Redelijk

Sommige vragen kloppen helaas niet met de beschrijving die er bij staat. Er worden ook behoorlijk wat vragen gesteld over kleding, uitlaten( katalysator) deze zaken komen helemaal niet terug in het CBR examen. Ook zou het handig zijn als er een duidelijk verschil is tussen het woord MAG en MOET. Deze zaken ook verwerken in de beschrijving van een antwoord.

Goed, perfect voorbeeld van werkelijke cbr examen

Goed, perfect voorbeeld van werkelijke cbr examen

Goed, maar je kan niets terug zien waar je voor betaald hebt.

Ik ben tevreden over de inrichting en de vragen die gesteld worden. Ik vindt het alleen wel van de zotte dat, wanneer ik betaal voor een examen, ik niet kan terug kijken daarna wat ik fout/goed heb gedaan. Dit lijkt me met een learning tool eigenlijk wel voor de hand liggend en laat helaas een nare smaak achter.

Prettig

Prima verzorgd centrum en vriendelijk personeel. Rustige omgeving waar je lichte spanning voor het examen niet wordt verergerd.

Alles ging perfect

Het aanmelden ging snel, was ook meteen aan de.beurt. Het ging gewoon prima. Medewerkers waren super vriendelijl

Mijn ervaring met Examencentrum, Deze oefen examens lijken heel erg op het echte examen. Het heb mij erg geholpen en een andere kijk op gekregen op de theorie vragen, ze worden hier wat moeilijke gesteld. Maar daar integer wordt het makkelijker op het echte examen. Vandaag mij theorie motor gedaan en met 0 fout geslaagd. Mvg, Robert

Ok, maar te duur

Positieve punten: - Er zit een tijdslimiet op de vragen. Hierdoor ervaar je de tijdsdruk van het echte examen goed. - De examens zijn moeilijker dan de CBR examens. Vooral de uitzonderingen m.b.t. voorrang wordt in de proef examens goed behandeld. Negatieve punten: - Wanneer je klaar bent met een examen krijg je slechts eenmalig de mogelijkheid om dit examen na te kijken. Wanneer je het examen afsluit heb je geen toegang meer tot de antwoorden. Je kunt dus bijvoorbeeld niet drie examens maken en deze achteraf nakijken. - Het nakijken is niet overzichtelijk. Je moet na afloop door alle vragen heen om te zien wat je fout deed. En zelfs dan is het soms onduidelijk. - Al met al vind ik de geboden service te duur voor wat ik ervoor terug krijg, De **** proefexamens zijn even duur maar met als grote verschil dat je toegang blijft houden tot de examens.

Ik snap nu hoe de vraagstelling werkt

Je moet niet alleen de theorie kennen, maar ook de manier van vragen stellen door het CBR. Die is soms gewoon flauw (“moet je hier” of “mag je hier”, van dat soort stomme instinkers) alsof het een examen begrijpend lezen is. Door vaak te oefenen én de superduidelijke uitleg van mijn fouten kon ik het theorieexamen motor de 2e x met maar 2 fout halen.

Kansloos

Veel vragen die niet van toepassing zijn om te gebruiken bij de cbr toets.

Precies het zelfde als CBR theorie

Heel fijn om te leren, het ziet er precies hetzelfde als bij het cbr uit. Dat is fijn want dan ben je voorbereid.

Duur maar wel hele goede examens

Duidelijk en goed om te oefenen

Duidelijke manier van werken, gevarieerde examens

Goed om mee te oefenen, het echte examen was echter moeilijker

De vragen kwamen niet overeen, veel examens hadden dezelfde vragen. Het CBR examen was ingewikkelder

Redelijk prima

Geen gratis thee

Net als het CBR examen

Super fijne oefenexamens, dezelfde opzet als het CBR examen. Zodra je een examen gemaakt hebt krijg je een aanbeveling welke je daarna het beste kan maken. Ik heb een boek gelezen en daarna 10 oefenexamens gemaakt en ben met 1 foutje geslaagd!

Zeer goede accurate examens die precies overeenkomen met het cbr.

De oefenexamens lijken sprekend op het examen die je bij het cbr krijgt. Van de fouten op de examens leer je ook super veel en de oefenexamens hebben ervoor gezorgd dat ik in 1 keer ben geslaagd. Echt een aanrader!

Duidelijke site

Website is eenvoudig te gebruiken. Vragen zijn duidelijk. Helaas bij het laatst gemaakte examen trad er twee keer achter elkaar een technische fout op, waardoor het examen niet beoordeeld werd

het is een fijne manier om je examen te oefenen en kun je goed voorbereid aan het officiële examen beginnen

Niet divers genoeg

Deze examens zijn leuk om te doen maar helaas komen in elk blok exact dezelfde vragen voor en leer je hier niet veel van. Het enige wat je leert is het goede antwoord geven op dezelfde vraag.

Erg prettig

Duidelijk en komt heel goed overeen met het daadwerkelijke CBR examen.

Examens zijn net zo als bij CBR echt een aanrader om 2 examens te doen voor je theorie-examen alleen de prijs is wat minder een pakket van bijv. 15 euro waarbij je een dag of week oneindig zou kunnen oefenen zou naar mijn mening beter zijn. Verder is alles top

Super voorbereiding oefenexamens zijn wat moeilijker dan het echte examen daardoor goed voorbereid

Goed voorbereid door de oefenexamens die iets moeilijker zijn dan de echte examens daardoor in 1x geslaagd

Lijkt op cbr vragen

Ben nu drie keer voor theorie examen geweest, het is moeilijk. Ik had online wel geoefend maar zonder succes. Nu ik het hier probeer lijkt het meer op dezelfde vraagstelling van het cbr. Dus heb nu goede hoop.

Ok

Ik vind het een prima site. Ik vind het erg jammer dat er bij gevaarherkenning bij veschillende examens dezelfde vragen komen. Ik betaal immers voor elk nieuw oefenexamen maar ik krijg daarvoor niet alleen nieuwe vragen. Ik vind het jammer dat ik gemaakte examens niet kan inzien om nog een keer naar gemaakte fouten te kijken en daarvan te leren.

Goeie site en netjes opgemaakt

Ik heb nu verschillende examens afgelegd op deze site. Het zijn de leerzame en accurate examens.

Energiestraat 5

8051TE Hattem

Over Examencentrum

De snelste manier om je CBR theorie-examen te halen! Oefen je CBR theorie-examen voor de personenauto, motorfiets, bromfiets, snorfiets, speed-pedelec of brommobiel op examencentrum.nl