Goed overleg via de mail! Snel en vooral ook persoonlijk handelen!

zeer snelle correcte service

met 1 telefoontje en een druk op de knop was alles geregeld en een dag later was het voorwiel voor onze kameleon geleverd , geweldig !!!!

Een 11! Topservice

Wij vonden het meer dan een prettige ervaring. Fijne demonstratie. We kunnen het van HARTE aanbevelen! De collectie is enorm uitgebreid. Voor elk wat wils.

• Kennis en Vakmanschap

Nette kinderwagen voor een nette prijs!

Snelle service, de kinderwagen is keurig netjes schoon. Wielen zijn vervangen voor nieuwe, dus absoluut een aanrader

• Kennis en Vakmanschap

Zeer vriendelijk als ik vraag had welk model er past op men buggy Goed beantwoordt geweest en mooi gemaakt

Matig

Ik heb een setje adapters besteld voor mijn kinderwagen jammer dat er 1tje van de adpters niet goed aansluit op mijn maxi cosi.. waardoor ik mijn kindje dus niet veilig kan vervoeren met deze adapters erg jammer ! De service verder was prima in orde

Echt fantastisch!!

Hele fijne uitleg, mooie spullen, goeie communicatie, veel geduld en zeer klantvriendelijk. Heel goed gevoel. Gaan zeker terug.

• Kennis en Vakmanschap

Snelle levering & mooie prijs voor een kwaliteitsproduct

Een kwaliteitsproduct voor een mooie prijs. Ziet er netjes uit en snel geleverd. Top!

Super snel vriendelijke en goeie uitleg dikke 10

Ik vind de service heel goed snel en duidelijk Ik had meteen een goed gevoel Werd goed behandeld net of ik Mariska al jaren ken Heel erg blij met de wagen

• Kennis en Vakmanschap

Snel, vriendelijk en professioneel geholpen.

• Kennis en Vakmanschap

Super, zou hier zeker opnieuw kopen

Snelle reactie klantenservice na vraag via mail. Daarna 3 artikelen besteld voor onze Bugaboo Donkey die heel snel binnen waren en er super uitzien, alles in originele verpakking e.d. dus prijs/kwaliteit verhouding is top. Geen verzendkosten betalen boven een klein bedrag. Als ik nog eens wat wil kopen voor onze kinderwagen ga ik dat hier zeker weer doen!

• Kennis en Vakmanschap

Een bedrijf waar je u tegen zegt!!

Heel tevreden met mijn aankoop! Super snelle reactie, product speciaal aangevraagd en in no time geregeld voor mij, snel verzonden en kwaliteit is uitstekend!! Dan heb ik nog niet eens de bijzonder klantvriendelijke communicatie genoemd. Echt zeer tevreden over jullie!!

• Kennis en Vakmanschap

Goede service en product.

Product naar omschrijving.

Een geweldige ervaring

We hebben een refurbished kinderwagen gekocht in deze winkel omdat onze vrienden deze verkoper hebben aangeraden. Wij zijn helemaal uit Purmerend naar de winkel gereden en het was de tijd waard. De verkoper was ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Hij heeft alles aan ons uitgelegd, hoe de buggy werkt etc, en hij dacht mee met ons of gaf advies. Zoals hij aan ons heeft uitgelegd is dit voor hem een passie en dit ziet men meteen aan zijn energie, hij doet dit werk voor het plezier, zodat hij anderen blij kan maken!

• Kennis en Vakmanschap

Gemak met bestellen en betalen. Product voldoet aan mijn eisen.

Hele goede betrouwbare service

Ik kreeg een kap binnen die niet helemaal naar wens was. Ik heb gelijk contact opgenomen, en werd super vriendelijk te woord gestaan. De week erop kreeg ik een hele nieuwe kap voor de kinderwagen binnen met nog een kleine attentie

Altijd snel en vriendelijk

Ditmaal zat er een badeendje bij. Mijn kleine man was uiteraard heel blij!

Fijn

Mooie producten en goede service

• Service N.v.t.

Snelle en goede service

Product zoals verwacht Snelle service Aanrader

• Kennis en Vakmanschap

Fijn om de assessoires van oudere modelen kinderwagen te kunnen kopen

Superservice

Deze mensen zijn uber vriendelijk, denken mee en zorgen dat je en het goede product, waar voor je geld, en een snelle levering krijgt

Mooi product ontvangen

Alles zoals omschreven

• Kennis en Vakmanschap

Persoonlijk en overtreft de verwachtingen

De uitgekozen tweedehands kinderwagen zag er nog beter uit dan op de foto en werd na sluitingtijd persoonlijkp thuis afgeleverd door iemand van de winkel (geen koeriersdienst). Supergoede en snelle service. Overtreft al onze verwachtingen.

• Kennis en Vakmanschap

Hele fijne ervaring met de verkoper + een hele goede service

Netjes ontvangen in de showroom. Alles zag er pico bello uit en geeft je meteen een goed gevoel. Je voelt je thuis en op je gemak, er wordt uitstekend naar je wensen geluisterd als klant.

121 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316GZ