Snelle bezorging en product ziet er nog beter uit dan op de foto, net als nieuw!
Ik had een bugaboo voetenzak bij jullie besteld. Hij zat heel netjes verpakt. En zo’n mooie voetenzak!!
Snelle levering en het product was zoals omschreven. Perfect, naar verwachting.
Supersnelle levering van het juiste product! Topbedrijf!
Wij hebben onze kinderwagen tweedehands overgekocht en kwam terug als nieuw! Nooit gedacht dat de kinderwagen er ooit nog zo uit kon zien. Erg tevreden over de service en het contact met de eigenaar van het bedrijf. Aanrader!
De bestelling en levering zijn goed en snel verlopen.
Op de valreep nog even een nieuwe draagbeugel besteld, schitterende kwaliteit en snel geleverd! En dat voor de helft van de kosten tov een nieuwe!!
Bestelling Top ,snelheid levering super.
Service echt super. Mensen met kennis van zaken en die echt weten waar ze het over hebben! Er wordt niet zomaar iets aan gesmeerd nee er wordt mee gedacht wat wij als heel fijn ervaarden!
Product werd binnen een week netjes thuis afgeleverd. De meneer die 'm kwam afleveren was uiterst vakbekwaam en gaf duidelijke instructies hoe de kinderwagen te gebruiken en wees gelijk aan wat er allemaal was vervangen.
Ik was op zoek naar een voetenzak voor de kinderwagen. De nieuwprijs hiervan lag 5x zo hoog al een refurbished voetenzak. De voetenzak zag er als nieuw uit en was snel thuisbezorgd. Ik kom hier zeker terug.
Professionele winkel. Kinderwagens worden mooi opgeknapt en gereinigd. Alleen was er bij mij onduidelijkheid over het model. Ik kocht een bugaboo fox, daar aangekomen zie ik fox 2 staan op de bekleding dus vraag het na en word er geantwoord dat het een fox 2 is maar thuis ontdek ik dat het toch een gewone fox is met stukken bekleding van fox 2. Jammer.
Zeer snelle en vlotte levering. Het wiel ziet er als nieuw uit. Zeer tevreden!
Nu voor de 2e keer accessoires besteld voor mijn bugaboo!! Ziet er uit als nieuw. Keurig. Netjes verpakt ook.
Goede, refurbished artikelen voor een goede prijs. Tevens een bedrijf met een hoge servicegraad, mocht het artikel toch niet bevallen.
Netjes verpakt geleverd, snel ontvangen ook en goede kwaliteit
Fijne webwinkel waar ik 2 losse ontbrekende onderdelen van mijn bugaboo heb kunnen aanschaffen
Super snelle en goede service top super blij mee .
Online een prachtige kinderwagen gekocht. Kon geleverd worden op zaterdag helaas waren we niet thuis. Het was geen probleem om deze om te komen halen. Tijdens het ophalen kleine uitleg gehad en geholpen met in de auto zetten. Ziet er als nieuw uit. Zeker een aanrader om hier een kinderwagen te kopen, scheelt een hoop geld.
We kregen een goede uitleg en een mooie wagen die bij ons past. Het zag er helemaal nieuw uit! We zijn er erg blij mee!
Zoeken, vinden en in een woord geweldig!
Ik kreeg snel mijn pakket thuisbezorgd. Producten zien er goed uit.
Persoonlijke behandeling en ze nemen alle tijd voor een heldere demonstratie.
De kleur van het product niet helemaal zoals op de foto maar kwalitatief wel heel goed. Daarnaast zeer snelle levering
Goede service, mooie kwaliteit spullen en snelle levering
121 Pieter Zeemanweg
Dordrecht 3316GZ