Zag er als nieuw uit

Zag er als nieuw uit

• Kennis en Vakmanschap N.v.t.

De kinderwagen die wij hadden was 7 jaar niet gebruikt door ons. En nu dat er een baby’tje onderweg was, gekeken of dit nog kon of dat wij echt een nieuwe kinderwagen moesten kopen. Door de vriendelijke en super lieve service van refurbised kinderwagens weer een gloednieuwe kinderwagen voor onze kleine wonder beschikbaar. Heel blij mee. En echt super lieve mensen. Heel eerlijk en meedenkend. 10/10

Snelle en correcte levering

We ontvingen al snel het bestelde product.

• Service N.v.t.

• Service N.v.t.
  • Kennis en Vakmanschap

Snelle levering en het was allemaal netjes, als nieuw.

We hebben een bekleding set voor de kinderwagen besteld, deze was snel binnen en ziet er super uit. Je ziet niet dat het 2e hands is.

Waanzinnig goede service

We gingen langs voor een nieuw onderstel (die was kapot) en keerden huiswaarts met een compleet nieuwe kinderwagen. Wat een service! Joop, hartstikke bedankt voor de geweldige service én de knuffeltjes voor onze drie meiden. Aanrader!

Top!!!

Snelle en goede levering!

• Kennis en Vakmanschap

Goede service en snelle levering

Beter dan verwacht

Op de site stond dat het een showroomset betrof, maar het was net of het nog een gloednieuwe set betrof. Alles nog strak en netjes ingepakt. Ook heel snel geleverd. Super!

• Kennis en Vakmanschap

Snelle service en mooie kwaliteit

Product ziet eruit als nieuw

• Kennis en Vakmanschap

Snel bezorgd en perfect product!

Bij de term refurbished was ik wat bang dat het product beschadigd/duidelijk gebruikt zou zijn, maar de regenhoes die ik ontvangen heb was in perfect staat en paste perfect op mijn kinderwagen. Ik ben heel blij met het product en de snelle service!

Super service

Proactieve, meedenkende klantenservice, snelle levering. Super service!

• Kennis en Vakmanschap N.v.t.

Snel en een knuffel erbij als verrassing.

Er valt niet veel te schrijven verder.

Top service!

De medewerkers zijn lieve mensen die zorg dragen voor kinderwagens! Ik ben super fijn geholpen en de kinderwagen ziet er uit als nieuw! Onwijs bedankt voor de service!

Prima service en product

Product zoals omschreven en snelle levering.

• Kennis en Vakmanschap N.v.t.

Zeer kwaliteit- en servicegericht bedrijf!

Wij zijn erg goed geholpen aan een refurbished Bugaboo Donkey Duo, hij is zo goed als nieuw en dat voor een zeer mooie prijs. De bekleding is nieuw! Bedrijf omschrijf ik als kwaliteit- en servicegericht, zeker een aanrader. Groet, Debbie

Super service

Snel geleverd, duidelijke site, de kinderwagen was nieuw en alles zat er netjes bij. Top en top service gewoon.

• Kennis en Vakmanschap

Heel mooi product, vlotte levering!

Ivm verschoten zonnekap van onze Bugaboo nu voor onze derde baby een refurbished kap besteld. Prachtige kap, echt als nieuw, vlot geleverd en zelfs een leuk knuffeltje erbij. Aanrader!

top

super service

• Kennis en Vakmanschap

Snelle verzending en duidelijke indormatie en site!

Ik zocht een zij tas voor de bugaboo donkey en heb echt een prachtige tas snel gevonden en snel binnen gekregen.

• Kennis en Vakmanschap

Product netjes verpakt. Snel verzonden. Product ziet er super uit. Past goed. En een leuk cadeautje bijgevoegd

• Kennis en Vakmanschap

Ik ben super blij met de voetenzak van Bugaboo, hij ziet eruit als nieuw en is in dezelfde kleur als mijn kap. Snelle levering en netjes verpakt. Zou het iedereen aanraden om hier iets te kopen voor je kinderwagen!

• Kennis en Vakmanschap

Snelle levering goede kwaliteit prijsverhouding

Het onderdeel voor mijn Bugaboo kinderwagen werdt de volgende dag nog bezorgd. De prijs van deze was stukken voordeliger dan bij de originele winkel.

Goed en snel

Onderdeel volgende dag al in huis

Geweldig!

Levering was snel en de producten zien er goed uit voor een goede prijs

121 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316GZ