Nog geen kind, Maar het ziet er príma uit

Geweldig!!!

De service was uitstekend en het eindresultaat was echt geweldig. Wij zijn zeer blij met onze refurbished kinderwagen. Zo hebben wij voor een klein prijsje toch nog een top kinderwagen! Dankjewel!!!!

Uitstekend!

Alles sehr gut!

geweldig

geweldige snelle service.kinderwagen netjes afgeleverd en erg vriendelijk,super mooie kinderwagen,ziet er echt als nieuw uit en is de prijs echt waard.ga zeker meer bestellen.een zeer tevreden klant.

Heel slecht

Heel slecht ik heb nog steeds mijn bestelling niet binnen. Hoop dat jullie heel doen contact met mij nemen. Telefoonnummer 0683964332

• Kennis en Vakmanschap

Super, snel en zag er keurig uit

Ik heb een Bugaboo Buffalo besteld, zodat ik de zitting en wieg beide bekleed heb en kan afwisselen. Het frame was keurig, niet te zien dat het 2e hands was. Scheelde mij 120 euro voor een nieuwe dus absoluut de moeite waard. Werd op de hoogte gesteld voor de levering en zelfs in deze drukke tijd met 3 werkdagen keurig ingepakt binnen. Voor meer uitbreidingen van de kinderwagen zou ik zeker terug keren naar deze site.

Ouderwets vakmanschap

Heel hartelijk ontvangen en een gezellig praatje. Ik heb een Joolz gekregen van mijn broer deze wilde ik wel even fris gereinigd hebben. Hij is weer als nieuw!!

• Kennis en Vakmanschap

Zeer goede service en kinderwagen was na de reiniging weer als nieuw.

3 jaar oude bugaboo Cameleon3 Kite die nodig een schoonmaakbeurt kon gebruiken afgeleverd bij Refurbished Kinderwagens. Na een week weer spic and span opgehaald. Nette en goede service. Zeker aan te raden.

• Kennis en Vakmanschap

Top! Snel geleverd en heel mooi!

Ik ben super blij met de zonnekap. Super leuk. Netjes afgeleverd (de volgende dag!) En als nieuws!

• Kennis en Vakmanschap

Onze kinderwagen laten reinigen voor ons volgende kindje. De kinderwagen ziet er weer als nieuw uit! Als ik had geweten dat de kinderwagens zo goed gereinigd werden dan had ik voor ons eerste kindje misschien hier ook wel een 2e hands kinderwagen willen kopen. Ook nog eens hele aardige mensen! Echt een aanrader!

Klasse, Echt top!

Sehr netter Kundenservice, schnelle Lieferung, super Preise ! Echt Top! Ich bin sehr zufrieden und werden jetzt da immer meine Sachen kaufen, die ich brauche! Viel lieben Dank

My recent purchase

We have been happy shopping from "Refurbished Kinderwagens" again.

• Kennis en Vakmanschap

Fantastisch netjes en zijn prijs meer dan waard

We hadden een voetenzak besteld voor onze kleindochter. Het is een stuk makkelijker om een 2e kinderwagen te hebben als zij eens een dagje komt. Nu vooral als ze gebruik k an maken van een nagenoeg nieuwe en gereinigde voeten zak. Beslist niet van nieuw te onderscheiden... Een 2e ding was een onderdeeltje van de kinderwagen. Zij hadden dit nieuw voor ons en maakte de wagen zeer compleet

• Kennis en Vakmanschap

Ik ben zeer tevreden van de service en de kwaliteit van de goederen, ik heb 2voetenzakken besteld en de ene was er een plek op ze hebben me onmiddellijk een nieuwe opgestuurd en de communicatie verloopt zeer vlot en vriendelijk ik kom zeker terug als ik nog spullen nodig heb!

Top Service!

Schuimfoam bandjes besteld voor mijn bugaboo kinderwagen. Ik had eerst lucht banden. Deze gingen steeds lek. De schuimfoam banden werden snel geleverd, waren mooi verpakt en zagen er goed uit. Kan nu weer heerlijk rondrijden met mijn kinderwagen zonder lekke banden, waar mijn kleintje zo van geniet

• Service
  • Kennis en Vakmanschap N.v.t.

Tweedehands maar ziet er uit als nieuw!

Een groot aanbod om je bugaboo te voorzien van nieuwe bekleding of accessoires. En voor tweedehands ziet het er uit als nieuw! Daarbij is de service super. Heel erg snel hadden we de bestelling in huis. Echt een aanrader. Wij zullen vast nog wel een keer bestellen!

Topwinkel!

Ik zocht een onderdeel voor mijn bugaboo kinderwagen, en heb het hier besteld. Binnen de 2 dagen in huis, werd suupergoed op de hoogte gehouden! De prijzen zijn ook echt heel goed vergeleken met andere sites!

• Kennis en Vakmanschap

De levering was zeer snel, zeker omdat er eerst nog contact werd gezocht om te verifiëren of het bestelde product daadwerkelijk zou passen op/bij onze kinderwagen!

Snel en mooi!

super snelle levering en niet van nieuw te onderscheiden!

• Kennis en Vakmanschap

Ik heb prachtige bekleding mogen ontvangen voor mijn kinderwagen. Werd tussen door goed op de hoogde gehouden van de status van mijn besteling. Die overigens ook nog eens snel geleverd werd.

• Service
  • Kennis en Vakmanschap N.v.t.

Goed product, uitstekende service

Ik zocht een parasol en ik vond hier meerdere keuzes die inmiddels niet meer gemaakt worden, wat alleen maar bonus is, want meer kleuren en opties! Goede service met de bijgeleverde opzetstukjes en er werd ook even contact gezocht toen ik zelf iets vergeten was te melden. Snel binnen, goede prijs.

geweldig

alles in orde. Goede qualiteit van de product

Snel geleverd, goede prijzen

Snelle service, schoon en perfecte staat