Snel geleverd, goede service.

Ik zal hier vaker bestellen. Ik had mijn bestelling snel in huis en het zag er nog goed uit. Goede service ook.

• Kennis en Vakmanschap N.v.t.

Snelle levering en een mooi product

De zonnekap werd snel geleverd. Hij zat goed verpakt en zag er helemaal als nieuw uit.

Heel tevreden!

Moest voor mijn kinderwagen van bugaboo donkey duo een cpmpleet nieuwe wiel. Overal uitverkocht of te duur. Hier gevonden voor een goede prijs, goede kwaliteit en netjes op tijd geleverd.

• Service N.v.t.
  • Kennis en Vakmanschap N.v.t.

Reageerd snel als je een vraag heb. En zorgen ervoor dat je het juiste product krijgt. Super service

Supersnelle en fijne service

Snel verzonden, klantenservice nam nog even contact op met de vraag welke kinderwagen ik precies had, zodat ze de juiste bevestiging konden meesturen. Heel fijn!

• Kennis en Vakmanschap N.v.t.

Goede en fijne samenwerking!

Ik had eerst de verkeerde achterwielen gekocht voor mijn wandelwagen. De webshop vroeg uit zichzelf welk merk ik had en gaf aan dat dit niet de goede waren. Ik kreeg gelijk een link naar de correcte achterwielen en m'n geld was de volgende dag weer teruggestort. Doordat ze dit zo snel deden waren ze nog niet verzonden en heb je geen gedoe met terugsturen. Top service!

• Kennis en Vakmanschap

Goede service en nette spullen!

Ik heb een bugaboo parasol gekocht hier en deze ziet er heel netjes uit.. als nieuw. De juiste adapter voor mijn twin wagen zat er niet bij, toen heb ik gemaild en is deze netjes volgende dag na gestuurd met ook nog een leuke badeend voor mijn kindjes! Zal dit bedrijf zeker aan raden!

• Kennis en Vakmanschap

Heb mijn pakketje snel ontvangen.

Leuke site.

• Kennis en Vakmanschap

Goede service, snelle en duidelijke communicatie!

Het contact is prettig en snel. De service en uitleg over de wagen is ook heel goed.

goed ervaring

prima service

Super goeie aankoop

Ik ben heel erg tevreden met mijn bugaboo bee 5 die er als nieuw uitziet. Het was een showroommodel maar toch heerlijk. Het voldoet aan al mijn verwachtingen. Kortom super en heel goeie service gehad. Heb eerst een kortingscode niet kunnen gebruiken later met de klantenservice contact gehad en deze verrekend. Later heb ik een andere kleur willen wisselen en dat is dan ook gebeurd. Ik ben echt enthousiast van hun bereidheid naar hulp. Hartelijk dank.

Keurige spullen

Besteld, vlot geleverd. Ondanks dat het tweedehands artikelen zijn, zien ze er keurig uit. Ben heel blij met deze winkel.

Super content

Ik ben echt super content op de service en op de stukken als ik nog iets nodig hebt ga ik zoeizo nog daar kopen !! Zonder twijfelen

• Kennis en Vakmanschap

Super fijne ervaring. Heb inmiddels meerdere keren bestellingen gedaan en altijd voortreffelijk!

• Kennis en Vakmanschap

Goedkoop en fijn product en super service!!

Terwijl ik dacht goed opgelet te hebben bleek ik een verkeerd bandje besteld te hebben. Dankzij super service kwam ik hierachter en de bestelling werd snel gewijzigd in het juiste product. De kosten voor een bandje en verzenden zijn laag. Binnen een paar dagen in huis en er kon weer gewandeld worden!

• Kennis en Vakmanschap

Wij waren opzoek naar een bungaboo donkey twin wagen. Helaas was deze niet meer beschikbaar en hebben wij onze wensen doorgegeven. Na een aantal weken was de wagen helemaal compleet en is deze opgestuurd. Vlotte communicatie met de klantenservice!

• Kennis en Vakmanschap

Snel bezorgd, alleen niet helemaal zo "lichtgewicht " zoals beschreven stond. Maar verder prima in orde!

Hele goede Service!

De kinderwagen is als nieuw en werd thuis afgeleverd op het afgesproken tijdstip.

• Service N.v.t.

Producten zijn als nieuw

Ik heb hier al 2 keer iets gekocht voor mijn bugaboo kinderwagen. De artikelen zien eruit alsof het gloednieuw is. Ik kom hier zeker terug als ik weer iets nodig heb voor mijn kinderwagen enz.

• Kennis en Vakmanschap

Top producten en top service!

Goede producten, in goede staat, fris en professioneel gereinigd. Ook de service is top, eerste keer per ongeluk iets dubbel besteld en kreeg netjes een belletje en direct het geld terug. Tweede keer huisnummer vergeten door te geven en direct een mailtje. Helemaal super!

Ik ben fan.

Goede en overzichtelijke website, correcte service en snelle reactie op mail. Geweldig aanbod voor een goede prijs.

• Kennis en Vakmanschap

Snelle service en mooie producten

Zeer snel thuis bezorgd en onze bugaboo voetenzak is van goede kwaliteit. En je koopt product met garantie/kwaliteitsgarantie wat je bijv bij Marktplaats niet hebt.

Super service

Snel geleverd netjes verpakt gewoon een top serivce

• Kennis en Vakmanschap

Bij bestellen huisnummer niet ingevuld, hier over gemaild, meteen reactie en ze hebben het aangepast. Helaas het verkeerde product geleverd gekregen maar heel erg netjes en snel opgelost! Volgende dag al het juiste in huis. Duidelijke communicatie, snelle verzending. Product verder prima.

Helemaal perfect

Snel geleverd, in goeie staat

Pieter Zeemanweg 121

3316GZ Dordrecht

Over Refurbished Kinderwagens

Over Refurbished Kinderwagens Wij van Refurbished Kinderwagens hebben de volgende visie. Dagelijks maken wij bij Refurbished Kinderwagens talloze mensen blij. Mooie babyspullen, eerlijke prijzen en een verrassend assortiment dat direct uit voorraad leverbaar is. Maar ook een top-service en een goede bereikbare klantenservice dragen hier aan bij. Dagelijks staat ons team met liefde en plezier voor je klaar. Want wij willen je blij maken met dat waar wij goed in zijn! U kunt ons altijd berichten, wij wachten op uw vraag, ook ’s avonds en in het weekend. Mail ons, u krijgt altijd binnen 8 uur antwoord. Immers het leven, ook uw leven is 7 dagen en nachten in beweging en zeker met kinderen.