemaakt. Ik faalde 28 van de 30 keer omdat het telkens nieuwe stof was en ik niet uit het boek heb geleerd. Maar omdat ik naar mijn fouten ging bekijken en wist hoe het daarna wel moest heb ik het op het CBR examen gehaald! Alles wat ik vandaag in het examen had kwam terug in de oefen theorie examens van Examencentrum.

De beste die ik heb mogen meemaken

Top trainingen

Ruim aanbod en realistische oefenexamens. Helaas geen mogelijkheid om examen over te doen.

Super tevreden over het aanbod en de kwaliteit van de oefenexamens. Ik heb net mijn theorie examen gedaan en zowel de vragen, vraagstelling en verloop van de oefenexamens komt precies overeen met het echte examen. Hierdoor heb ik goed kunnen oefenen en ben ik geslaagd! Als ik een verbeterpunt mag noemen dan vond ik het wel vervelend dat ik een gemaakt oefenexamen helaas niet meer kon inzien wanneer ik deze had afgesloten. Ik had wel de optie om het examen nog een keer te doen maar dat kost dan nogmaals een credit. Al met al zou ik deze examens zeker aanraden als voorbereiding.

Wish I could re-try a test at least twice or three times with the same credit.

Not everyone could afford to pay for multiple credit. And the whole process is not cheap. So, paying for credit should give someone the benefit of trying the same test the second or even third time.

Goed hoor

Veel keuze uit examens alleen de verschillende categorieën zijn lastig. Welke moet je nu kiezen? Ze lijken allemaal hun eigen voordelen te hebben, je raakt erdoor in de war

Geslaagd

In 2 dagen leren voor het theorie examen motor ben ik geslaagd dankzij examencentrum.nl. Een echte aanrader.

Prima, maar wel te veel dezelfde vragen.

Het systeem werkt goed en duidelijke uitleg. Ik heb 15 examens geoefend, maar daarbij kwam ik wel te veel dezelfde vragen tegen bij met name gevarenherkenning. Ik had verwacht dat het 60 compleet verschillende examens zouden zijn.

Vragen sloten goed aan op echt examen

De oefenexamens bevatte veel vragen die overeenkwamen met het echte examen. Na 5 oefenexamens gemaakt te hebben en een theorieboek te hebben doorgelezen ben ik in 1x geslaagd.

Energiestraat 5

8051TE Hattem

Over Examencentrum

De snelste manier om je CBR theorie-examen te halen! Oefen je CBR theorie-examen voor de personenauto, motorfiets, bromfiets, snorfiets, speed-pedelec of brommobiel op examencentrum.nl